her ilişki mutlu sonla bitmez ki.Kızlar o kadar çaresizim ki önce de acmistim buraya konu 3 yıllık bir birlikteligim vardı askerligmzi birlikte yaptık is gereği teskereyi alincada başla şehre calismaya gitti iki b uçuk aydır görmüyorum dönüyor diye sevinirken bi hafta daha sabret dedi ve tatile gitti. Ayrıldım tepki gösteriyorum diye bir sürü küfürler yağdırdı şimdi 20 günden fazladır konusmuyoruz. Onu kaybettigime uzulmuyorum bile ama sürekli beynim zihnim onunla konuşuyor bak sana bunu yaptı bak sana şunu dedi bak seninle herseyi yaşadı cinsellik anlamında bile şimdi sıkıldı bunaldi kaçtı o ise o kadar rahat ki hergün farklı bir mekanda farklı insanlarla hatta sadece bana acı çektirmek için ultra bir çaba gösteriyor sanal ortamda iletileri bile bak umrumda değilsin bak böyle incinirsin işte bak ben sensiz daha mutluyum mesajlari... nasıl susturucam zinhimi? Sanki gün gün yiyip bitiriyor tamam geçti gitti Allah bilsin onun yaptıklarını diyorum ama bi insan bu kadar mı merhametsiz olur en azından ayrıldık bitti diye saygısı da kalmaz ?
Bence her şekli acıtacaktı seni. Çünkü hazır değilsin.Pat diye ayrılmasından ziyade 3. Günü kızlarla resimlerini koyması küfürler ister ağla ister gül bn mutluyum beni ilgilendirmez mesajlarını gözüme sokması beni inciten kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?