Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki yuva yıkanın yuvası olurmuş, yuvası yıkılanda ölürmüş... Olaylar patlak verdiğinde selma hanıma uzunca bir mail yazmıştım, yanında olduğumu bir şeye ihtiyacı olursa maddi manevi yanında olacağımı, rabbime havale etmesi gerektiğini, hastalığını mutlak yenmesi için ruhunu dualarla arındırmasını öğütlemiştim çokça, hala durur cevabı mailbox'ımda... Tamam evlenebilir eski eş... Aşık olabilirsin, ona da okey...Ama bunu ölümcül bir hastalıkla boğuşan eski eşin gözünün içine soka soka yapmazsın! Gider efendice, sessizce nikahını kıyarsın, ya da yurtdışında evlenirsin, öyle düğün davetinin sonunda havuzlara atlayıp ıslak ıslak şampanya kadevleriyle karınla sarmaş dolaş resimler vermezsin basına ahlaksız adam! Hepsini geçtim ilaç masraflarını ödemediği haberleri de yansıyınca basına, iyice içim bulandı o sabah sabah namazında selma hanıma uzun ömür, bu adama da rabbimin taktir ettiğini diledim, insan olmaktan utandırıyor böyleleri![]()
selma taran bugün vefat etmiş... bazılarınız biliyordur, ilerlemiş kanseriyle boğuşurken genç ve sağlıklı bir kadın uğruna terkedilmişti. günlerce gazetelerde eski kocasının peri masalı gibi düğününü görmek zorunda kalmıştı. şimdi de üzüntüden kansere yenik düştü.
facebookta mesajlaşmıştım onunla, "çok aşık olduğunu, canının çok acıdığını" yazmıştı bana.
ne kadar acı bir olay bu böyle. elbette bu kadın da evliliğine kocasına güvenerek, beraber yaşlanacağına inanarak atmıştı imzasını 30 yıl önce. oysa son aylarını tarifsiz acılarla kıvranarak geçirdi. yarın bir gün aynı şeyin birimizin başına gelmeyeceğinin de garantisi yok.
ne adaletsiz dünya, ne güvensiz insanlar... kime güveneceğiz biz? bugün hep bunu düşündüm. sadece paylaşmak istedim.
Merhaba bu habere ben de inanın çok çok üzüldüm..o olay ilk patlak verdiğinde de çok tepkiliydim adamı elime verseler yolacak kadar kızgın ve nefret doluydum..Bence yurtdışına da oyüzden gitti.Kadını da o hasta etmiştir tahminimce..Dünyayı ben yaratacak kadar akıllıyım havasında fakat kadınlara söylenenin tersine asıl saçı uzun aklı kısalığın temsilcisi bir adamdır Ali Taran..Genç eşi tarafından da bir gün terkedilecektir ya da sahte bir sevgiyle geçen yılları görmek olacaktır hazin sonu bunu fazlasıyla hakediyor çünkü..
Bizlerin de eş seçerken ölen hanım efendinin konumundaymışız da o an ne eşimiz ne yapamış sorusunu sorarak seçim yapmamız gerekiyor ..Yoksa hepimizin sonu bu olur..ki erkeklerin en vefasızlaştığı bir kültür yozlaşması içerisinde olan ve bırakılan bir Türkiye'de yaşarken gözünüzü dört açın bayanlar...Bunlar bir sosyoloğun(ben) tavsiyeleri hafife almayınız![]()