• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar yalnız hissediyorum ki

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Sevgilimden ayrilali 5 ay oldu. Hala gecmedi. Evlenicektik, kıyısından döndük.
Bugün yeni evlenen bir arkadaşım, ee yok mu biri dedi.
Dedim biliyosun yeni ayrildim
himm ben x ya da ben evlenemez sen evlenirsin diye dusunuyodum biz evlendik sen kaldin dedi.
Ben yeni ayrilik yasadim suan dusunmuyorum zaten ddiyorum
Insallah gonlune gore biri cikar. Bak ceyizi simdiden al diyor hala bana.

Oteki arkadasim sevgilim oldugunda arkadaslarini ona ayarlamiyorum diye tavir koyan insan. Evlenebilmek icin kirk takla atti. Laf arasinda dedim ki yani biri bundan sonra karsima cikmayabilir. bana diyor ki herkes evlenecek diye bisey yok nasip. Bunu diyen takla atan kiz

Ablam diyor ki pat diye seninki evlenmedi mi hala. Ablam diyor bunu arkadaslarim degil. Cok kolay soyleniyo

Annem sanki hic kimse tanismaya gelmemis oyle biri hic olmamis gibi davraniyor

Derdim evlenmek degil derdim guclu durmaya calismak. Kalbim o kadar sizliyo ki. O sızı yi bir tek ben biliyorum. Derdimi acımı kimseye anlatmadan tek basima yasiyorum. Ustune bi de kostek görüyorum. Psikologa basladim bu olay sonrasi o kadar alismisim ki guclu durmaya 5 aydir hala ona da tam anlamiyla anlatamadim. O bile bana dedi ki cok yalnizsin. Sevgilim varken asla yalniz hissetmiyodum. Hal boyleyken onu dusunuyorum hala. bu his beni öldürüyor. Hem bedenen hem ruhen yalniz olmak cok zormus.

Kafami dagitacagim ne bir ortamım var ne de ugrasim. Tek yaptigim ise gitmek gelmek ve aci cekmek. Napicagimi bilmiyorum. Artik doldum

Hayatındaki erkeği hayatının merkezi yapmaktan kaynaklanıyor bu sorun. O varken gözün ne aile ne arkadaş gördüğü için o olmadığında yalnız kalıyorsun. Anlıyorum. Aynı sorun bende de var çünkü.
Yapılacak tek şey bu hatadan ders çıkartıp ileride tekrar aynısını yapmamak.

Spora başlayın ya da dansa veya bir dil kursuna işinizde var turlarla seyahate de çıkabilirsiniz .
Gereksiz kişileri de atın hayatınızdan . Gececek emin olun ki gececek sizin için de çok güzel günler gelecek

Ne kadar patavatsız varsa mıknatıs gibi çekmişsin be kızım. Salla gitsin herkesin ne olduğunu anlamışsın işte. Anladın madem takma. Zamanı var daha geçecek.

Herkes yas mı tutmalı onu anlamadım ? Demek ki değmeyecek biri ki ayrıldınız. Dünyanın sonu gelmiş gibi, sanki cenaze varmış gibi herkesin karalara burunmesi mi gerekiyor?
Hayatı kendinize zindan etmek yerine eğlenceli hale getirmeyi deneseniz.. Insan mutluluğa ulaşmak için once kendi ile barışık olmalı. Mutluluk bir seçimdir..

Koca diye didinip , ( baska birsey yazmistim argo olmasin diye sildim bunu buldum) sonrada bosver canim herkes evlenecek diye birşey yok demek neyin kafasi
Bos yorum saçmalığı

Insan sevilmek ister bu normal bi sey. Zor bi surecten geciyorsun bende geciyorum Senin gibi ve evt Benim iliskim biteli de 5 Ay oldu. Klise bi yazi olucak Zaman herseyin ilacidir. Ama depresyondaymissin gibi yapma. Aci cektini Kabul et, acini cek aci cekmesen daha Tuhaf olurdu Ozaman Ask olmazdi. Bitti kabullenmek gerekiyor. Kendini sartlama. Adim adim yapmak gerekiyor acini yasa park etme bi kenera bi sey olmamis gibi. Evet hobi edin spora git yuruyus yap dunyayi izle. Yeterli Kafan rahat olsun. Su Akar yolunu bulur

Zaman kendini değiştiremediğin sürece hiçbir şeyin ilacı değildir. İnsanlar ailelerini kendi secemiyorlar ve her ailede çocuklarıyla derin bir bağ kurup onları anlamıyor. Yalnızlık kendi kendine yetebilen bir insan için herşeydir. İnsanların hayatlarında değiştirmeyecegi, müdahale edemeyeceği terk edip gidemeyeceği konular olur. Sizinki bu konulardan değil şanslısınız. Uzman yardımı almayı deneyin.

Back
X