Doğuma Hazırlık O küçük çıkıntı yok mu o :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
kızlar doktor 11+5 ken ultrasonda bebeğimin bacak arasındaki çıkıntıyı gösterdi bayağı belirgin vardı çıkıntı.. dediki kıza oranla çıkıntı daha belirgin erkek olabilir dedi
Kızlarında bu dönemde çıkıntı şeklinde dışa dönük oluyomuş organ sonra kayboluyomuş zamanla
Peki 12 haftalıkken kıza benzeten doktorlar çıkıntının az olmasına göre mi kıza benzetiyor
Bu durumu yaşayan bilen varmı

Kızlarr fikri olan yok mu bu durumda cinsiyeti kız mı olur erkek mi çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini

merhaba bende 11-12 haftalarda cınsıyet yorumlarıının yanıltıcı olabıldıgını duymustum yanı ıkısındede nub hemen hemen aynı olabılıyor yanı o cıkıntı. ama doktorlar daha cok kemık yapısına gore soyluyor sankı.bende 12 de gıttıgımde kıpır kıpırdı pipi yok bacak arasında kıza benzıyor dedı. 16 haftada gıttık bu sefer de uyudu bacagını acmadı ama bıkac sanıye bacakarasına alttan baktı ben sankı pipi gordum ama o yuzde 90 kız dedı bu aksam tekrar gıdıcez pipimi gorucez bakalım.daha cok kemık yapısına gore yorumluyorlar yanı o haftalarda.

Kemiğe hiç bakmadı bence doktor o çıkıntıya baktı sadece.. bacak arasını gösterdi bizde gördük çıkıntıyı ama güvenemiyorum bende o çıkıntıya
Senin bacak arasını görmeden konuşması da ilginç olmuş hemde yüzde doksan oranı nerdeyse kesin bir oran başka bir doktora da gitmelisin bence inş gönlündeki cinsiyet olur sen ne hissediyorsun :)

Zaten kesın olsun dıye devletten randevu alıp gıttık esımle ordakı doktorda sıinir etti hiç konusmadı cınsıyetı sordum aa hıc bellı olmaz cok erken dedı 16 hafta da. ama oglan havası da var sankı dedı ıyıce karıstı kafalar bnm ıcın kız erkek farketmez ılk cocugum olacak kısmetse ama hep erkek geldı ıcıme. kız deynce sasırdım baya bu aksam gıdıcem kısmet bakalım gorucez :)

.

Gözün aydın bir doktor nasıl yüzde doksan kız der erkek bebeğe veballeri çok bu tip doktorların benim de erkek olma ihtimali var bakalım artık yakında öğrenicem bende
Pipi goremeyince kiz deyiveriyolar canim ama gercekten iyi sakladi sipa sonunda acti ne kizi pipim var benim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…