O kadar zor mu?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2 yillik bir iliski.uzaklik,araya giren yasanmamislik,baska bir suru sorun.ikimizin disinda cogu..ama olmuyor..aileler evlilik beklerken dun gece ayrilik mesajini attim o cevap vermez korkar ayrilmaktan.. sakinlesmemi bekler hep...ama tukendim..elim gitmiyo fotografimizi kaldirmaya bir yandan alismisliklar var baskasina nasil alisir kendimi anlatirim anlatsam onun gibi anlarmi korkusu? Ilk kez boyle uzun iliski yasamistim yillarca olmamisti..bir yandan gitmek istiyorum bir yandan korkuyorum..uzun iliskiden sonra ayrilik acisi cok mu zor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blof mu yapiyosunuz anlamadim ki once siz karar verin ne istediğinize. Karsinizdakine de yazik

Sorun ikinizin dışındaysa neden bitiriyorsun?
Hiç birşey imkansız değil, zaman herşeyi uyuşturur. Eğer ayrılık kararından eminsen zamana bırak.

Sorun ikinizin dışındaysa neden bitiriyorsun?
Hiç birşey imkansız değil, zaman herşeyi uyuşturur. Eğer ayrılık kararından eminsen zamana bırak.
Cok yorulduk soyledigi her sey bana siginmak gibi geliyo artik 2 yildir insan bir seyleri oldurmaya calisirmi biz deniyoruz ama olmuyor..yanyana olsak sorun yok ama bir arayada gelemedik 2gunde bir tartismaya basladik..eminim ama kaldirabilecegimden emin degilim bir daha boyle biri karsima cikmayacak belki ama dayancak gucumde kalmadi..keske uzerimizdeki yukler artmasa hep kucucuk kalsaymisiz

Valla ben bir kere çok ağır terk edildim.
Adam ağzıma mıçtı bıraktı yani

Zor oluyor tabi biraz alışkanlık.
Hatta ilk zamanlar böyle hayııırrrrr kimseyi bulamicaaam evde kalcammm modunda küçük emraha falan bağlaman da gayet doğal.
Ama bu kadar arabeskleştirme tamam mı, cool bir kadın olarak üzül.

Sonra geçecek ve sen yeniden birini bulacaksın.
Listenden sezen aksuyu silmekle başla.

Cok yorulduk soyledigi her sey bana siginmak gibi geliyo artik 2 yildir insan bir seyleri oldurmaya calisirmi biz deniyoruz ama olmuyor..yanyana olsak sorun yok ama bir arayada gelemedik 2gunde bir tartismaya basladik..eminim ama kaldirabilecegimden emin degilim bir daha boyle biri karsima cikmayacak belki ama dayancak gucumde kalmadi..keske uzerimizdeki yukler artmasa hep kucucuk kalsaymisiz

Madem o kadar iyi biri/onun gibisini bulamam diye dert ediyorsun ve birbirinizi seviyorsunuz ee o halde ayrılmak yerine neden başka çözüm yolları denemiyorsun.
Örneğin; sorunun uzak olmanızdan kaynaklı olduğunu tesbit etmişsin o halde, yakınına git ve öyle deneyin bir sürede?

Valla ben bir kere çok ağır terk edildim.
Adam ağzıma mıçtı bıraktı yani

Zor oluyor tabi biraz alışkanlık.
Hatta ilk zamanlar böyle hayııırrrrr kimseyi bulamicaaam evde kalcammm modunda küçük emraha falan bağlaman da gayet doğal.
Ama bu kadar arabeskleştirme tamam mı, cool bir kadın olarak üzül.

Sonra geçecek ve sen yeniden birini bulacaksın.
Listenden sezen aksuyu silmekle başla.
:( keske yine terkedilseydim yuku daha hafif

Madem o kadar iyi biri/onun gibisini bulamam diye dert ediyorsun ve birbirinizi seviyorsunuz ee o halde ayrılmak yerine neden başka çözüm yolları denemiyorsun.
Örneğin; sorunun uzak olmanızdan kaynaklı olduğunu tesbit etmişsin o halde, yakınına git ve öyle deneyin bir sürede?
Bir turlu olmuyor..sacma sapan sorunlar evlilik karari aliyoruz ama iki sehirden birinde olucagmz bile belli degil..ailesi yaninda durmuyo her seyi tek basina ustlenirken beni bir kosede unutuyo hatta cogu zaman bende hislerimi kaybediyorum..sonra kavgalar..yanina gitme imkanim yok suan gitsem bir kac ay sonra atamasi olabilir ya da olmayabilir bilmiyoruz hep bir belirsizlik ilk gunden bu gune kadar..

