o kadını evimde istemiyorummmm

farklı bir konuya değinmişsin ama o evde 5 kuruş parası dahi olmasa boşanınca yarısını hukuken alabiliyor kadın...kadın benim evim der çünkü belki maddi olmasada manevi olarak o evde çok emeği vardır..ben şu an kiradayım ama kayınvalidem de " oğlumun evi" lafını işitmişliğim vardır...düğünde takılan takıları eşim zorda kalınca ki neredeyse bir evin yarı parası ödeyecek kadar vardı,o istemeden ben verdim..ve istemesem vermeyebilirdim....benim evim!! çünkü ben çok fedakarlık yaptım,gerek düğünümde,gerek ailesinin küstahlıklarını görmemezlikten gelmekle...benim alttan almalarım olmasaydı zaten bu ev olmazdı.. çalışıp para katmakta güzel ama çok göz yaşı katan var o evin ev olabilmesi için...benim borum öter bu 140 metrakarede ....

iki üç kere begenme gibi beşey olsaydı hiç durmazdım azına saglık

YUvayı dişi kuş yapar dememişler boşuna .O ev tapusu olmasada onun evi onun düzeni onun hayatı ne isterse onu yapar.

Çok tuhaf, komik diyecek bir şey bulamadım.bu kızın aklı başında mı? Kendi aklı ermiyorsa annesi neden çekip çevirmiyor. Abisine kız ayarlamak ona mı kalmış…çok sinir bozucu kendini bulamamış ergenlikteki çocuklar gibi.istemiyorsan bunun nedenleri belli eşine söyle.

görmek istememekde haklısın iğrenç bir kadınmış

k.v ilk duydugunda serfsizlik yapmış dedi kızı ne yapsın şimdi seni çok özlemiş diyor bi tarafta gelin bi tarafta kızı onada bişiy diyemem insanlarla iyi geçinemezmisin sen diye kızmış o zaman amaaaa .....

valla canım sana zerre kadar katılmıyorum tabiki benim evim diycek

kendi açımdan cevap verirsem ben altınlarımı eşimin babasının korkusuna eve yatırıyosam hemde tam olarak hazır değilken bukadar sıkıntı çekiyosam alıcağmız evin tapusu çıkmadığından daha (koparatif) annemlerin evini eşim üzerine alıp kredi çekiyosa (benim ailemin özverisi ve güveni sayesinde ,her aile damadının üzerine ev yapmaz) o ev BENİİM ! Tabiki eşime karşı değil bu tutumum o benim canım ne sıkıntı çektiğini ben biliyorum öyle ağlarsa anam ağlar ...faso fiso yok öyle şey ,analarda ağlamıyo artık ev araba her ne olursa olsun hangimizin üstüne olursa olsun ikimizin ama ailesine hatta akrabalarına karşı ( akrabaları bile yetti artık) BENİİM

konu sahibi arkadaşım kusura bakma konuna daldım ,valla içimi döktüm :13:

Son düzenleme:

Çok haklısın ve ''kadın benim evim diyemez'' diyen kiyide kınıyorum....kadın benim evim deyip oturduğu evi sahiplenmezse nasıl evinin kadını olabilirki??? evi kendi diye sahiplenmezse misafir gibimi yaşasın o evde ...evlilik beraberliktir herşeyi paylaşmak sahiplenmektir!..erkek heryerde karısını nasıl benim diyerek sahipleniyorsa kadında erkeği ve malını sahiplenir o kadar basit !...Haklısın arkadaşım o evde kadınında çok emegi oluyor illede para verip alması gerekmez hala bu zihniyet bu zamanda var yaaa...Haklı olduğum konuda benimde borum öter evimde bana ve ailemin düzenini huzurunu bozacak hiç kimse benim evimin kapısından içeri giremez!... o kadar!...görümceyse görümceliğini bilsin kapasın çenesini hanım gibi gelsin otursun ama heryere dilini uzatıp huzur bozacaksa gelemez!...

