Blof yapmiyorum gitmek istiyorum ama onca aciyi nasil goguslerim bilmiyorumBlof mu yapiyosunuz anlamadim ki once siz karar verin ne istediğinize. Karsinizdakine de yazik
Cok yorulduk soyledigi her sey bana siginmak gibi geliyo artik 2 yildir insan bir seyleri oldurmaya calisirmi biz deniyoruz ama olmuyor..yanyana olsak sorun yok ama bir arayada gelemedik 2gunde bir tartismaya basladik..eminim ama kaldirabilecegimden emin degilim bir daha boyle biri karsima cikmayacak belki ama dayancak gucumde kalmadi..keske uzerimizdeki yukler artmasa hep kucucuk kalsaymisizSorun ikinizin dışındaysa neden bitiriyorsun?
Hiç birşey imkansız değil, zaman herşeyi uyuşturur. Eğer ayrılık kararından eminsen zamana bırak.
Cok yorulduk soyledigi her sey bana siginmak gibi geliyo artik 2 yildir insan bir seyleri oldurmaya calisirmi biz deniyoruz ama olmuyor..yanyana olsak sorun yok ama bir arayada gelemedik 2gunde bir tartismaya basladik..eminim ama kaldirabilecegimden emin degilim bir daha boyle biri karsima cikmayacak belki ama dayancak gucumde kalmadi..keske uzerimizdeki yukler artmasa hep kucucuk kalsaymisiz
Valla ben bir kere çok ağır terk edildim.
Adam ağzıma mıçtı bıraktı yani
Zor oluyor tabi biraz alışkanlık.
Hatta ilk zamanlar böyle hayııırrrrr kimseyi bulamicaaam evde kalcammm modunda küçük emraha falan bağlaman da gayet doğal.
Ama bu kadar arabeskleştirme tamam mı, cool bir kadın olarak üzül.
Sonra geçecek ve sen yeniden birini bulacaksın.
Listenden sezen aksuyu silmekle başla.
Bir turlu olmuyor..sacma sapan sorunlar evlilik karari aliyoruz ama iki sehirden birinde olucagmz bile belli degil..ailesi yaninda durmuyo her seyi tek basina ustlenirken beni bir kosede unutuyo hatta cogu zaman bende hislerimi kaybediyorum..sonra kavgalar..yanina gitme imkanim yok suan gitsem bir kac ay sonra atamasi olabilir ya da olmayabilir bilmiyoruz hep bir belirsizlik ilk gunden bu gune kadar..Madem o kadar iyi biri/onun gibisini bulamam diye dert ediyorsun ve birbirinizi seviyorsunuz ee o halde ayrılmak yerine neden başka çözüm yolları denemiyorsun.
Örneğin; sorunun uzak olmanızdan kaynaklı olduğunu tesbit etmişsin o halde, yakınına git ve öyle deneyin bir sürede?
Bir turlu olmuyor..sacma sapan sorunlar evlilik karari aliyoruz ama iki sehirden birinde olucagmz bile belli degil..ailesi yaninda durmuyo her seyi tek basina ustlenirken beni bir kosede unutuyo hatta cogu zaman bende hislerimi kaybediyorum..sonra kavgalar..yanina gitme imkanim yok suan gitsem bir kac ay sonra atamasi olabilir ya da olmayabilir bilmiyoruz hep bir belirsizlik ilk gunden bu gune kadar..
Boyleydi belki ben goremedim..dusunun ki 2 dogum gununuzde de sevdgnz kisi yaninizda degil dusunun ki sadece ayda 1 goruyorsunuz onda da kafeye tikiliyorsunuz hep bir imkansizlik bekliyorsunuz guzel seyler olacak diye ama sonuc degismiyor..baskalarinin hayatlarinida dahil etmesi son nokta oldu..biz evlenmek uzereyiz zor durumda diye kredi cekti belki araba alir rahatlardi mesafeler olmadi dunde bana onlarin sorunlarini anlatiyor halbuki o esnada ben bizle ilgili bir seyden bahsederken sonuc ne biliyormusunuz kardesi mutlu mesut esiyle foto koyuyor biz ayriyizOnun içinde zorlu bir süreç olmalı ama tabii bu seni ihmal edebilir anlamına gelmiyor.
Dengeyi kuramamış arkadaş.
Peki hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu?
Anlatsam biktiririm diye yazmadim inanin dogru yolu bulamiyorum o kadr sey var ki aslinda..sadece birbrmze kotulugumuz yok hepsi oAman aman bi sıkıntı yok ortada anlattığın kadarıyla, sadece yıpranmışlık, belki bıkkınlık var.
Bence yeterli değil ayrılmak için bu sebepler. Toparlarsınız. Seviyorsan bu kadar çabuk vazgeçme.
Boyleydi belki ben goremedim..dusunun ki 2 dogum gununuzde de sevdgnz kisi yaninizda degil dusunun ki sadece ayda 1 goruyorsunuz onda da kafeye tikiliyorsunuz hep bir imkansizlik bekliyorsunuz guzel seyler olacak diye ama sonuc degismiyor..baskalarinin hayatlarinida dahil etmesi son nokta oldu..biz evlenmek uzereyiz zor durumda diye kredi cekti belki araba alir rahatlardi mesafeler olmadi dunde bana onlarin sorunlarini anlatiyor halbuki o esnada ben bizle ilgili bir seyden bahsederken sonuc ne biliyormusunuz kardesi mutlu mesut esiyle foto koyuyor biz ayriyiz
Bir turlu olmuyor..sacma sapan sorunlar evlilik karari aliyoruz ama iki sehirden birinde olucagmz bile belli degil..ailesi yaninda durmuyo her seyi tek basina ustlenirken beni bir kosede unutuyo hatta cogu zaman bende hislerimi kaybediyorum..sonra kavgalar..yanina gitme imkanim yok suan gitsem bir kac ay sonra atamasi olabilir ya da olmayabilir bilmiyoruz hep bir belirsizlik ilk gunden bu gune kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?