avukatın sekreteriyse bence o avukatla görüşme ayarlayın eşimi rahatsız eden kadınla ilgli suç duyurusunda bulunbacağız diyerek. hepten rezil olsun
hele bi de kadın seni isim olarak falan biliyorsa daha avukata girer girmez telaşlanır gibime geliyor :)
ama değmez bence de.. evde de bu kadının konusunu fazla açmamak lazım gibi geldi bana, eşinizin aklı çok da fazla bu kadınla meşgul olmasın diye..
durum gerçekten can sıkıcı.. biz evlenmeden önce de eşime askıntı olan bi kadın vardı. üstelik aynı iş yerindeydiler ve benim oraya hiç gitme şansım yokken o varlık hergün eşimin yanındaydı. (gel de kudurma:) ) neyse kızın msn adresini bulup konuşmuştum baya bildiğin o.. muamelesi yapmıştım kıza. ama nafile..
bana dediği şey neydi biliyor musunuz
''sen ne kadar yırtınırsan yırtın ben yırtmacımı biraz daha yukarı alır dekoltemi de genişletir yine ayatrmasını bilirim onu, erkek değil mi en sonunda aklı kayacak ve bana gelecek''
yok dedim bu konuşulaacak ve laftan anlayacak bir insan değil belli ki.. konuşmayı bitirdim ve herşeyi eşime bıraktım ne yapmak istiyorsan buyur diye.. o da daha aramızda resmi bişey yokken yüzük takmaya ve etrafa evleneceğini duyurmaya başladı. kıza hakaretler falan etmiş her konuşmaya çalıştığında..
neyse kız iş yerinden ayrıldı ve ben de bi huzur buldum :)
diyeceğim malesef bunlar da kadın.. ve malesef ne yaparsan yap sinirlenmeden edemiyorsun..
ama yine de eşim sinirden bu kadar kudurduğumu bilmez bile, kıza değer verdiğimi zannetmesi sanki eşimin de gözünde değerlenecekmiş gibi gelir bana..