- Emoji Skoru
- 191
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi TersAlfabe
ayyyyyyyy kizlar en berbati ucakda oluyor esimle oglumu yanyana ayri yere vermisler kizimla banada yanyana ayri yere neyse yemek vakti bende hamileyim zaten kore ucagi hep haslama turu yiyecekler midem bulaniyor onumde oturan adam cart cuurrrrrrrrrrrtttttttttttt gidiyor ucagi dusurecek nerdeyse dengesiz o derece ben hemen kos kusmaya geri geldim bu pislik yine carttttttttttttttt currrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttt lagim kuyusu yemin ediyorum onumde oturuyor ben herseferinde kusuyorum icim disima cikti esim ne oldu dedi soyledim adami uyardi ama nafile bu okuz bu sefer sessiz saliyor yooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk olmuyor adam coooooooooooookkkkkkkkk tecrubeli sesliyi kesti sessiz yapiyor esim hostese soyledi yer degistirdik adam bir iki salmis esim demis yeminle bu catali totana sokarimoda olmazsa kasiklada tipac yaparim adam kesmis nasil korkduysa pislik
yuh ama ya bizim küçücük bi bırt sesimiz aylarca kulağımızdan gitmio adamdaki rahatlığa bak sen ne insanlar var hee bide adamı pırtlama die uyarıosun allahım ne utanç verici
kıyamam senin için kötü olmuş ama gaz maskesi yok muydu uçakta taksaydın keşke