O kadar sıkıldım kii artık

Ben hastayken arabam 20yaşindaki sipalarda olacak rica minnet baskasinin araciyla gidicem var mi böyle bir iş?? Bir ararim derhal arabami getirin ölüyorum ben baslarim araba keyfinize çalişin alin diye cayir cayir bir paylarim ki millet şaşar kalır. Eş kisisi hele bi versin taksiyle bi gelsinler almaya anahtar vermeye diye elimde bicakla iner o tekerleri bicaklarim sipalarin gozunun onunde. Kendi malima kiymisim tepemi attirmayin der parcalarm valla arabayida sipalarida eşide. Pis arsizlar. Çok pasif olmayın şu tiplere ezdirmeyin kendinizi. boyle konulara sinir oluyorum insanlar nasil bu kadar sakin kalabiliyor diye.

benim arabam genelde ihtiyaç olmaz öylece kapıda durur ama gene de vermem kimseye.kaza olursa hele ki bir insan zarar görürse direkt benim başım belaya girer arabayı verdiğim kişinin değil.konu sahibinin eşi çok tuhaf.aile olmuş 2 de çocuğu olmuş hala yeğenlerim diyor pesss
Canım bunları oda cok ıyı bılıyor.. Mesleği adamın trafik ama kafa basmıyor asırı gamsız dertsiz arabaya ortak oldular bizden cok onlarda duruyor kriz geçiriyorum

Bir de ayaklarına mı götürüyor valla ilginç. E siz de her yere taksiyle gidin. Araba evde yokken hastaneye çarşıya pazara gidesiniz tutsun, başkasından da araba aramayın direk çağırın her yere taksiyi.
Ayaklarına goturuyo sabah ıse gıdecek koltukta sızmıs, hala dıyor uyandır cıldırıyorum ya..

Canım bunları oda cok ıyı bılıyor.. Mesleği adamın trafik ama kafa basmıyor asırı gamsız dertsiz arabaya ortak oldular bizden cok onlarda duruyor kriz geçiriyorum
alsınlar ucuz bir araba binsinler ortak.annesi bileziği varsa satsın babası kredi çeksin yeğenler çalışsın.ne diye gözleri var başkasının arabasında?

Ben hastayken arabam 20yaşindaki sipalarda olacak rica minnet baskasinin araciyla gidicem var mi böyle bir iş?? Bir ararim derhal arabami getirin ölüyorum ben baslarim araba keyfinize çalişin alin diye cayir cayir bir paylarim ki millet şaşar kalır. Eş kisisi hele bi versin taksiyle bi gelsinler almaya anahtar vermeye diye elimde bicakla iner o tekerleri bicaklarim sipalarin gozunun onunde. Kendi malima kiymisim tepemi attirmayin der parcalarm valla arabayida sipalarida eşide. Pis arsizlar. Çok pasif olmayın şu tiplere ezdirmeyin kendinizi. boyle konulara sinir oluyorum insanlar nasil bu kadar sakin kalabiliyor diye.
Ya ben zaten tartısıyorum bu konuda ama benı onların önünde savunmaz ki.. Ben neler cekıyorum kredı oduyor dıye bıde bu dert var basımda.dese sabah ıse gıdecem arabada lazım bana konu kapanıcak

Evet amcaları olarak yapıcam ben dıyo, sana amcan yapmamıs kıskanıyosun diyo, dedım keske senın gbı enayı bı amcam olsaydı
Siz yeğenlere birşey deseniz eşiniz eşiniz tepki gösterir, siz ona bakmayın der muhtemelen. Ne yapılır böyle bir durumda bilemedim. 🤷

Araba tabiki ihtiyac vede sıfır araba almıssın sen iştesn araba evın onunde duracakken km artıyo onlar gezecek dıye
Yani insanlık adına elbette ihtiyaç olur bir kez verirsiniz ya da gider onları alır işini görürsünüz de arabanızı da öyle zırt pırt vermeniz insanlık adına yapılmış birşey olmuyor.. Ona başka birşey deniyor ama sizi üzmek istemem ☺️

Sizin yerinizde olsam direk ben çıkıp arabayı vermiyorum derim.. Eşinizin olduğu kadar sizin de arabanız bu sonuçta..

