O kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.043
1.208
133
Merhaba arkadaşlar geçen hafta doğum günümdü .Ne hatırlayan ne kutlayan oldu .İş yerine sevgilim hediye gönderince farkına vardılar .
Bizim iş yerinde doğum günleri pastayla kutlanır ortaklaşa hediye alınır .ben de hiç geri durmaz hediyeleri seçen taraf da olurdum .Benim doğum günümü de biliyorlardı açıkçası .Neden kutlamadılar anlamadım .Ortamda sevilen takılan biriyim . Ben hayatımda hep bu sorunu yaşıyorum .herkes en güzel şekilde kutlansın istiyor ama bana gelince hiçbir şey yok.Sevgilim de ailem de buna dahil. Ya evet çocukça geliyor size farkındayım ama ben önem veriyorum .düşünülmek bunu hissettirmek mutlu ediyor beni .Daha ailemde başlıyor değersiz hissettirilme olayı .
ne kadar takmıyorum desem de üzüyor beni .

Merhaba arkadaşlar geçen hafta doğum günümdü .Ne hatırlayan ne kutlayan oldu .İş yerine sevgilim hediye gönderince farkına vardılar .
Bizim iş yerinde doğum günleri pastayla kutlanır ortaklaşa hediye alınır .ben de hiç geri durmaz hediyeleri seçen taraf da olurdum .Benim doğum günümü de biliyorlardı açıkçası .Neden kutlamadılar anlamadım .Ortamda sevilen takılan biriyim . Ben hayatımda hep bu sorunu yaşıyorum .herkes en güzel şekilde kutlansın istiyor ama bana gelince hiçbir şey yok.Sevgilim de ailem de buna dahil. Ya evet çocukça geliyor size farkındayım ama ben önem veriyorum .düşünülmek bunu hissettirmek mutlu ediyor beni .Daha ailemde başlıyor değersiz hissettirilme olayı .
İş yerinde kutlanan doğum günleri mecburiyettir "ona yaptık ona da yapmalıyız"dan başka bir şey değildir ve nefret ederim, doğum günümde izin almaya çalışırım iznim bitince yapılır, unutması zor bir gün olduğu için de asla unutulmaz. Keşke hiç yapmasalar 🥺

Ama ailenizin tutumu üzücü evet açık açık söyleyin ya da sizde yapmaktan vaz geçin.

Siz de kimsenin doğum gününü kutlamayın. Ne kadar ekmek o kadar köfte

Benimde aynı sizin gibi oldu arkadaşlarımdan ve eşimden çiçek gelince aa falan oldular :) sizde aynı şekilde karşılık verin ve dışarda sizin değer verdiğiniz şeylere değer veren insanlarla daha yakın olun. İş yeri sonuçta para kazanmak için bulunmak zorunda olduğumuz bir ortam arkadaş bulmak için gelmedik :)

Kendinizi geri çekin kimseninkini kutlamayın orası sadece iş yeri arkadaşlık yeri değil bı gerçeği hatırlattık kendinize

Eskiden benim hep böyle oluyordu. Sonra ne oldu bilmiyorum bi kıymete bindim. Günlerce sürprizler doğumgünü kutlamaları falan yapıyolar 2 senedir. Hımm değişen şey şu oldu ben artık onların hayatındaki olan bitene çok ilgili değilim. Eskiden verdiğim kıymeti vermiyorum bu defa ben kıymetli oldum

Kendinizi geri çekin kimseninkini kutlamayın orası sadece iş yeri arkadaşlık yeri değil bı gerçeği hatırlattık kendinize
Ya tabi ki çok beklentim yok ama .Geçenn ay mesela başka birinin doğum günü için hevesle plan yaptık . Hepimiz yaşıt olduğumuz için anlaşıyoruz öyle ketum ortam yok .

Eskiden benim hep böyle oluyordu. Sonra ne oldu bilmiyorum bi kıymete bindim. Günlerce sürprizler doğumgünü kutlamaları falan yapıyolar 2 senedir. Hımm değişen şey şu oldu ben artık onların hayatındaki olan bitene çok ilgili değilim. Eskiden verdiğim kıymeti vermiyorum bu defa ben kıymetli oldum
Sevgilim de öyle maalesef . Genel olarak Sevilmiyorum yeterince sanırım .

Doğum günlerini hatırlayan siz iseniz hatırlamamaları normal. Geri çekin kendinizi. Doğum günlerini hatırlayan taraf benimdir. Ben çektim. İnsan yine üzülüyor ama karşı taraf da üzülüyor. O zaman da görsünler diyorum, kıymet bilmezlik neymiş.

Back
X