Canım çok üzüldüm durumuna. Annem çalışıyor diyorsun, başka kardeşin var mı? Evden ayrılma veya babanı gönderme ihtimaliniz hiç yok mu?
Baba bedduası, babayı beddua edecek kadar üzdüğünüz, kırdığınız zaman kabul olur bence. Olur olmaz gerekli gereksiz yere ettiği beddua döner kendini bulur
Allah yardımcınız olsun, zor bir durum. Üniversite öğrencisi misiniz, ailenizin yanında mı okuyorsunuz?
Anne bedduası tutmaz çünkü anneler içinden gelerek edemez ama babalar öyle değil gayet içten beddua edebilirler o yüzden tutarmış bedduaları.Ama senin karşındakine ne kadar baba denir ki be canımÜzüldüm gerçekten kaç yaşındasın? ayrı eve çıkma imkanın var mı ?
ah be güzelim çok üzüldüm. kahır dolu geçmiş annenin tüm hayatı. sizler evlenirsiniz bir başıma ne yaparım diye düşünüyordur. sanki o koca başında olsa ne yapacak sa. ama işte kadınlar illaki başında bir erkek olsun. ne yapıp edip anneni ikna etmek lazım boşanmaya. allah yardımcınız olsun.
Merhaba,
şuan kendimi o kadar çaresiz hissediiyorum ki kimseye anlatamıyorum. Babamla kavga ettim ama sıradan baba kız ilişkisi değil bizimki. filmlerde gördüğünüz ayyaş pislik babalar olurya öyle bi baba var başımızda. Sürekli hakaret ediyo küfrediyo anlayışsız
hiçbirşey anlamaz dinlemez bağırır çağırır tokat atar.ben hem okuyup hem çalışıyorum. o ise bi gün çalışır bi gün çalışmaz annem sabahtan akkşama kadar çalışır o eve gelir yemek beğenmez bağırır çağırır küfreder artık dayanamıyorm. Nefret ediyorum ondan ben gennç bi kızım o küfürleri hakaretleri ve durup dururken yaşattığı şeyleri hazmedemiyorum. Ölse bi damla göz yaşı dökmem düşünün neler yaşatıyo ne kadar nefret ettiriyor ki bi evlat bunu söylüyor. Napcam bilmiyorum içimi ferahlatmıyor hiçbirşeyy dayanamıyorum bide baba bedduası almak çok kötü diyor peeygamberimiz onun ki tutar mı acaba
teşükkür edeerim yazdığın için. yıllardır çekiyoruz zaten annemi aldattı hatta o aldattığı kadın için annem küfür ettiği için anneme tokat attı hani aanlata anlata bitiremiyorum. ama annem bi türlü cesaret edemiyor yıllarca annemi ikna etmek için çabaladık.erkek kardeşim var 16 yaşında çalışıyor.ekonomik özgürlüğü var aslında o olmaddan da ama annemi naapsak ikna edemiyoruz korkuyo mu bilemiyorum
Merhaba,
şuan kendimi o kadar çaresiz hissediiyorum ki kimseye anlatamıyorum. Babamla kavga ettim ama sıradan baba kız ilişkisi değil bizimki. filmlerde gördüğünüz ayyaş pislik babalar olurya öyle bi baba var başımızda. Sürekli hakaret ediyo küfrediyo anlayışsız
hiçbirşey anlamaz dinlemez bağırır çağırır tokat atar.ben hem okuyup hem çalışıyorum. o ise bi gün çalışır bi gün çalışmaz annem sabahtan akkşama kadar çalışır o eve gelir yemek beğenmez bağırır çağırır küfreder artık dayanamıyorm. Nefret ediyorum ondan ben gennç bi kızım o küfürleri hakaretleri ve durup dururken yaşattığı şeyleri hazmedemiyorum. Ölse bi damla göz yaşı dökmem düşünün neler yaşatıyo ne kadar nefret ettiriyor ki bi evlat bunu söylüyor. Napcam bilmiyorum içimi ferahlatmıyor hiçbirşeyy dayanamıyorum bide baba bedduası almak çok kötü diyor peeygamberimiz onun ki tutar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?