O minik pirt sesi..

Yıllar öncede ben birşeye şahit olmuştum. İstanbul da Yeşil Ev var. Bahçesinde çay vs.. kısmı vardı. Tuvalete girecektik arkadaşımla. Turist bir bayan girdi tuvalete, o ne ses öyle. Vapur sireni gibi aynen. Ben tabii hemen kaçtım, benim yaptığımı düşünmesinler diye :1: Yabancılar gerçekten çok rahat insanlar. :1:

Son düzenleme:
Insanlik hali olur sizinki yine minik bi pirt sesiymis benim isyerindeki arkadasim resmen kocaman bi zort sesi cikarmisti :D bende gulmekten yarilmistim :)))

Kizlar, sabahtan beri utanc icindeyim paylasinca belki azalir dedim :( Bugun bunyemde surekli bir gaz dolasimi, karnimda gurultular vardi. Isyerinde onemli bir konu icin ust duzey yoneticimizin yanina gittim (kamu kurulusu gibiyiz), tam biseyler anlatirken kucuk bir pirt sesi duyuldu benden :( Nasil tutamadim bilmiyorum, ben bile duyduysam yoneticim hayli hayli duydu. Bozuntuya vermedik, sonra ben bi de sozde o sesin pirt olmadigini ispatlamak icin (halbuki pirtti) bilegimi burkmus numarasi yaptim "ay burktum kut diye" falan dedim ve aceleyle ciktim. Insanlik hali degil mi hanimlar, herkesin basina gelebilir di mi:( Rezalet:(
Olabilir İnsanlık hali ben eşimle yeni evlendim zamanlar hiç anlamadan kaçırmıştım eşim dikip gözlerini bana bakmıştı okadar utandım ki yüzüm kıpkırmızı olmuş özür diledim kaç defa ama o gülmeye kahka atmaya basladı önemsemedi. herkes içindeki hava yı dışarıya bırakır onun ayıbı olmaz...!

off moralimi düzelttin yaa bugun ılk defa gülümsedim sayende :))

bişey olmaz yaa bı pırt bın doktora bedelmiş.
benım basımada söle bi olay geldı geçtiğimiz sene :)

aöf sınavındayım sınıfta bı kaç kişi kaldık ben en arka sırada oturuyorum bı kaçta ögretmen var.
pıtlatayım dedım yavastan.keşke yavaş olaydı :) sırayı salladım ! sonrada senın gıbı sesın sıradan geldıgını ıspat etmeye çalıştıysamda nafile.
kağıdı verip çıktım ve o dersten kaldım tabiiki :)
Yarıldım gülmekten gözlerime fer indi :D

Back
X