o kadar mutsuzum ki,Allah a isyan etmeye başladım,nolur akıl verin :(

Babannemin bi sözü aklima geldi hep şöyle derdi
" Dil mi Güzel yoksa Dilber mi?.
Yok yok dil daha güzeldir"
Hersey guzellik degildir hem cirkin bayanda yoktur kendinize vuvenmeniz gerekir oncelikle siz etrafiniza devamli olumsuz negatic enerji yayiyorsunuz gülümseyin katdesinizide kiskanmayin gerekirse yardim edin
Ve don olarak ne detler var bunu kendinize dert edinip isyan etmeyin dua edin...
Duzelir hersey değişimw kendinizden başlayin

Bende okudum o kitabı çok güzel cidden, hiç sıkmıyor, akıcı öğretici, kesinlikle okunmalı...

yüzün gözün fiziğinden önce ruhunu iyileştirmelisin... psikologa gittin mi hiç.. gitmediysen önce psikologa gitmekle başlayabilirsin.. insanın ruhu sağlıklı olunca inan yüzü gözü bile değişiyor.. güzelleşiyorsun.. bol bol dua etmenide öneririm.. inancını kaybetme.. ve kendini kardeşinle kıyaslama artık... o farklı bi insan sen farklı bi insansın... bence sende güzelsindir ama insan kendinde olanı bir türlü beğenemiyor.. başkasında olan daha makul geliyor bize hep.. ben düz saçlıyım mesela ama bana sorsan kıvırcık saç daha hoş gelir.. ama yinede Allah şükrederim ya hiç saçım olmasaydı diye.. herşey sende bitiyor.. ruhunu biran önce düzeltmeye bak.. kıl tüy işleri sonra halledilir..

Katılıyorum. Bu öyle bakımlı ol, kilo ver ya da huyunu düzelt diyerek düzelecek bir şey değil. Cümlelerden ağır depresyon akıyor. Profesyonel yardım şart.

Bu kitabı bir arkadaşım bana tavsiye etmişti. Kapsamı ne biraz anlatır mısın?

Kapsamı başımıza ne gelirse gelsin allaha sığınmak ettiğimiz duaların kabul olacakmı olmayacakmi diye peşini bırakmak

Son düzenleme:

kalbinizi temiz tutmaya çalışmakla başlayabilirsiniz kendi kendinizi telkin etmeye başlayarak en azından bir başlangıç olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…