Olmuyorsa içine sinmiyorsa boşa kendi hayatınıda karşıdakinin hayatınıda heba etme :kahve:

Bir turlu olmuyor..sacma sapan sorunlar evlilik karari aliyoruz ama iki sehirden birinde olucagmz bile belli degil..ailesi yaninda durmuyo her seyi tek basina ustlenirken beni bir kosede unutuyo hatta cogu zaman bende hislerimi kaybediyorum..sonra kavgalar..yanina gitme imkanim yok suan gitsem bir kac ay sonra atamasi olabilir ya da olmayabilir bilmiyoruz hep bir belirsizlik ilk gunden bu gune kadar..

Onun içinde zorlu bir süreç olmalı ama tabii bu seni ihmal edebilir anlamına gelmiyor.
Dengeyi kuramamış arkadaş.
Peki hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu?

Aman aman bi sıkıntı yok ortada anlattığın kadarıyla, sadece yıpranmışlık, belki bıkkınlık var.

Bence yeterli değil ayrılmak için bu sebepler. Toparlarsınız. Seviyorsan bu kadar çabuk vazgeçme.

Onun içinde zorlu bir süreç olmalı ama tabii bu seni ihmal edebilir anlamına gelmiyor.
Dengeyi kuramamış arkadaş.
Peki hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu?
Boyleydi belki ben goremedim..dusunun ki 2 dogum gununuzde de sevdgnz kisi yaninizda degil dusunun ki sadece ayda 1 goruyorsunuz onda da kafeye tikiliyorsunuz hep bir imkansizlik bekliyorsunuz guzel seyler olacak diye ama sonuc degismiyor..baskalarinin hayatlarinida dahil etmesi son nokta oldu..biz evlenmek uzereyiz zor durumda diye kredi cekti belki araba alir rahatlardi mesafeler olmadi dunde bana onlarin sorunlarini anlatiyor halbuki o esnada ben bizle ilgili bir seyden bahsederken sonuc ne biliyormusunuz kardesi mutlu mesut esiyle foto koyuyor biz ayriyiz

Aman aman bi sıkıntı yok ortada anlattığın kadarıyla, sadece yıpranmışlık, belki bıkkınlık var.

Bence yeterli değil ayrılmak için bu sebepler. Toparlarsınız. Seviyorsan bu kadar çabuk vazgeçme.
Anlatsam biktiririm diye yazmadim inanin dogru yolu bulamiyorum o kadr sey var ki aslinda..sadece birbrmze kotulugumuz yok hepsi o

Boyleydi belki ben goremedim..dusunun ki 2 dogum gununuzde de sevdgnz kisi yaninizda degil dusunun ki sadece ayda 1 goruyorsunuz onda da kafeye tikiliyorsunuz hep bir imkansizlik bekliyorsunuz guzel seyler olacak diye ama sonuc degismiyor..baskalarinin hayatlarinida dahil etmesi son nokta oldu..biz evlenmek uzereyiz zor durumda diye kredi cekti belki araba alir rahatlardi mesafeler olmadi dunde bana onlarin sorunlarini anlatiyor halbuki o esnada ben bizle ilgili bir seyden bahsederken sonuc ne biliyormusunuz kardesi mutlu mesut esiyle foto koyuyor biz ayriyiz

Ee peki bu adamın mükemmelliği nerede kaldı? Ben buradan sevgilisine/ilişkisine emek harcamayan birini görüyorum.
Kendi hayatını bir yoluna koysun sonra iyilik meleği kesilir pehhh.
Sen boşver bunu, iyi yapmışsın ayrılmakla.
Barışacaksan bile burnunu iyice sürt, senin değerinin farkına varsın.

Yenisini bulamam korkusundan çekiyor zaten kadınlar böyle adamları. Yalnız kalmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Erkeksiz de yaşanıyor bence. Herşeyi tek başına üstlenirken bir köşede unutulduğun ilişki zaten aramasanda bulursun.

Sizin de dediğiniz gibi gitmek zamanı geldiyse beklemek daha da acı verir. Hayirlisi olsun ikinizin hakkında da.

Ben size bir sey diyeyim mi?..
5 yil farkli sehirlerdeydik bekledik.
Nisanlandik isi yoktu sinava hazırlanıyordu.
Bir haftaya kadar belirsizdi hersey.. ama asla vazgecmedik birbirimizden.. kirilma noktalarimiz cok oldu..her ikimizinde ailesiyle ilgili ciddi sorunlar oldu. Benim ablamla, onun abisiyle ilgili iki aile de ayri ayri zor imtihanlar gecirdi. Bu surecte birbirimize destek olduk. Arayıp sormadan bile destek olunabilecegini yasadim.
Size sunu diyeyim. Seviyorsaniz üstlenin her derdi sikintiyi..
Ama sevmiyorsaniz su an yaptığınızi yapıp atim üzerinizden bu yükü..

Hanımefendi iyi yapmışsınız siz zaten sorun kaldıramıyorsunuz evlenseniz daha kötü olur.Bu sorunlar şimdiden sizi yormuş evlenseniz ne olurdu kim bilir ?Siz sorunsuz bir ilişki yaşamalısınız öyle bir ilişki olmuyor ama daha az sorunlu bir ilişki belki

Back
X