• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar körmüşüm ki...

MeLiSimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
1.219
5
158
40
İstanbul
geçen gün burda açtığım eski konulara baktım...ben bile unutmuşum yaşadıklarımı...adam bana en başından beri zaten her sıkıştığında ayrılalım demiş defalarca...anlamamışım anlamak istememişim...hep bunlarımda geçicek düzelicek vs...kendimi avutup durmuşum....o kadar içim yandıki onları okuyunca bunca zaman tuttum kendimi o yazılarımı gördüğümden beri durmadan ağlıyorum durmadan...bu kadarmı kör olmuş gözlerim bu kadarmı sevdim her hatasını kapatacak kadar...ne kadar aptalmışım ben...çok aptalmışım...

geçen gün burda açtığım eski konulara baktım...ben bile unutmuşum yaşadıklarımı...adam bana en başından beri zaten her sıkıştığında ayrılalım demiş defalarca...anlamamışım anlamak istememişim...hep bunlarımda geçicek düzelicek vs...kendimi avutup durmuşum....o kadar içim yandıki onları okuyunca bunca zaman tuttum kendimi o yazılarımı gördüğümden beri durmadan ağlıyorum durmadan...bu kadarmı kör olmuş gözlerim bu kadarmı sevdim her hatasını kapatacak kadar...ne kadar aptalmışım ben...çok aptalmışım...

Eşiniz terk mi etti sizi, aldattı mı?

canım şöyle üstünkörü baktım neler yaşamışsın diye. gerçekten sorunlu bir evliliğiniz varmış. eşin çok üzmüş seni ama bunları yaşayacakmışsınız ki bu kadar acı çekip üzülüpte alttan almışsınız geçmişi aklınıza getirip canınızı daha da sıkmayın. bunun kimseye faydası olmaz çünkü. olan olmuş artık bebeğinle hayatın tadını çıkarmaya bak. seni istemeyeni sen hiç isteme

Allah korusun dile getirmek bile çok acı ama ya bu evliliğinizin sonu daha daha kötü bitebilirdi? karısına acımadan şiddet uygulayıp, tehditlerde bulunup, fuhuşa teşvik eden, öldürenler var. daha akşam haberlerinde izledim ve bu tür şiddetlerin ardı arkası kesilmiyor malesef. böyle sapıklar, akıldan yoksunlar çok ne yazık. hani n'olursa olsun insan haline şükretmeli diyorlar ya. gerçekten beterin beteri var. yaşadıklarından daha da kötülerini yaşayanları düşünüp şükret haline ve lütfen kendini daha fazla harap etme. bunun zarardan başka getirisi yok çünkü.

umarım bundan sonraki hayatında bütün güzellikleri, huzuru, mutluluğu sevdiklerinle beraber sorunsuzca yaşarsın

Son düzenleme:
Bir konu daha var sizin yazdıklarınızın aynısı. Yani eşi ayrılalım demiş devamlı, kapatılmış üstü ve şimdi o arkadaşımızda aynı durumda.

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin; inşaallah çok mutlu olursunuz çok.

Siz herşeyden önemlisiniz..

canım şöyle üstünkörü baktım neler yaşamışsın diye. gerçekten sorunlu bir evliliğiniz varmış. eşin çok üzmüş seni ama bunları yaşayacakmışsınız ki bu kadar acı çekip üzülüpte alttan almışsınız ve sonunda bitmiş bu mevzu..geçmiş gitmiş artık. geçmişi aklınıza getirip canınızı daha da sıkmayın. bunun kimseye faydası olmaz çünkü. olan olmuş artık bebeğinle hayatın tadını çıkarmaya bak.

Allah korusun dile getirmek bile çok acı ama ya bu evliliğinizin sonu daha daha kötü bitseydi? karısına acımadan şiddet uygulayıp, tehditlerde bulunup, fuhuşa teşvik eden, öldürenler var. daha akşam haberlerinde izledim ve bu tür şiddetlerin ardı arkası kesilmiyor malesef. böyle sapıklar, akıldan yoksunlar çok ne yazık. hani n'olursa olsun insan haline şükretmeli diyorlar ya. gerçekten beterin beteri var. yaşadıklarından daha da kötülerini yaşayanları düşünüp şükret haline ve lütfen kendini daha fazla harap etme. bunun zarardan başka getirisi yok çünkü.

umarım bundan sonraki hayatında bütün güzellikleri, huzuru, mutluluğu sevdiklerinle beraber sorunsuzca yaşarsın

çok yorgunum sadece savaşltan çıkmış gibi hissediyorum kendimi...neye üzüldüğümü bile anlayamayacak kadar şuursuzum şu ara...yazık çok yazık...

Diğer konularınızı okudum şimdi bi çırpıda, eşiniz maddi konularda canınızı çok sıkmış ayrıca çocuğunuuzun nafakasını da ödemek istemiyormuş ama siz anlaşmalı boşanıyorsunuz öyle mi?Neden vazgeçtiniz nafakadan ya da eşinizle anlaştınız mı bu konuda?

