- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Her gün markete gitmiyoruz,illaki dışarı çıkmak gerekiyor.Kesinlikle bencil olmaya ihtiyacım var.Markete neden her gün gidiyorsunuz ki?
Duygularınızın sömürüldüğünü düşünüyorsanız öncelikle her işe koşmayıp biraz bencil olmayı öğrenin.
Aileler kabul etmese de her zaman bir çocuk daha farklı muamele görür.
Ben annemin tavrına üzüldüm.Onu düşündüğüm için sen gitme dedim.O kardeşimi haklı bulup bir de bana kızdı.Bu kadar üzüldüyseniz, anneniz kardeşinize kızınca siz gitseydiniz markete yine.
Bencil olun ama bu dışarı çıkma konusunda olmayın bir süreHer gün markete gitmiyoruz,illaki dışarı çıkmak gerekiyor.Kesinlikle bencil olmaya ihtiyacım var.
Kız kardeşimErkek kardeşiniz değil mi ?
Hiçkimse bir şey anlamıyor cidden,en yakınlarımız bileBizde babanneme gitme diyoruz çıkma diyoruz birşey olmaz diye ordan oraya gidiyor millete geçmiş olsuna hoşgeldine gidiyor bizde üzülğyoruz onun için ama o ne kendini ne başkasını düşünmüyor en son artık naparsan yap bize gelme dedik maalesef bencil olmak lazım şu olayla anladımki ne birlik beraberlik bilinci nede insaniyet varmış bazılarında
Valla bunda da bencil olacağım,artık boğazım ağırıyor 45 yaşındaki kadına akıl verirkenBencil olun ama bu dışarı çıkma konusunda olmayın bir süre
Kesinlikle bencil biri,sadece bu dönemde değil her dönemde böyleydi.kardeşiniz sanırım bu durumda sadece kendini düşünmüş. nöbetleşe her gün değil de bir kaç günde bir gitmeliydiniz. o kadar her gün gidilecek kadar acil bir ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. malum özellikle bu dönemde. en kritik dönem
Kardeşine bulasirsa muhtemelen annene de bulaşır yani kimin gittiginin önemi yok bu aşamada. Kendini yıpratma boş yere. Markete gidince maksimum önlemi alın maske eldiven vs. Gelince de hemen dezenfekte edinSevgili KK Kadınları,ülkemizin verdiği bu sınavda bende psikolojik olarak yıprandım resmen.Annemin bağışıklığı düşük,annem dışarı çıkmasın istiyorum.Dün ben markete falan gittim.Bugünde kardeşime git dedim.Annem çıkmasın.Yok ben çıkmam dedi,annem gitti.Baya sinir oldum,sonra kardeşime kızdım diye annem bana kızdı.Cidden hayatıma baktığım zaman hiçbir zaman düşünüldüğüm kadar düşünülmedim,üstelik düşündüğüm insanlar beni psikolojik olarak yıprattılar.Artık ne ailemi ne de başkalarını düşünmek istemiyorum.Kendime odaklı olmak istiyorum,bunu nasıl yapabilirim ?
Bencil olmuşsunuz zaten anneniz çıkmasın derken kardeşinize çık demişsiniz. O çıkmam diyince siz çıkabilirdiniz yine annenizi düşünüyorsanız.Valla bunda da bencil olacağım,artık boğazım ağırıyor 45 yaşındaki kadına akıl verirken
Her anne kendinden önce evladını düşünür, kardeşine kıyamamış. Tabii ki çıkmaması gerekir ama o zaman da siz gitseydiniz? Neden, çünkü yaşlar küçük galiba kardeşle inatlaşma var, banene ben gittim o niye gitmiyor dediniz... Sonuç olarak bir yere varamadınız. Bi de kimseyi bu kadar fazla düşünmeyin, ilerde evlatlarınız olacak onlara saklayın.Sevgili KK Kadınları,ülkemizin verdiği bu sınavda bende psikolojik olarak yıprandım resmen.Annemin bağışıklığı düşük,annem dışarı çıkmasın istiyorum.Dün ben markete falan gittim.Bugünde kardeşime git dedim.Annem çıkmasın.Yok ben çıkmam dedi,annem gitti.Baya sinir oldum,sonra kardeşime kızdım diye annem bana kızdı.Cidden hayatıma baktığım zaman hiçbir zaman düşünüldüğüm kadar düşünülmedim,üstelik düşündüğüm insanlar beni psikolojik olarak yıprattılar.Artık ne ailemi ne de başkalarını düşünmek istemiyorum.Kendime odaklı olmak istiyorum,bunu nasıl yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?