o kızla senin için mesajlaşıyordum dedi

handen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
202
0
46
İstanbul
O 1 yılı aşkın peşimden koştu ağladı yalvardı ve ben ona bir şans verdim.
Bana birkaç kez yalan söyledi ve affettim.Şimdi ise detaylı telefon faturasını gördüm ve bir numara ile o kadar çok mesajlaşılmışki aylar boyunca heleki bir günde 40 defa aradım bir kız çıktı sonra bunu aradım ağzıma geleni söyledim oda o benim sadece arkadaşım sırf seni konşuyotduk dedi.Kızı aradım o seni çok seviyor sırf seni anlatıyordu bana dedi.
Neymiş bana süpriz yapmak bana nasıl davranmak gerekir gibi bilgiler ediniyormuş ama bu mesajları ben görmiyim diye hep siliyor ben hiç görmüyorumdum.

Sizce neye inanmalıyım

Bana birkaç kez yalan söyledi ve affettim.Şimdi ise detaylı telefon faturasını gördüm ve bir numara ile o kadar çok mesajlaşılmışki aylar boyunca heleki bir günde 40 defa aradım bir kız çıktı sonra bunu aradım ağzıma geleni söyledim oda o benim sadece arkadaşım sırf seni konşuyotduk dedi.Kızı aradım o seni çok seviyor sırf seni anlatıyordu bana dedi.
Neymiş bana süpriz yapmak bana nasıl davranmak gerekir gibi bilgiler ediniyormuş ama bu mesajları ben görmiyim diye hep siliyor ben hiç görmüyorumdum.

Sizce neye inanmalıyım

Şaka mı bu? Sizi aldatıp üstüne bir de alay ettiğini anlamadınız mı gerçekten? :44:

kızda diyor o benim arkadaşım benim sevgilim var facebookdan bakın resmimiz var o sizi gerçeten çok seviyor diyor ona kafam karıştı

Sevgilisi olupta akıl veren kızları da anlamıyorum...Acaba kendi ilişkisine akıl erdirebiliyormu :1:

kızda diyor o benim arkadaşım benim sevgilim var facebookdan bakın resmimiz var o sizi gerçeten çok seviyor diyor ona kafam karıştı

Birkaç kez yalan söylediği halde affettiğiniz erkek arkadaşınıza söyleyin; madem kızın da sevgilisi varmış, siz de o kızın sevgilisiyle günde 40 kez mesajlaşın ilişkilerine yardım etmek için... Ne geniş insanlar var...:19:

Sizce neye inanmalıyım

Bence bi kiz ve erkek sadece arkadas olamaz. Sevgilin kizi sevmiyorsa kiz sevgilini seviyordur bence. Bunu bende yasamistim. Hemde en yakin arkadasimla. Allah hepsini bildigi gibi yapsin ikisininde yuzune bakmadim.

Hem sevgilinin sadece arkadasi olsaydi senle tanistirirdi bence canim :20:
Ama sen yinede iyicene arastir derim ben.

Son düzenleme:
Hey Allahım ya

Senden fırçayı yiyince kızı arayıp ağız birliği yapmışlar işte anlamamak için saf olmak lazım.

1 günd kırk defa mesajlaş çok merak ediyorum madem arkadaşı da seni sürekli nedn anlatıyormuş ve o kızında sevgilisi varmış ne genişlik ve sinir bozucu çok saçma böyle gereksiz arkadaşlıklar

Son düzenleme:
diğer arkadaşlara katılıyorum Böyle bi saçmalık olamaz aynısna ben şahit olsam hayatta inanmam çnkü inanılcak bişey yok ortada.Sıkıya gelince senin için diye yalan söylüyo işte :99:

hey allahım ya

senden fırçayı yiyince kızı arayıp ağız birliği yapmışlar işte anlamamak için saf olmak lazım.

kimsenin habeir yoktu ben görür görmez aradım kızı hemen dinledim bir kız sesi sonra
tekrar aradım
oda arkadaş dedi o sizi anlatta hep bana bwende bu kadar seven birisini görünce şaşarımıştım dedi

oda arkadaş dedi o sizi anlatta hep bana bwende bu kadar seven birisini görünce şaşarımıştım dedi

Size daha evvel de yalan söyleyen, affettiğiniz, konunuzu ilk okuduğunda herkesin ne mal olduğunu anladığı adama inanmışsınız bize "neye inanmalıyım" diye soruyorsunuz... Baksanıza, her şey bu kadar netken tüm cevaplara "Beni şöyle sevdiğini, böyle sevdiğini anlatmış" diyorsunuz... Boşa yazıyoruz galiba...

İşte bu kadar kolay kandırılan, tüm hataları, yalanları bu kadar kolay affeden kadınlar oldukça erkekler hepimizi aptal yerine koymaya devam edecekler... Gözünüzü açın biraz... Çok fazla film izlemiş sizinkiler, sahnenin devamını da ben anlatayım: Size söylediklerini kendi aralarında anlatarak eğleniyorlardır... :20:

sen kendini adamın söylediği sözlere inanmak için koşulladıysan sana dünyanın en absürd yalanlarını söylese de inanırsın.

Masum olduğumunu inaacaksın diye mesaj atmış arkadaşlar bende hırsımdan ouna küfür ettim o.çocuğu adi ş...siz büssürü şey kız mesaj atıyor çok üzgün çok perşian diye bende inanmama artık ona dedim

gerçekten böyle erkekler var.

mesela benim ilkokuldan 2 arkadaşım var, malum sitede beni görünce eklemişler kabul ettim. Kız olan bebeklikten beri aynı mahallede büyüdüğümüz arkadaş, ortaokul yıllarında benim taşınmamla bağımız kopmuştu... Bunların fotolarını görünce şaşırdım ben. Erkek olan, o sitede beni gördüğünde hal hatır sorardı bende cevap yazardım ama 5 kere yazdıysa 3ünde kız arkadaşından bahsederdi. X'i bekliyorum konuşcaz filan derdi. Hatta bir gün özel bir günmüymüş neymiş tam hatırlamıyorum hediye almayı düşünüyormuş, gene hal hatır sordu bir şey danışmak istiyorum hediye alcam ama ne alsam hoşuna gider bayanların filan dedi, bende bi iki bişey söyledim... Ama benim bu erkek arkadaşla muhabbetim böyle kısacıktır, kız arkadaşımla sohbet ederim genelde ama gün içinde o kadar mesajlaşmak konuşmak vs. bana çok yanlış geldi, dikkat et derim, sevgilisi olsa bile biliyoruz bazı insanlar nasıl....

bir kızla bi erkek gayet de güzel arkadaş olabilir. ama bu kadar mesajlaşıp güya sana nasıl davranması gerektiğini soracak kadar yakın olduğu bir arkadaşını senin tanıyor olman gerekirdi. burnuma gayet pis kokular geldi...

Telefonda flört etmişler işte .
Son dönemin aldatma sistemi maalesef .Birde kıza şöyle söyle madem bişey yok aranızda erkek arkadaşında var erkek arkadaşının haberi var mı bu kadar mesajlaştığından diye ondan sonrada muhatap olma ikisiylede...

Back
X