O kadar çaresizim ki Allah rızası için yardım edin nolur

Canım çok üzüldüm durumuna. Annem çalışıyor diyorsun, başka kardeşin var mı? Evden ayrılma veya babanı gönderme ihtimaliniz hiç yok mu?

Baba bedduası, babayı beddua edecek kadar üzdüğünüz, kırdığınız zaman kabul olur bence. Olur olmaz gerekli gereksiz yere ettiği beddua döner kendini bulur

Allah yardımcınız olsun, zor bir durum. Üniversite öğrencisi misiniz, ailenizin yanında mı okuyorsunuz?

adam olsa beddua etmezde tutmazda seninki adam değilki be yavrum yaa...sabır diliyorum ne gelirki elden çok üzüldüm

Anne bedduası tutmaz çünkü anneler içinden gelerek edemez ama babalar öyle değil gayet içten beddua edebilirler o yüzden tutarmış bedduaları.Ama senin karşındakine ne kadar baba denir ki be canım Üzüldüm gerçekten kaç yaşındasın? ayrı eve çıkma imkanın var mı ?

Canım çok üzüldüm durumuna. Annem çalışıyor diyorsun, başka kardeşin var mı? Evden ayrılma veya babanı gönderme ihtimaliniz hiç yok mu?

teşükkür edeerim yazdığın için. yıllardır çekiyoruz zaten annemi aldattı hatta o aldattığı kadın için annem küfür ettiği için anneme tokat attı hani aanlata anlata bitiremiyorum. ama annem bi türlü cesaret edemiyor yıllarca annemi ikna etmek için çabaladık.erkek kardeşim var 16 yaşında çalışıyor.ekonomik özgürlüğü var aslında o olmaddan da ama annemi naapsak ikna edemiyoruz korkuyo mu bilemiyorum

üniversite öğrenciyim şehir dışında okuyorum ama o şehirr dışındada yetişiyor zaten öyle yüzsüz iğrenç bi insan ki. ben anneme diyorum zaaten okulum bitsin bu adamla yaşaamam diye mesleğimi elime aldığım zaman yüzüne karşı bütün kinimi nefretimi kusmak istiyorum. hayatımdan çıkarmak istiyorum onu

21 yaşındayım ama işte annem olduğu için arada kalıyorum.çıkıp gitsem şuan gidebilirim ama annem kardeşlerim var öyle bişey yapsam beni annemde siler hiçbişey yapamıyorum

Allah yardımcın olsun. anneniz neden boşanmıyor..
onan ayrı yaşamayı denemediniz mi?

ah be güzelim çok üzüldüm. kahır dolu geçmiş annenin tüm hayatı. sizler evlenirsiniz bir başıma ne yaparım diye düşünüyordur. sanki o koca başında olsa ne yapacak sa. ama işte kadınlar illaki başında bir erkek olsun. ne yapıp edip anneni ikna etmek lazım boşanmaya. allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun gerçekten içinizden allah yardımcı olsun demeniz bile kalbimi ısıtıyor inanın. yıllardır ikna etmeye çalışıyoruz işte evet bi erkek olma düşüncesimi ne düşüncesi bende hala çözemedim. çekip gitmek istiyorum bende bazen ama anneme kardeşlerime kıyamıyorum.

Baban BABA MI Kİ BEDDUASI TUTSUN?

Spermlerden baba olunmuyor...

Birazdan yorumcular damlar Allah senin gibi anaya babaya karşı gelen evlat vermesin, evlerden ırak ol diye

Yapacağın tek şey imkanın varsa şehir değiştirmek...

Peki annene biz bu şekilde yaşamayı kabul etmiyoruz birinizi seç ona göre hayatımızı kurucaz artık desen ne tepki verir? Bir de okulunu bitirmene ne kadar kaldı?

Bence babadan babaya fark olur bu beddua meselesinde.
ALLAH mazlumun yanındadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…