Ben de çok üzüldüm daha yaz başında evlendi Ali Taran ve sonbaharda kadın vefat etti. Karısının son dönemlerinde olduğunu bilmiyor muydu, bu darbe ile yaşamının daha da kısalacağının farkında değil miydi. Tamam hadi başkasına gönül verdin, eşine sevgin bitti, eşinin hastalığı adamı yıprattı. Zaten yıllardır iki kanser geçirmiş olan karının yanından ayrılmadın destek verdin kendi üzerine düşeni yaptın ve birgün birini sevdin gönlüne söz geçiremedin böyle savundun kendimi. Ama be kardeşim bu ne acele bu ne dayanamama. İlişki yaşarsın tamam ama bari duyurma eşine sırf o mutlu olsun diye yalan söyle gerekirse, onu seviyormuş numarası yap. Ayşe'ye de ki bekleyelim zaten Ayşe gerçekten sevseydi beklerdi bir kadın olarak bunu kendi yapmazdı Ali evlenmek istese bile yok ben bir kadına bunu yapamam bekleyelim derdi. Bir de öyle şaşaalı oldu ki herkese duyurmak için mutluluk pozlarıi havuzlara atlamalar nedir bu eşini bir an önce gömme isteği mi. İşte sonunda istediği oldu. Peki hangi yüzle cenazeye geliyorsun, gözyaşı döküyorsun. Sen bu kadına ayrılmak istediğini adam gibi yüz yüze bile dememişsin, mesaj atmışsın hiçbir şekilde biraraya gelmemişsin, ilaç masraflarını ödememişsin. Bir de düşmanlarım diyordum cenazeye gelenlere. Neden çünkü ölen eşinin yanında oldukları için, seni kınadıkları için düşmanın değil mi. Parmağında yüzüğünle koydun toprağa kadını. Ama hadi kocası karaktersiz. Ya bu kadının oğlu. Annesinin hasta olduğunu ve yalnız kaldığını bile bile yur tdşında. Eğitimini askıya alabilirdi. Annesi çağırınca ancak gelmiş çağırmasa ölüsüne gelecek ancak. Babası ilaç masraflarını ödemezken neden yapışmamış babasının yakasına nasıl bunu yaparsın anneme dememiş. Hala babasıyla yanyana aklım almıyor. Çünkü para kaynağı babası sırtını dönemez. Yanii olan kadına oldu göçüi gitti hiç olmazsa daha fazla acı çekmedi.