- 27 Mart 2016
- 504
- 362
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Yaz kış pencerelerimdeler hiçbir sekilde mudahale etmeyin şemsiye el vs...onlari annesi besler gider..tulude cekin cok duyarlilar baktiginizi bile gorseler ürkerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavruladiginda o pencereyi hic acmiyorum ben, zaten biraz buyuyunce tuyleri iceri giriyor uciyor haliyle.ucup gidincede kaziyarak cikariyorum kakişlerini:)
YaaaAnne gelmiş tülün arkasından içeriye bakıyor hemen mutfaktan kaçtım nasıl besliyor yavruyu ay çok sevindim
Aslında Koçtaş gibi yapı marketlerde Eminönü’nde tahtadan evler vardı .Yaaakeske benim balkonuma da yuva yapdalar her sene
![]()
Amaan bu kuslar. Her turlu vicdan yaptiriyorlar insana...Olmaz değil mi ?
Gidip gelip gizli gizli bakıyorum
annesi yok
Köşeye pısmış bakıyor
İş güzarlık yapmak istemiyorum
Yanlış birşey yaparsam vicdan azabından ölürüm.
Sabah baktım kursağı şişti besleyip gitti annesi sanıyorum.
Formlardan okuyorum uçması içim 45 günlük olması lazımmmış
Sizin yakınlarınızda biri güvercin besliyormuşta ordan kaçanlar gelmiş sanki benim balkon da kedi kapar evime giriyorlar bu mutfak camımda oraya pek ulaşamaz kediAmaan bu kuslar. Her turlu vicdan yaptiriyorlar insana...
Benim mutfak balkonunj guvercinler istila etmisti. Ellemedim. Girip cikmadim yemek artigi pilav ekmek su vs biraktim bazen. Kusboku daglari vardi balkonda bi kac tane dusunun. Ama 2serli olarak 3 kere yavru uctu balkonumdan. Her defasinda 2yeni yumurtayla karsilasiyordum. Bi ara baktim bizim balkonda 11 kisi yasiyorlar ve hepsi ucabiliyor. Yeni yumurta da yok.. kovaladim cam balkonun camini da kapattim.. sonra aglaya zirlaya bok obeklerinin altindan cikan yuvalari kaldrdim yerinden. Ustunu bok kaplamisti yani cok altta kalmismis yuvalar zaten. Kendimi cok kotu hissettim sanki yuva bozuyormusum gibi ama yuvaligi da kalmamisti ki...
Sonra salon balkonumun cami acik kalmis iceri gene bi kus girmis 2 de yumurta.. yine ellemedim yine koloni haline geldiler derken bi gun baktim 1ölu kus var. Agladim..atamadim annem atti .. sonra kovaladim baktim yavru yok herkes ucuyo.. yine temizledim heryeri cami kapattim. Ama tam kapatmamisim ruzgar acmis. Yine 2yumurta.. derken.. gecenlerde farkettik 1 kus ölmus anne kustu sanirim besili falan boyle.
2 tane de ucusup duruyo ciksinlar dye kovaliyorum yok.. sonra ben bayram icin tatile gittim.. geldigimde o 2kus yoktu cikmislar sandm .. meger esyalarin arasinda ölmusler.
Vicdan azabi cektim. Daha yavruluktan yeni cikmis ve ucmaya cesareti olmayan kuslarmis sanirim. Ben normal kus sanmistim balkonda baya baya uctukca...
Dedim ah keske baksaydm onlara ekmek su braksaydm. (Ama evde de yoktum) . Ne biliyim balkondan tutup atsaydm bi sekil ucarlardi sonunda.(belki de gozumun onunde 10.kattan yere cakilirlardi..) Iste boyle. Her turlu vicdan yaptirir kuslar..
Bulasmiycan en iyisi. Yada yureksiz olucaksn en basta bozup kovaliycaksin. Ama yuva bozmak yavru atmak ne bliyim ben yapamam....
Oha kocaman bebe bu yaEki Görüntüle 2186366
Bu sabah böyle dün pek ürkmüyordu gece şimdi yine ürktü kursağı şiş ve enerjisi var beslemişler sanırım .
Biraz daha büyümüş gibi
Eşim de diyor yabani hayvanlarda ölür diye karşı çıktı .