o kadar çaresiz hissediyorum ki

elvin00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
11
0
6
Kızlar o kadar çaresizim ki önce de acmistim buraya konu 3 yıllık bir birlikteligim vardı askerligmzi birlikte yaptık is gereği teskereyi alincada başla şehre calismaya gitti iki b uçuk aydır görmüyorum dönüyor diye sevinirken bi hafta daha sabret dedi ve tatile gitti. Ayrıldım tepki gösteriyorum diye bir sürü küfürler yağdırdı şimdi 20 günden fazladır konusmuyoruz. Onu kaybettigime uzulmuyorum bile ama sürekli beynim zihnim onunla konuşuyor bak sana bunu yaptı bak sana şunu dedi bak seninle herseyi yaşadı cinsellik anlamında bile şimdi sıkıldı bunaldi kaçtı o ise o kadar rahat ki hergün farklı bir mekanda farklı insanlarla hatta sadece bana acı çektirmek için ultra bir çaba gösteriyor sanal ortamda iletileri bile bak umrumda değilsin bak böyle incinirsin işte bak ben sensiz daha mutluyum mesajlari... nasıl susturucam zinhimi? Sanki gün gün yiyip bitiriyor tamam geçti gitti Allah bilsin onun yaptıklarını diyorum ama bi insan bu kadar mı merhametsiz olur en azından ayrıldık bitti diye saygısı da kalmaz ?

Ayrılmışsınız bitmiş.
Saygısızlığı kendini ilgilendirir bundan sonra..

öncelikle sosyal medya hesaplarını engelleyin hiç bir şekilde onu takip etmeyin ve sizide takip edebileceği her yerden onu engelleyin .. Sakın ona Msj atmayın yada aramayın .. Bu tip ilişkilerde tek çare budur .. Sizin onu takip etmediğinizi anladıktan sonrası önemli bir süreç olacak ..

Sen ayrılarak tutmaya çalışmışsın. O takmayıp tatiline devam ediyor. Aklında eğlenmek vardı eğleniyor, tatil dönüşünde barışırız, nasılsa bana döner planı yapmıştır, kafası ondan rahattır bu kadar. Sende eğlenmeye çalış arkadaşlarınla gez, başka bir şehire tatile git. Evde oturup onun eğlenişini izleme

İlk önce zihnini susturmak için ona ait olan herşeyi bi kutula kapat hem gerçekte hem zihninde, fotoğraflarınız varsa onları da öyle yap , ikinci olarak hiç bakmamaya çalış durumuna fln baktıkça takıntı yaparsın , üçüncü kısasa kısas yap ,umursama düşünme bile o zaman geliceği varsa döner emin ol sen istemesen de öyle bi dönüşleri oluyo tabiki bu hemen olan bişi değil 1 aydan sonra pişman olanı da var 1 hafta sonra olanı da gelen gideni aratır durumu yaşadıkları için.

her ilişki mutlu sonla bitmez ki.
Seni inciten nedir burada pat diye ayrılması mı?
Yani hangi konuda merhamet etmesini bekliyorsun?

Pat diye ayrılmasından ziyade 3. Günü kızlarla resimlerini koyması küfürler ister ağla ister gül bn mutluyum beni ilgilendirmez mesajlarını gözüme sokması beni inciten kısmı

Ah su mesafeler.. Belli ki cok bunalmis ya da gercekten bunu yapabilecek bi kisilikte. Erkeklerin genel problemi zaten sadik kalabilmek.
Sen suanda onu biyerlerden takip ediyorsun ve o da farkinda. Eger seni gercekten bu tur seylerle uzmek istiyorsa sana ulasabilecegi heryerden engelle ki o da farkina varsin. Seni seviyorsa emin ol dönmek icin herseyi yapacaktir. Dönmezse de artk yapcak bisey yok unutmak icin silip atcaksn herseyini. Senin yapman gereken sadece sabir gostermek.

evet tabii incinir insan.. o kadar beklemişsin..
belli ki hak etmediği bir değeri vermişsin.

ben dönüp dolaşıp geleceğini düşündüm ama umarım sana bunu yaşatan adamı sen geri kabul etmezsin. edersen, bundan sonra da gidip gelmelerine alışman gerekir..
bi laf vardı tam hatırlayamadım , "Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir."

Pat diye ayrılmasından ziyade 3. Günü kızlarla resimlerini koyması küfürler ister ağla ister gül bn mutluyum beni ilgilendirmez mesajlarını gözüme sokması beni inciten kısmı
Bence her şekli acıtacaktı seni. Çünkü hazır değilsin.

Belki de normal akışında yaşıyor her şeyi, senin gözüne sokmak gibi bir niyeti yok.

Senle hala uğraşıyorsa zaten tamamen kopamamıştır senden.

Bence çok yoğunlaşma konuya.

sosyal medyada yasantisini paylasmazdi sevmezdi şimdi her snyesini oraya yansıtıyor geri gelsin istemiyorum basiretim mi bağlandı bu insanda yada ben mi kendimi çok kaptırdım bilemiyorum birseylerini yakalasam ugrasamam trip cekemem der ayrılır giderdi eğer cinsellik olmazsa illaki başkasıyla olur derdi ama ben bunları ilk kez fark ettim ciddi ciddi bağımlı olmuşum ben anlam veremedigim ise ne zaman uzaklassam yuva kurmak istiyorum ya ben seninle diye yine ikna etti bir söz vardır ya kızlar kendi düşen ağlamaz sanırım bu söz bana söylenmiş

Yani o gittiği yerde ben beklediğim yerde o orda ben evde nöbeti nin geçmesini beklerdik yanlış bir ifade oldu sanırım beraber yaptık diyince

sende eğlenmene bak koy fotolarını yaz iletilerini görsün sonrada heryerden engelle sana ulaşamasın. böyle terbiyesizlik olmaz. sinirlendim.

Askerlik ve birlikte ? Anlamadım o kısmı.

şuan tatilini yapıyor bence de gezip tozduktan sonra konuşmak için msj atıcak. sende onu o zaman süründürürsün

Yok döndü tatilinde n bi hafta oluyor hem de mutlu mesut gece hayatında kızlarla bana da bire bir gösteriyor acı cekmem hoşuna gidiyor sanırım yani benim surundurmek gibi bir niyetmde yok benden uzak olsun ama neden 3 s en e sonra neden aileme bile soyletip böyle gidiyor daha düzgün bitse belki kybettigime uzulurdum şimdi onun icin kybettiklerime yanıyorum sdece

canım o kdr paylaşım yapmasının sebebi senin onu takip ettiğini bilmesi ztn.bence engelle seni görmesine de izin verme takip etmediğini anladığı an geri vites yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…