o kan neydi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar ben yaklaşık 5 yaşındayken birinin tacizine uğradım.cinsel organımla uğraştığını zar zor hatırlıyorum.o dönem miydi tam hatırlamıyorum ama o yaşlarda idrarımı çok sıktığım için bi kanama olmuştu.tarihleri karşılaştırmakta zorlandığım için kanın ne kanı olduğunu kestiremiyorummirmirmirmir.aklım kesti keseli içimde sıkıntı.kimseyle de paylaşamadım.kızlık zarım sağlam mı nasıl anlayabilirim doktora gitmeden?kendim anlayamaz mıyım acaba?şimdiden teşekkürler hepinize

peki ailenin haberi var mı bu durumdan :uhm:
bence doktora gitmeden anlayamazsın
şerefsizlerr ne isterseler 5 yasındaki cocuktan :kızgın:

bunu ancak doktor muayenesinden geçtiktan sonra anlayabilirsiniz diye biliyorum....umarım bu sorununu kimseyle degilse bile annen le paylaşmışsındır geçmiş olsun:::...

5 yaşında :1shok: ailenin haberi yok anladığım kadarıyla doktora gitmekten çekindiğine göre bence önce onlara haber veryasakkelime
kızlığını da kendin anlamaya çalışırken bozarsan şaşırmam öyle bir şey yapma sakın doktora git muayene ol...:1closedeyes:

bende 5 yaşlarımda tacize uğradım
ama çok şükür bişi yapmadan kaçmıştım
ailemin haberi var ve adam hakkında dava açılmıştı
bence ailenle paylaş ve bir doktora görün

:çok üzgünüm:canım bence içini ferah tut,kızlık zarı öyle hemen bozulacak bişi degil muhtelemen senın zorlanma ve tahrişten olan bişeydir ama en iyisi bi hekime görükmendir:çok üzgünüm:

insanlar ne kadar bayağı ve adii olmuşş 5 yaşında bir kız çocuğu allahım kimsenin evladına yaşatmasın nasıl vicdan nasıl bir midee..allah belasını versin böyle vicdansız ahlaksız insanlarınn...ne kadar demokrat olsamda bazen şairatın bunlar için gelmesini okadar çok istiyorumkii..bunları taşlamalı asılmalıı...

canım sen ne kadar öğrenmek istesende tecrübeli bir doktorun görmesi gerek...sana hem yardımcı olacaktır hem bilgi verecektir..kendi başına öğrenmeye kalkma böyle bişey başına gelmiş olabilir ama hala bakire olma şansın çok yüksek onuda kendi ellerinle yok etmee..tecrübeli birine görün ve mümkünse psikolojik yardım al..insan bunun ne kadar yenmiş gibi görünsede yenemezz..sevgiyle kal..

Son düzenleme:
5 yaşındaki çocuk yazıklr olsun ya
Canım bun doktora gitmeden öğrenemezsin ailenle paylaş ve bir doktora görün

bende çocukken tacize uğramıştım hemde neredeyse 60 yaşında bir adam tarafından.ben hala üstümden atabilmiş değilim. beni öpmeye çalışmasından öteye gitmemişti ama aileme söylemiştim.sen niçin söylemedin? hala geç değil ailenle paylaşmalısın.bekaretin zarar gördüğündü sanmam.öyle olsada o yaşlarda zar kendini toplayabiliyormuş.öyle duymuştum.

canım ben beni öpmeye çalışmasını bile hala kabus gibi görürüm hala atlatamadım ben !sen nasıl dayandın buna ne derin yaralar açmıştır ruhunda.!!
lütfen ailenle paylaş ve bir uzmana git.senin suçun değil bütün bunlar...

Ailene soyleseyden keşke.
o yaşlarda çocuklarda ozellıkle böbrek üşütmeleri sonrasında idrardan kan gelir seninde aynı öyle olmuş olabilir.
o yaşlarda birisinin kızlığının bozulması sonrasında olan kanama normal yaşlarda birisinin kızlığının bozulmasında gelecek kandan çok daha fazla olur ki bu da ister istemez gözden kaçmaz o yüzden böyle bir olasılık olduğunu düşünme ama içinin rahat olması için doktora git .
Kendi kızlk zarını görmen aslında mümkün ama kızlık zarı çeşit çeşit olduğu için bunu hiç bilmeyen birinin anlaması kolay değil.

ailenden saklaman iyi olmamış be canım.
bence de ailene anlat ve hemen bi doktora git kimdi peki bunu yapan ahlaksız :uhm:

canım bunda utancak birşey yok
git doktora biran önce keşke ailene söyleseydin
bu durumu ozman çaresine bakarlardı
canım peki birşey falan mı sokuyordu cinsel organına
yoksa eliyle falan mı yaptı?kan gelmesi için birşey girmesi gerekmez mi.?

erkeklere hiç güvenmemekte ne kadar haklıyımm...çocukken taciz gören bunca melek varken..tühhhh..başka bişey demiyorumm bu erkekleree....

canım direk kadın doğuma git bozulup bozulmadını hemen soyler valla
kafanı yormaya değmez yani..

doktora gıt bence aılene soylemeye cekınıyorsan bı arkadasını al yanına gıt, aılenı de panıkletmemıs olursun..kucukken bende bısıkletle gıderken selesı cıkmıstı hayal meyal hatırlıyorum hafıften bı kanama olmustu ama zarla ılgılı degılmıs herhangı bı sorun yoktu..doktora gıtmelısın tatlım

hepinize gerçekten çok teşekkürler.babam sağlıkçı ,o idrarımı çok sıktığım için olduğunu söylemişti annem çok panikleyince ama öyle aşırı bi kanama değildi.bi de kızlıktan kaynaklansaydı o an canım yanardı ve o an kanardı sanırım?sonradan kanama ihtimali var mı ki?muayeneyi kadın doğum uzmanları yapar mı acaba durumu anlatsam?Allah belasını versin onunda,hakkımı helal etmediğim tek yaratık!

canim ya gözlerim doldu yine cok gecmis olsun
samimiyetle bir sey söylim burda care aramadan önce
durma bir an önce doktura görün, bir sey olmamistir insallah zarar görmemisindir
ama icin rahat etmek acisindan... cok cok gecmis olsun öyle insanlardanda allaha hepimiz evladimizi korusun düsmanimin basina vermesin...

canım sımdı kac yasındasınız kı...yanı o zamandan berı..ıcınızde saklamıszınız...
bunu ogrenmenın en ıyı yolu doktara gıtmen...

Back
X