O kadar kötüyüm ki ne olursunuz yardım edin :(

3 ayda böyle yapıyorsa, geleceği düşünemiyorum bile. bir gün gerçekten haksız konumda olabilirsiniz, bir hata yapabilirsiniz, o zaman size tepkisi ne olur düşünün, hastanelik etme potansiyeli yüksek bence... şiddet eğilimi var belli ki...

ilişkiyi kafanızda bitirdikten sonra, her şekilde ayrılırsınız. isterseniz konuşup ayrılın, isterseniz sıradaki kavgayı bahane edin. yeter ki kararlı olun...

siz ayrıldıktan sonra, o kızla başlarlar diye üzülmeyin, kız başına bela almış olacak. kıskanmanız gereken bir şey yok.

canını yakmak için de uğraşmayın,sizin canınız daha çok yanabilir sonra...

Son düzenleme:
Bugün bunda güçlü duramazsan yarın seni döver yine! Sonra aldatır iter kakar yine! Ve sen yine kabul edersin! Eğer bu şekilde kabul edersen bil ki psikolojin gerçekten bozulmuştur ve acilen tedavi olman gerekir çocuğu bırakıp çünkü inan bana aklı başında kimse kendisine bu kadar zarar verenin yanında durmaz duramaz

Haklısınız ailem de karşı bu ilişkiye ben üniversite okuyorum o daha açıköğretim lise okuyor bazı durumlardan dolayı ve babam sürekli senin bir hedefin var ama onun yok diye konuşuyor bu bile bi neden değil mi sizce

Nasıl yani?
Ailen yediğin dayaklara aldırmıyor da sadece eğitim farkı yüzünden mi onaylamıyor bu ilişkiyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…