Diğer konularınızı okudum şimdi bi çırpıda, eşiniz maddi konularda canınızı çok sıkmış ayrıca çocuğunuuzun nafakasını da ödemek istemiyormuş ama siz anlaşmalı boşanıyorsunuz öyle mi?Neden vazgeçtiniz nafakadan ya da eşinizle anlaştınız mı bu konuda?

vazgeçmedim güzelim eğer anlaşmalı olmazsa bir gelir belgesi yok evi yok barkı yok mahkeme bana verecek 150 lira nafaka ne yapayım onu ben ...anlaştık biz ayda 500 lira verecek ben çalışmaya başlayana kadar...ayrıca anlaşmalı olması uygun olur sonuçta kızım çok küçük her daim yüzyüze bakıcaz biz...mecburen...

bizi düşürdükleri şu hale bak burcu.yazıklar olsun onlara ya.yazdıklarını okuyunca benim de eskiler canlandı gözümde.benimki de her zaman ayrılıktan boşanmadan bahsederdi.sonunda da amacına ulaştı zaten.keşke ilk böle bi konu gündeme geldiğinde bıraksaymışım diyorum şimdi.çünkü bu beni bırakamaz elimin altında her zaman duygusu yaşıyolar ve seni içten içe eritiyolar.hakkımızda bundan sonra hayırlısı artık..

Biz kadınlar sevince körkütük seviyoruz işte..

Hatalarını görmeden, hatta hatalarını biz kapatacak kadar çok..

Çocuğunuza sığının. En güzel aşk o bence.

bizi düşürdükleri şu hale bak burcu.yazıklar olsun onlara ya.yazdıklarını okuyunca benim de eskiler canlandı gözümde.benimki de her zaman ayrılıktan boşanmadan bahsederdi.sonunda da amacına ulaştı zaten.keşke ilk böle bi konu gündeme geldiğinde bıraksaymışım diyorum şimdi.çünkü bu beni bırakamaz elimin altında her zaman duygusu yaşıyolar ve seni içten içe eritiyolar.hakkımızda bundan sonra hayırlısı artık..

şimdiki aklım olsa ilk evimi dağıttığında bırakır giderdim...aman dedim hep allahtan korkarım para yüzünden kocamı bırakmam para dediğin bugün varrr yarın yok...sonuç ortada...çok geç kaldım kafama vurmak için...ama canım çok acıyo çok...

bi gün işyerime boşanmayla alakalı aşamaları bilgisayardan çıkarmış yanıma gelmişti.bunları bunları yapacakmışız diye.:))kağıdı almıştım bakmadan attım çekmeceye.epey sonra atmıştım çöpe...

Üzülmeyin lütfen,sizi okuyunca ablam geldi aklıma.
Ablam gümrükçüydü ve eşi öğretmendi.evlendikleri günden beri ablamın cebinde 5lira olmazdı.Kocası olacak adam ablamın tüm kartlarını almıştı.
Yanımıza gelirdi,kocası sadece biletini alırdı.Cebinde belki 20lirası olurdu.Hiç sevmedi ablamı.
Ablacağızım evlendi evleneli tek başına yaşadı denebilir.adam gece 3te gelir eve,sabah okula rakı kokusuyla miniklere ders vermeye giderdi.üstü kapalı 5sene boyunca git evden istersen,aç dava istersen dedi dedi dedi.
Ablam,birçok bayanın düştüğü hataya düşüp,belki çocuk olursadüzelir niyetiyle bir bebek yaptı.
Bebekleri daha 1yaşını doldurmuştu,evdeki kavgalar kesilmeyince,ablam bebeğine bir kıyafet bile alamadığını görmeye başlayınca,ve aslında evladının sevgisi,o ayyaş kocanın sevgisini bastırınca,ablam boşandı.
Şimdi kendine bir ev aldı,çocuğuna istediği gibi kıyafetler alıyor,içinde kalmış ya.her iş dönüşü mutlaka oyuncak alır.
Bana geçenlerde tıpkı sizin dediğinz gibi dedi..ben nasıl bukadar kördüm,neden ilk senemede bırakmadım onu..
ama merak etmeyin,huzur bulacaksanız.Allah yardımcınız olsun.

Üzülmeyin lütfen,sizi okuyunca ablam geldi aklıma.
Ablam gümrükçüydü ve eşi öğretmendi.evlendikleri günden beri ablamın cebinde 5lira olmazdı.Kocası olacak adam ablamın tüm kartlarını almıştı.
Yanımıza gelirdi,kocası sadece biletini alırdı.Cebinde belki 20lirası olurdu.Hiç sevmedi ablamı.
Ablacağızım evlendi evleneli tek başına yaşadı denebilir.adam gece 3te gelir eve,sabah okula rakı kokusuyla miniklere ders vermeye giderdi.üstü kapalı 5sene boyunca git evden istersen,aç dava istersen dedi dedi dedi.
Ablam,birçok bayanın düştüğü hataya düşüp,belki çocuk olursadüzelir niyetiyle bir bebek yaptı.
Bebekleri daha 1yaşını doldurmuştu,evdeki kavgalar kesilmeyince,ablam bebeğine bir kıyafet bile alamadığını görmeye başlayınca,ve aslında evladının sevgisi,o ayyaş kocanın sevgisini bastırınca,ablam boşandı.
Şimdi kendine bir ev aldı,çocuğuna istediği gibi kıyafetler alıyor,içinde kalmış ya.her iş dönüşü mutlaka oyuncak alır.
Bana geçenlerde tıpkı sizin dediğinz gibi dedi..ben nasıl bukadar kördüm,neden ilk senemede bırakmadım onu..
ama merak etmeyin,huzur bulacaksanız.Allah yardımcınız olsun.

çok ama çok teşekkür ederim moral oluyor burda okuduklarım bana her zaman iyi geliyor burası...

Daha geç de kalabilirdin canım.
Lütfen eskileri düşünüp üzme kendini.
Bundan sonra hayatında sadece güzellikler olur inşallah...

Back
X