Siz yeğenlere birşey deseniz eşiniz eşiniz tepki gösterir, siz ona bakmayın der muhtemelen. Ne yapılır böyle bir durumda bilemedim. 🤷
Aynen ben dedıgım le kalcam canım yoksa demesi kolay derim ama arkamda duran yok, evde huzurunu bozayım bari napayım

benim arabam genelde ihtiyaç olmaz öylece kapıda durur ama gene de vermem kimseye.kaza olursa hele ki bir insan zarar görürse direkt benim başım belaya girer arabayı verdiğim kişinin değil.konu sahibinin eşi çok tuhaf.aile olmuş 2 de çocuğu olmuş hala yeğenlerim diyor pesss

Oncelikle bir insan neyin iyilik, neyin kotuluk oldugunu bilecek. Hele ki 2 cocuk sahibi birinin bunu daha iyi bilmesi gerekirken esine kiskanma gibi bir cevap veriyor.

Gezmek icin verilen araba iyilik degildir. He arabayi da konu sahibinin esinin amcasi aldiysa onu bilemem. Malum konu sahibine senin amcan yapmadigi icin kiskaniyorsun gibi ergence bir cevap vermis.

Adamin esi umrunda degil, cocuklari umrunda degil, yaptiginin iyilik olduguna adami kim inandirdiysa kor, sagir bir sekilde iyilik yaptigina inaniyor. Simdi bu adam 2 cocuk yetistiriyor. Uzucu..

Yani insanlık adına elbette ihtiyaç olur bir kez verirsiniz ya da gider onları alır işini görürsünüz de arabanızı da öyle zırt pırt vermeniz insanlık adına yapılmış birşey olmuyor.. Ona başka birşey deniyor ama sizi üzmek istemem ☺️

Sizin yerinizde olsam direk ben çıkıp arabayı vermiyorum derim.. Eşinizin olduğu kadar sizin de arabanız bu sonuçta..
Ya tabıkı acil bıse olur verirsin..ama gezmek ıcın gece ıstıyolar alıyolar gerı getirmek yok bız isteyene kadar

Oncelikle bir insan neyin iyilik, neyin kotuluk oldugunu bilecek. Hele ki 2 cocuk sahibi birinin bunu daha iyi bilmesi gerekirken esine kiskanma gibi bir cevap veriyor.

Gezmek icin verilen araba iyilik degildir. He arabayi da konu sahibinin esinin amcasi aldiysa onu bilemem. Malum konu sahibine senin amcan yapmadigi icin kiskaniyorsun gibi ergence bir cevap vermis.

Adamin esi, umrunda degil, cocuklari umrunda degil, yaptiginin iyilik olduguna adami kim inandirdiysa kor, sagir bir sekilde iyilik yaptigina inaniyor. Simdi bu adam 2 cocuk yetistiriyor. Uzucu..
Adam canını verecek o derece dyo ıster parcalasınlar ıster satsınlar feda olsun

doğru almazlar.vergi derdi yok bakım derdi yok arabanın eskimesi derdi yokk
Vallahı Allah esınde akıllısını versin, benım dayım bıze vermez araba, arabasıda oyle ıyı bıse degıl canımı ıste arabamı ısteme dıyor, bize bak bıde ben nası bas edıcem kı küstük şimdi.. Bu çare değil

Valla tartıstık zaten ama beni takmıyor hic napıcam bilmiyorum. Ben ona verme dedım, inadıma verdi
Sen yengesin yengelik sıfatını taşımanın tam zamanı:KK53:bizim yengelerden değil araba su istemeye çekinirsin onlardan ne eksiğin var sende yap şu yengeliğini artık elinede fırsat geçmiş aramışlar açmışsın bi güzel terslicektin bak bidaha oluyormu. Şahsen ben velilerine şikayet ederdim kocamda iş yoksa her yola baş vururdum

Vallahı Allah esınde akıllısını versin, benım dayım bıze vermez araba, arabasıda oyle ıyı bıse degıl canımı ıste arabamı ısteme dıyor, bize bak bıde ben nası bas edıcem kı küstük şimdi.. Bu çare değil
canınınız sıkılıyordur kafaya takıyorsunuzdur doğal olarak.sizin mutsuzluğunuz da çocuklara yansır ister istemez.kendi çocuklarından değerli mi yahuu bu kazık kadar olmuş yeğenler?

Back
X