- Konu Sahibi EylemHemsire
-
üzülme öyle densizlerden her yerde var.
bu arada kilon çok mu??bana düşmez ama çoksa sağlığın için zayıflamaya çalışıyormusun??
spor yapıyorum mevcan, önceden burda az mı ağladım kiloluyum diye kabullenip oturmuyorum artık bende acayip sinirlendim
önceden 100 küsürdüm şimdi 86 filan veriyorum yavaş yavaş
bugün markete gidiyordum gelirken yolda karşıdan iki tane bayan geliyordu tam yaklaşırken bir tanesi dediki " aynı şunun gibi işte" dedi beni gösterdi yanında ki da bağırarak "maşallah" dedi. resmen bağırdı yolun ortasında. yanımda arkadaşım vardı rezil oldum. tip tip baktım insanlığın fizikle olmayacağının örnekleri dedim bana dik dik baka baka gittiler bu arada kiloma laf ettiler
o kadar üzüldüm ki çok aşağılanmış hissettim kendimi
bugün markete gidiyordum gelirken yolda karşıdan iki tane bayan geliyordu tam yaklaşırken bir tanesi dediki " aynı şunun gibi işte" dedi beni gösterdi yanında ki da bağırarak "maşallah" dedi. resmen bağırdı yolun ortasında. yanımda arkadaşım vardı rezil oldum. tip tip baktım insanlığın fizikle olmayacağının örnekleri dedim bana dik dik baka baka gittiler bu arada kiloma laf ettiler
o kadar üzüldüm ki çok aşağılanmış hissettim kendimi
insanların kilolarıyla,fiziki görünümleriyle,kıyafetleriyle dalga geçen mahlukların ruhlarında hep bir parça eksik olduğunu düşünürüm ben..
bak ne güzel kilo vermeye başlamışsın,4 ay sonra nişanın var.sporunu biraz artır,bol su için,erken saatlerde yeme işini kes 4 aya kadar ne güzel kilolar verirsin.şöyle salına salına gezersin ortalarda..
densizler için üzüldüğüne değmez boşver...
'Maşallah''ı duydun ya,sen ona bakGerisi boş..
Onların bu söylediğine üzülüp de onları amaçlarına ulaştırma.
Ha bir de şeyi merak ettim. Onlar nasıldı, çok mu zayıflardı? Fizikleri nasıldı?
Çünkü bu tarz terbiyesizlikleri yapabilmek için bir Adriana Lima fiziğine sahip olmaları lazım.
Vay terbıyesızler. Olacak ıs degıl valla. Üzülme sen hayatım onlar utansın.
biri kot giymiş saçları uzundu biride kapalıydı sanırım ona pek dikkat etmedim bana maşallah diyen balık etli bişeydi arkasından dikkat ettiğim kadarıyla
onlar gibi art niyetli olmadığım için hiç karşıdan gelirken süzmedim kendilerini
Belki de kendi açıklarını başkalarını üzerek kapatmaya çalışıyorlar.
Üzülme ne olur ya onların terbiyesizlikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?