Son düzenleme:

ay dök canım dök zaten burda içimizi dökmek için varız kardeşimin evi oglumun evi muhabbeti vardı şimdi yok bende sıkıntıda oldugu bir dönemde birazaltınlarımdan vermiştim şimdi eşim karımın evi var bende arabasını alıcam diyo hatta bacısı ile konuşurken ne yapıyorsunuz deyince eşime araba almayı düşünüyorum ona bakıyoruz onada araba lazım deyip tel kapatınca pis pis gülmüştü oh ettim dercesine :)

Siz öyle düşünebilirsiniz...kadın evini benim diyerek sahiplenmezse nasıl o evin kadını olabilirki?? benim diyebilmesi için babasının evindenmi getirmesi lazım nasıl bir düşünce bu...evlilikte herşey ortaktır ama herşey buna evde giriyor anlatabildimmi? kadın o yaşadığı evde misafir değil mal sahibidir evinin kadınıdır ve evliliğine düzenini zarar gelebilecek kimseyi evine almak istemez bu kadar basit!...resmen kadının evliliğini bozmaya çalışmış görümceside olsa evine almamakla haklı kadın ..görümceyse görümceliğini bilsin hanım gibi gelip hanım gibi gitsin öyle dilini heryere uzatır abisine kız ayarlamaya çalışırsa değil evine girmesi ben sokaktan bile geçirmem kadın haklı !....

insan benım evim demiycekte ne dıyecek şimdi benım yaşadığım ev kp.min eşiminde değil altta onlar üstte biz oturuyoruz kp.evi isteyen bızımkata çıkar istediğini yapar ben evlenırken ev getirmediğim için benım mahremım evım dıyemem yanı istesemde ıstemesemde herkese katlanmak zorundayım kirada oturanların ise hiç evi yok buna bakarsak ev eşinin diye aile huzurunu bozmak isteyen kızkadaşe ses çıkarılmıycak hatta evnede olsa kocanınya kızkardeş tanıştırmak istediği bayanı bu evede getırebılır buna göre çünkü ev kadının değil o kadın temızlemıyor okadın emek vermıyor o kadının yıllarca ne emekleharcanmış hiç önemı yok ev kocanın görümcen senı dövsede evine almamazlık edemezsın ev senın değil

iyi yapmış eşin eşlerimiz yanımızda olmasa napardık bilmiyorum, ben çat çat konuşurum, eşimde onlardan yana olsa cinnet sebebi ama yıldırdılar ki çocuğu illallah etti artık
ille oluyo kıskançlık anlamıyorum ben de bunu sonuçta evlenmiş kendi ailesi olmuş gelin biraz rahat görünsün onu bile çekemiyolar ,ya düşceksin yada ömür boyu kanını emdirceksin ailesine nasıl zihniyettir nasıl vicdandır anlamıyorum

Yaşadıklarınızdan sonra kimse size nasıl görüşmek istemiyorsun ya da evime gelmiyorsun diyebilirsin diyemez. Bence eşinizle konuşun, sonuçta siz onun hayatına karışmıyorsunuz; sen de görüşme demiyorsunuz. Bu tamamen sizin kararınız ve herkes una saygı duymalı.

eşim saygı duyuyor görüşme diyor kadın anlamayıp hala gelmenin derdinde hayatımda senin gibi kadınlara yer yok ne kadar dersem anlamıyooorrr basmıyor

iş eşinde biter canım eşin senden yana olursa, seni tutarsa sana kimse bişey yapamaz, yuva yıkanında yuvası olmaz kardeşidir görüşür ona kimse karısamaz, sen ALLAH a havale et canım.. hiç ugraşma,onun için vaktıini bile harcama, degmez....

bu nasıl görümce böyle:26:bence eşin açık açık karım seni bu evde istemiyor beni özlediysen dışarda görüşelim desin eve almasın
böyle insanlardan her türlü kötülük beklenir uzak durmak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…