- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileni ara ve onlara git eminimki kapıları sana açık olacaktır.öncelikle herkese merhaba. Öyle üzgünüm ki son umudum buraya yazacaklarıma cevaplarınız.. ben kaçarak evlendim. Sevdim sevildim. İki yıl oldu. Ailem benle hala görüşmüyor. İlk yedi ay çok ağır bi depresyon yaşadım. Hem Kayınvalidemler istemedi görümcelerimin hakaretleri derken ben iflas ettim manevi olarak. Ve eşimde sabırla beni iyileştirmeye çalıştı. Şimdi iyiyim. Ama şuanda o bittiğini benden yorulduğunu ve artık ayrılmak istediğini söylüyor. Ailesinin doldurduğunu biliyorum. Ve ben büyüklerimden hep iyiliğe iyilikle cevap verilir diye hep iyi oldum. Eşimin ailesinden, Yaka paça dışarıda atıldım tokat da yedim... ama elim kolum bağlıydı.. bi insanım yoktu kimsesizdim. Bilmediğim bir şehir bilmediğim insanlar.. şimdi ise eşim beni bırakmak istiyor. Ailem asla kabul etmeyecek.. ben onun için okulumu bıraktım. Altınlarımı kayınbabam almış benim sonradan haberim oldu. Uzun yazdım ama sizde anlamışsınızdır ne çok birikmişliğimin olduğunu. Nolur bana bir yol gösterin..
Peki eşin aynı duygularla seni seviyor mu ?Kardeşlerim küçük... ben nereli olduğumu söylemek istemiyorum orum önyargı olmasın diye.. ama maalesef bizim oralarda öyle anlıyacağınız kimsem yok. Okuluda yarım bıraktım geri dönüş ancak açıktan olur ve kendime itiraf edemesem de ben eşimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. Daha çok yapıcı olmak istiyorum
Iste insanogluna guvenip ne aile ne okul birakilid ama sen zaten bunu bizzat tecrube etmssn. Keske okulu acikta olsa devam etseydin evliyken. Kötü olmuş hemn bi iş bide küçk bi ev bulup bi yerden başlıcaksn artıköncelikle herkese merhaba. Öyle üzgünüm ki son umudum buraya yazacaklarıma cevaplarınız.. ben kaçarak evlendim. Sevdim sevildim. İki yıl oldu. Ailem benle hala görüşmüyor. İlk yedi ay çok ağır bi depresyon yaşadım. Hem Kayınvalidemler istemedi görümcelerimin hakaretleri derken ben iflas ettim manevi olarak. Ve eşimde sabırla beni iyileştirmeye çalıştı. Şimdi iyiyim. Ama şuanda o bittiğini benden yorulduğunu ve artık ayrılmak istediğini söylüyor. Ailesinin doldurduğunu biliyorum. Ve ben büyüklerimden hep iyiliğe iyilikle cevap verilir diye hep iyi oldum. Eşimin ailesinden, Yaka paça dışarıda atıldım tokat da yedim... ama elim kolum bağlıydı.. bi insanım yoktu kimsesizdim. Bilmediğim bir şehir bilmediğim insanlar.. şimdi ise eşim beni bırakmak istiyor. Ailem asla kabul etmeyecek.. ben onun için okulumu bıraktım. Altınlarımı kayınbabam almış benim sonradan haberim oldu. Uzun yazdım ama sizde anlamışsınızdır ne çok birikmişliğimin olduğunu. Nolur bana bir yol gösterin..