• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar hicbirsey yapmayasim var ki... :(

[Ve yenen E="themis1990, post: zevkinvvardı dedim0, member: 392825"]yok kız ağlama korkulacak birşey değil.:KK53:[/QUOTE]
He temem o zaman ayy surda bi zevkim vardi dedim iki laf ediyoduk dedim noluyo:KK69:

Kızları sevmek.erkek mi olunuyor hemen ne kadar kotu düşünüyorsunuzhem.erkek olup da burda boyle kkonuşmakne ssaçma :KK34::KK34::KK34:

yok kızları sevdiğinden değil cinselliği sevdiğinden erkek oluyorsun buralarda genelde:KK53:

ben inanıyorum sen çok şeker bir kızsın şekerpare gibin:KK70:

Nihilkaç defa ost: 37856808 .!.:
orgazm olamamak gibi birşey yine :KK14:
yazabiliyorken yazamaz oluyorsun birdenEn Büyük KK
Ne dicem yaa kac defa sordum :110:Telefondan yazan var mi ben esim gormesin diye laptoptan yazmiuorim olur ya den k gelir bisi azicik ozelimi olsun canimmm:KK30:Bi prohram mi indirmem lazim ??? Telwfondan rahat yazmak icin

yok kızları sevdiğinden değil cinselliği sevdiğinden erkek oluyorsun buralarda genelde:KK53:

ben inanıyorum sen çok şeker bir kızsın şekerpare gibin:KK70:
Tisikur ederim :KK36:Evet kizim ama cinselligi de seviyorim :oops: ne yani sanki si sevmiyosunuz :KK54:Hem ben evliyim yeni evli o yuzden cok bahsediyorim hem de zaten vajinusmusu yeni asmis birisi olaraktan aaaa:KK11:Hem de cok aciksozluyumdurrrrr daha dogrusu ici disi birrrrr:63::63::KK12:

Çevrimdışı su emis1990, post: 37856972, member: 392825"]onuda iyi niyetli bayan arkadaşına soraydın ya o bilirdi:KK53::KK53::KK70:[/QUOTE]
Cevrimdisi su an sanirsammmmm aaa paronayak misiniz yaaa aaaaaaEn Büyük KK:KK11:

Tisikur ederim :KK36:Evet kizim ama cinselligi de seviyorim :oops: ne yani sanki si sevmiyosunuz :KK54:Hem ben evliyim yeni evli o yuzden cok bahsediyorim hem de zaten vajinusmusu yeni asmis birisi olaraktan aaaa:KK11:Hem de cok aciksozluyumdurrrrr daha dogrusu ici disi birrrrr:63::63::KK12:

ağzımdan laf alamazsın benim ağzım mühürlüdür bu konularda namahrem var:KK53:

Çevrimdışı su emis1990, post: 37856972, member: 392825"]onuda iyi niyetli bayan arkadaşına soraydın ya o bilirdi:KK53::KK53::KK70:
Cevrimdisi su an sanirsammmmm aaa paronayak misiniz yaaa aaaaaaEn Büyük KK:KK11:[/QUOTE]

:KK70::KK70:

paronayak değil manyağız biz senin gibi şeker birine kondurduğumuz şeylere bak utandım şuan:oops::KK70:

[QUkötülüğünü gormesimzeld, post: 37856926, member: 626954"]Ya kızlar çok tatlisiniz gelin hele bi opem sizi:KK36: melisapapatya sen değilsin çünkü ta Aaa askolsun
nereden eminsin bu kadar iyi niyetli ve bayan olduğuna ??şeker kız:KK53:[/ QUOTE] cunku once insanlarra guvenmeyi seciyorum fesat ve paronoyak olmayi degil bunzamana kadar da basima bise gelmedi sukur siz de bira oyle olun bence...
Bi kotulugunu
Kim bu arkadas madem yazdin boyle birisi varmis soyle bizde bilelim

Belki bizimde ona soracaklarımız vardır:KK53::KK53:

bilmemek değil öğrenmemek ayıp bu devirde.

Yeni evlimi ?
''1 yıl olucak hiç orgazm olamadım'' konunuzda 1 yıllık evliyim demiştiniz ama karar verin :KK20:

Hayır tamam tabiki de ayıp oluremis1allahım nerden de nst: 37857083, member: 392825"]Kim bu arkadas madem yazdin boyle birisi varmis soyle bizde bilelim[/QUOTE]

Belki bizimde ona soracaklarımız vardır:KK53::KK53:

bilmemek değil öğrenmemek ayıp bu devirde.[/QUOTE]
Hayir yaMam tabiki de ayip olur ayy allahim nerden nerdne de bahsettimmmm

Back
X