O kadar üzgün ve bitiğim ki..

Senin esin adam değil sen onun için aileni sil o yorulsun öyle mi birak ayrılsin başka hayat kur ise gir o kb nin da altınlar boğazında kalsın aç herif.

Eşinizde yazıklar olsun ...
Onun için herşeyi bırakıp gelmişsiniz dönecek bir kapınız yok ve biktim artik ayrılalım diyebiliyor şeref yoksunu .

Calismaya baslaman lazim. Kendi ayaklarinda durmaya basla. Bu evliligin uzun sürecegini zannetmiyorum. Cok cekmissiniz üzüldüm sizin icin

Geçmişile ağlamayı bırakın. Bir iş bulup kaynananızdan uzak bir ev bulmaya çalışın. Ev temizligi olur, cocuk bakiciligi olur, mutlaka bir is bulmalisiniz. Ilerde ayrilirsaniz ailenize gider özür dilersiniz,başta kavga falan olur ama tabi ki kabul edecekler, cocuklarını sokaga atacak halleri yok ya. Ama mutlaka kenarda biraz paranız olsun.

öncelikle herkese merhaba. Öyle üzgünüm ki son umudum buraya yazacaklarıma cevaplarınız.. ben kaçarak evlendim. Sevdim sevildim. İki yıl oldu. Ailem benle hala görüşmüyor. İlk yedi ay çok ağır bi depresyon yaşadım. Hem Kayınvalidemler istemedi görümcelerimin hakaretleri derken ben iflas ettim manevi olarak. Ve eşimde sabırla beni iyileştirmeye çalıştı. Şimdi iyiyim. Ama şuanda o bittiğini benden yorulduğunu ve artık ayrılmak istediğini söylüyor. Ailesinin doldurduğunu biliyorum. Ve ben büyüklerimden hep iyiliğe iyilikle cevap verilir diye hep iyi oldum. Eşimin ailesinden, Yaka paça dışarıda atıldım tokat da yedim... ama elim kolum bağlıydı.. bi insanım yoktu kimsesizdim. Bilmediğim bir şehir bilmediğim insanlar.. şimdi ise eşim beni bırakmak istiyor. Ailem asla kabul etmeyecek.. ben onun için okulumu bıraktım. Altınlarımı kayınbabam almış benim sonradan haberim oldu. Uzun yazdım ama sizde anlamışsınızdır ne çok birikmişliğimin olduğunu. Nolur bana bir yol gösterin..
Aileni ara ve onlara git eminimki kapıları sana açık olacaktır.

Bir arkadaş söylemiş çocuk bakıcılığı hasta bakıcılığı gibi bir iş bulursaniz kalacak yer de olur. Tabii düzgün aile bulmak zor Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın. kocaniza da boşanmak istediğinizi söyleyin .bir ilişkiyi başlatmak için nasıl karşılıklı 2 kişinin beyan ve niyeti gerekiyorsa bitirmek için maalesef tek kişinin bu yönde niyeti gerekiyor. Sizden boşanma kararı almış biriyle maalesef isteseniz de evli kalamazsiniz .zaten o anne ve ablasının dümen suyuna girmiş bundan sonra o evde devam etseniz de size rahat nefes aldirmazlar .bosanirken takılan takılar da kadına verilir bu yönde Yargıtay kararı var.Allah yardımcınız olsun alttan alıp barışmaya çalışmayın. Güçlü olmak için Allah tan başka kimseye ihtiyacınız yok buna en içten ve en çok kendiniz inanın. ..

Aileni ,eşini ,esinin ailesini sil bi kere , hiçbir nane olmaz onlardan ..

Sığınma evine git ,iş buluncaya kadar idare et , sonra da kendine göre yeni bir hayat kur .. esin annesinin ogluşu çünkü. . Seçimini çoktan yapmış . Sözlü ve fiziksel şiddet uygulamamıs ama uygulayan ablasına çanak tutmuş . Benim yanımda eşime tokat atacak ablam , ben de sessiz sedasız alıp karımı gidicem ..etek giyer gezerim ,erkeğim demem ..

Eşine altınları istediğini söyle ve seni istemeyen bir adamla evli kalmak için uğraşma
Ailene yalvar yakar kendini kabul ettirmeye bak
Hatanın bedeli çok ağır olmuş Allah yardımcın olsun

Bence ayrılmaya karar verrdikten sonra aileniz sizi affedecektir. Yoksa tek başına ne yapacaksın.

1. Ise gir kardeşim ayaklarının üzerinde dur.

2. Asla çocuk dünyaya getirme bu sorunları derinlestirir.

3. Ailenize ne olursa olsun durumunuzu bildirin. Fakat eşinize bundan söz etmeyin. Olur ki olumsuz davranmaya devam ederlerse iyice sahipsiz görmesin.

Allah yardımcınız olsun.

Kardeşlerim küçük... ben nereli olduğumu söylemek istemiyorum orum önyargı olmasın diye.. ama maalesef bizim oralarda öyle anlıyacağınız kimsem yok. Okuluda yarım bıraktım geri dönüş ancak açıktan olur ve kendime itiraf edemesem de ben eşimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. Daha çok yapıcı olmak istiyorum
Peki eşin aynı duygularla seni seviyor mu ?
Bir kavga sonucu mu ayrılmak istedi yoksa genel olarak mı bıktığını söylüyor ?
Şiddet var mı Eşinden yana ?

Yerinizde olsam nafaka ve altınlarımı isterdim . Şiddet görüyorsam karakola giderdim .
Okuluma geri döner açıktan da olsa bitirir ve işe girer onu da Allah'a havale ederdim .

öncelikle herkese merhaba. Öyle üzgünüm ki son umudum buraya yazacaklarıma cevaplarınız.. ben kaçarak evlendim. Sevdim sevildim. İki yıl oldu. Ailem benle hala görüşmüyor. İlk yedi ay çok ağır bi depresyon yaşadım. Hem Kayınvalidemler istemedi görümcelerimin hakaretleri derken ben iflas ettim manevi olarak. Ve eşimde sabırla beni iyileştirmeye çalıştı. Şimdi iyiyim. Ama şuanda o bittiğini benden yorulduğunu ve artık ayrılmak istediğini söylüyor. Ailesinin doldurduğunu biliyorum. Ve ben büyüklerimden hep iyiliğe iyilikle cevap verilir diye hep iyi oldum. Eşimin ailesinden, Yaka paça dışarıda atıldım tokat da yedim... ama elim kolum bağlıydı.. bi insanım yoktu kimsesizdim. Bilmediğim bir şehir bilmediğim insanlar.. şimdi ise eşim beni bırakmak istiyor. Ailem asla kabul etmeyecek.. ben onun için okulumu bıraktım. Altınlarımı kayınbabam almış benim sonradan haberim oldu. Uzun yazdım ama sizde anlamışsınızdır ne çok birikmişliğimin olduğunu. Nolur bana bir yol gösterin..
Iste insanogluna guvenip ne aile ne okul birakilid ama sen zaten bunu bizzat tecrube etmssn. Keske okulu acikta olsa devam etseydin evliyken. Kötü olmuş hemn bi iş bide küçk bi ev bulup bi yerden başlıcaksn artık

Back
X