o kan neydi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
22 yaşındayım şu an.doktora gidicem mecbur artık

canım bunda utancak birşey yok
git doktora biran önce keşke ailene söyleseydin
bu durumu ozman çaresine bakarlardı
canım peki birşey falan mı sokuyordu cinsel organına
yoksa eliyle falan mı yaptı?kan gelmesi için birşey girmesi gerekmez mi.?

bişey sokmamıştı sanırım.soksa hatırlardım en azından acı falan olurdu.bi de dediğim gibi o an kanasaydı korkardım anneme söylerdim ama o an olmadı kanama

cnm sen genede için rahat etmesi için bir doktora görün muayene oll ama durumu anlattt
ben bunu ögrenmek istiyom de acıkca kiii sorularına cevap bulabilesin inş olmamiştir bişi

böyle bir travmadan sonra son düşünülmesi şey kızlık zarıdır bence
kadın dr.una gitmeden önce piskolojik tedavi görmelisin böyle bişey kolay kolay unutulmaz tedavisiz
ailenede anlatmalısın
ve o adi kişi tanıyorsan şikayete bulun geçte olsa
allah cezalarını versin böyle adi şerefsizlerin

ya olmaz ya insanlar gitgide hayvanlaşıyorlar el kadar çocuklara yaptıklarına bakın Allah yapanların belasını versin senin içinde üzüldüm umarım düşündüğün gibi değildir canım

canım kızlık zarının yırtılıp yırtılmadığını sen anlayamazsın canım. mecburen doktora gitmelisin. sakın kendin bakmaya çalışma,zarar verebilirsin. inşallah o kan hymenden değildir diye umuyorum. idrar yolu hastalıklarında da kan gelebilir idrarından canım. en iyisi güzelce doktora git ve öğren

insanlar o kadar pislik olmuşlar ki artık bişey diyemiyorum yaa. ne istiyolar ufacık savunmasız bi çocuğa tecavüz ederek. canım arkadaşım kusura bakma aslında konuşup sana geçmişi hatırlatıp yaranı açmak istemem ama çok kızdım. bizimde bi komşu vardı adam 55 yaşında ve erkek çocuklarına tecavüz ediyormuş. ne çirkinleşen insanlar var allahım yarabbim. artık kendimden korkmayı bıraktım ve bekar kız olduğum halde ilerde çocuklarıma kötü bişey olacak diye korkmaya başladım. allahım tüm iyi kullarını esirgesin.kötüleride doğru yola sevk etsin

böyle bir travmadan sonra son düşünülmesi şey kızlık zarıdır bence
kadın dr.una gitmeden önce piskolojik tedavi görmelisin böyle bişey kolay kolay unutulmaz tedavisiz
ailenede anlatmalısın
ve o adi kişi tanıyorsan şikayete bulun geçte olsa
allah cezalarını versin böyle adi şerefsizlerin

bende prıncess e katılıyorum, şu an psikolojin daha önemli bence

canım nasılsın
gittin mi doktora?

gitmedim henüz ama en müsait zamanda gidicem.gitmeden önce de sonra da sonucu da yazarım zaten.of inşallah bişey yoktur.kızlar dua edin sizde nolur.hale bak ya millet keyfine yapıyo her haltı takmıyo ben zerre kadar suçum olmadığı halde neyle uğraşıyorum.inşallah idrar yoluyla ilgilidir...:çok üzgünüm:

gitmedim henüz ama en müsait zamanda gidicem.gitmeden önce de sonra da sonucu da yazarım zaten.of inşallah bişey yoktur.kızlar dua edin sizde nolur.hale bak ya millet keyfine yapıyo her haltı takmıyo ben zerre kadar suçum olmadığı halde neyle uğraşıyorum.inşallah idrar yoluyla ilgilidir...:çok üzgünüm:

ewet canım ya bazen o şekilde vurdumduymaz mı olmak gerekiyor bilemiyorum ama
sen sıkma canını büyük ihtimal idrar yollarınddan dolayıdır eger kızlık olsa ozman
anında kan gelirdi biraz zaman sonra niye gelsin kii?
hem acı falanda hissederdin bence biran önce en uygun zamanda doktora gitde
kurtul bu şüphelerden üzülme artık canıma.s.

sakın ha sakın sokmaaaa :S:S

arkadaşım dr a git aynenböylesanlat topla cesaretini 5 dk lık bişi için kendin yiyip bitirme dr 5-20 dk pakcak bitcek ordan çıkınca içindeki şüpheyi atcan iyi sonuç veya kötü sonuç hhayatını ona göre yürütcen yani atıyorum .ilerde evlenceksen eşine anlatcan evlenmeden önce durumunu falan böyle yaşamaktan çok iyidir senin bi hatn yok zaten seven insan anlar seni
sen dr a git tek kapın bu başka kapı yok

hıı maddi durumun yoksa biraz biraz para biriktir 1 sen sonra git ama git

ayyy öğle sey mi olur acaba o cevabı dalğa geçmek içinmi yazdınız sütlü gayfe parmayını içeri sok böğle bir seymi olur canım doktora git sen rabbim evlatlarımızı korusun insallah sizin de ğüzel haberlerinizi alırız

maalesef ki 17 aylık bebeğe tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz..
5 yaşındaki çocuğa bu şekilde bir taciz,bu iğrençliğin yanında az bile kalır..
işte böyle yaratıklar kesinlikle idam edilmeli..
zamanında suçsuz insanlar idam edilmiş, gel de şimdi böyle adamları hapisanede besle??
kesinlikle kabullenemiyorum..böyle caniler yaşatılmamalı bence..

canım sana gelince, çok önemsiyorsan kızlık zarını doktora git..
evlenecek misin, neden korkuyorsun bilemiyorum..
doktora gitmek istemiyorsan gitme, bunu da çok sorun etme..
evleneceğin adamın seni suçlamasından mı korkuyorsun?bence seni seven adama bunları anlatırsan hiç bir sorun olmaz..sana güveniyorsa, seni gerçekten seviyorsa tabi..

Back
X