O kadar özledim ki

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Cıkaramıyorum aklımdan 1,5 ay oldu hep döncek diye bi umut vardı ama zamanla azalıyo unutmak istesem unutcam biliyorum ama kabullenemiyorum o kadar masumdu ki iliskimiz birbirimizin cocuk tarafıydık resmen hic kıyamıyodu bana meleğim diyodu sacma sapan bi neden yuzunden seni affetmedm dediğim lutfen uzatma uzme bizi dediğin güne dönmeyi o kdar isterdim ki nasıl oldu da mutluluk böyle olmaz uyusamıyoruz dedin özlem bambaskaymıs hele seni kaybettiğimi bilmek

bende cnm o kadar ozledım kı.keske su anda yanımda olsa okadar mutlu olurdm kı

Bi arasan Belki birbirinizi eksik veya yanlış anladınız.. ben böyle özlesem ve geçmişe dair pişmanlık duysam bi dakka durmaz arardım, her yolu denerdim.. ama beni hak ettiğinine inanıyorsam..

Belki kırgın sana.. msj atma.. bi ara derim.. bana geri dön diye yalvar demiyorum, çok kötü bi şekilde ayrılmadıysanız bi adım atabilirsin, bu asla gurursuzluk olmaz.. ama senin onurunu zedeleyecek bi davranışı olmadıysa tabi.. tam anlatmamışsın neden bitirdiğinizi, o yüzden pek bi yorum yapamıyorum..

Önceki konularıma bakabilrsin tatlm telefndan grnce linki de yazarm. Kısaca bahsedyim son ayrlmamzdan 2 ay önce ayrlmstk problemimiz hep aynı benim surpriz beklmem ama onun yapmaması. Neyse barıstk bz ama bana bidaha seni uzersem ben giderm ddi neyse bz ck mtluyduk bence snra 8.ayımzı unttu trip attm afft nlur uzme bizi fln ddi ayrlcagi aklma glmdi sdce naz yapydum afftmedm ddm sna ne söledgmi hatirlyo musun dedi evet dedim seni ck uzuyorum beklentlernde haklsın ama yapım boyle karsılayamıyorum ddi ve btirdik 2gun snra mesaj attm olmuyo yapamyruz uzuluyorz mtluluk boyle olmaz ddi oysaki biz mtluyduk

Önceki konularıma bakabilrsin tatlm telefndan grnce linki de yazarm. Kısaca bahsedyim son ayrlmamzdan 2 ay önce ayrlmstk problemimiz hep aynı benim surpriz beklmem ama onun yapmaması. Neyse barıstk bz ama bana bidaha seni uzersem ben giderm ddi neyse bz ck mtluyduk bence snra 8.ayımzı unttu trip attm afft nlur uzme bizi fln ddi ayrlcagi aklma glmdi sdce naz yapydum afftmedm ddm sna ne söledgmi hatirlyo musun dedi evet dedim seni ck uzuyorum beklentlernde haklsın ama yapım boyle karsılayamıyorum ddi ve btirdik 2gun snra mesaj attm olmuyo yapamyruz uzuluyorz mtluluk boyle olmaz ddi oysaki biz mtluyduk 8.aymzı unttgnda sendn bsey bklememeyi ogrenemedm dedim

ya kızlar sizi anlamıyorum bu kadar sevıyosunuz ve onunda sevgisine guvenıyosanız ne duruyosunuz arayın konulun ilişkınıze fırsat tanıyın he karsı tarafı beklemeyın kendınıze nıye ıskence cektırıyosunuz kı bu hayata kaç kere gelceksiniz bırakın şu gururunuzu

ben dogum gununu beklıyorum cnm zaten arıcam ozmanda az kaldı o yuzden aramıorum yoksa durmazdım ben seviosam gurur falan yapmam zten.

ara bencede cnm bı ya acmazsada artık umudunu kesersın hıc olmazsa bole beklemek daha kotu umut etmek.sende ona gore hayatına bakarsn unutmaya calısrsın

okudum konularını.. ben seni çok da hatalı bulmadım.. her sevgilinin yaptiği gereksiz kaprislerden yapmişsin yani, bunu büyütmeye çok da gerek yokmuş.. bitmesini isteyen "ben seni mutlu edemiyorum" diyen kendisi, sen değilsin, sanırım bahane aramış.. ve sen o dakkada bitmesin bile demişsin.. e daha ne ? yok canım yok, bu adam o kadar da yoğun bi aşkla sevmemiş bence seni.. yoksa bunlar çok basit şeyler, çözülmeyecek şeyler değil, ilerde karşınıza daha büyük engeller çıkacak, o zaman da mı ben seni mutlu edemiyorum bıdı bıdı diyip çekip gidecek bence sen kendini soğutmaya çaliş, ve önüne bak.. ya da dilersen içim rahat değil dersen son kez ara yüz yüze konuşalım mı de.. otur enine boyuna konuş.. daha net bi karar verirsin.. ama dediğim gibi, son msj ına cevap vermemeyi gerektirecek kadar kırılacaği bişey yokmuş ortada..

Direkt bitsin demedi nolur buyutme uzme bizi affet essegm bn falan ddi 2gun dil doktu sonra bitmesi grektgni soyledi belki de haklısın beni o kadar da sevmedi

Amannn bu saatten sonra donse ne olacak? Hic bisey eskisi gibi olmayacak ki. azicik trip yapmaya bile korkacaksin yine birakip gidecek, boyle mutluluk olmaz diyecek diye. iliskiyi sen baslattigin icin surekli bi kaybetme korkusu yasayacaksin. Ve korkularinda da hakli cikacaksin, cunku bugun boyle biseyi bahane eden yarin daha ciddi sorunlarda "biz mutlu olamayacagiz" der ceker gider. Onun icin gitmek cok kolay. iliskinin basinda buldugun huzuru onun kollarinda bu saatten sonra bulamazsin.

Eğer gerçek bi aşk varsa ortada insanlar bi şekilde gene kavuşuyor canım.. sen içim rahat değil diyorsan son bir hamle daha yap.. bunu onun için değil, kendin için yap.. en azından ben elimden geleni yaptım dersin için ferah olur..

Çalışıyor mu?
Bence git yanına seni karşısında gördüğünde dayanamaz erir buzlar :)
Çünkü insan ne kadar severse sevsin telefondayken rol yapmak zorunda kalabiliyor
ama yüz yüzeyken öyle değilll

O zaman içindekileri anlatan bi mesaj at.
ama çok uzatmadan hani ben böyle olmasını istememiştim, sen üzersem ayrılırım demiştin ama şunu bil ki böyle daha çok üzülüyorum falan de.
En sonda seni sevdiğimi unutma olur mu.. yaz göndeeerrr
bunada cevap vermezse unut gitsin.
ama verir yaa dene hiç olmazsa ilerde düşündüğünde ben elimden geleni yaptım dersin :)

Bence son kez bi ara ve buluşup konuşalım de.
En iyisi yüz yüze.
Eğer aramanı açmazsa yada buluşmak istemezse o zaman umudunu kesersin yoluna bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…