O mu seni ekledi?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Merhaba eski sevgilimle kötü bir şekilde yarıldık ona göre ben onun arkadaşlarını ekliyordum ama hepsi beni kendileri ekledi her neyse bu beni engelledi. Ayrıldık bunun bir arkadaşı beni eklemişti o beni engelledikten sonra bende inatla kabul ettim Artık instagramda profile girince ortak arkadaşlar yazıyo biliyorsunuz. Çocuk anlattı bu çocuğu arayıp önce hal hatır sormuş hemde çalışırken (çocuğa işteyim şuan demiş) hal hatırdan sonra “Nilüfer’i tanıyor musun” demiş çocukta “evet neden” demiş oda “kim kimi ekledi” demiş çocuk “ben” demiş oda sessiz kalmış sonra “ha tamam öylesine sordum” deyip kapatmış sormasının sebebi ne bilmiyorum ama kafam çok karışık hala bana bir şey hissediyor olabilir mi

Sana bıseyler hissetse gonlunu baska erkege kaptırma ihtimalinden korkar senden böyle basit seyler yuzunden ayrılmazdı.

Eski sevgilinin anlamsiz davranıslarıdan umutlanmamanı öneririm.
Sen hala bana bisey hissediyor derken, sevgılısıyle el ele fotosunu goruverırsın... uzulursun.

Kız sen de başka konuda kıza sen bu çoçuğa döneceksin diyorsun ama sen bu harekette mana arıyorsun 😂 dönecek misin yoksa :KK53:

Belki senin ekleyip eklemedğini merak etmiştir ama boşver adam gibi adım atsın atacaksa.
Aman bu erkekler yaaaaa

Merhaba eski sevgilimle kötü bir şekilde yarıldık ona göre ben onun arkadaşlarını ekliyordum ama hepsi beni kendileri ekledi her neyse bu beni engelledi. Ayrıldık bunun bir arkadaşı beni eklemişti o beni engelledikten sonra bende inatla kabul ettim Artık instagramda profile girince ortak arkadaşlar yazıyo biliyorsunuz. Çocuk anlattı bu çocuğu arayıp önce hal hatır sormuş hemde çalışırken (çocuğa işteyim şuan demiş) hal hatırdan sonra “Nilüfer’i tanıyor musun” demiş çocukta “evet neden” demiş oda “kim kimi ekledi” demiş çocuk “ben” demiş oda sessiz kalmış sonra “ha tamam öylesine sordum” deyip kapatmış sormasının sebebi ne bilmiyorum ama kafam çok karışık hala bana bir şey hissediyor olabilir mi
10 gün süren iliskimi yoksa bir önceki o 10 günlük olanin uzak arkadaşı olan sevgiliniz mi kafam karıştı bunu soran hangisi?
Gecmisi silip ileriye bakmak daha doğru bence uzatmayın bu mevzuları uyuyun :)

10 gün süren iliskimi yoksa bir önceki o 10 günlük olanin uzak arkadaşı olan sevgiliniz mi kafam karıştı bunu soran hangisi?
Gecmisi silip ileriye bakmak daha doğru bence uzatmayın bu mevzuları uyuyun :)
Aman onu bırak bu ondan önce ki :)

Yani bitirmek en doğrusu inan içinde yara kalır elbet unutamayadabilirsin ama sana birkere saygısızlık yapan biri sonrasındada yapar inan bunu düşün vazgeçebilirsin ve hayat sana güzel başka kapılar açar :)

O onu eklemiş bu bunu eklemiş.
Bir erkeğin kız, bir kızın erkek arkadaşı olması kadar doğal bir şey yok.
Hissetmesin size karşı bir şey zaten hatta siz de ona karşı hissetmeyin.
Olgunlaşın önce ikiniz de.

Bana ayrılmak için bahanesi gibi geldi.

Boyle takintili biri sana bir sey hissetse ne olacak. Sana guvenmiyor bile.

Birlikte olduğum kişi benim bütün kız arkadaşlarımı sosyal medya hesaplarına eklese hiç güvenilir bir intiba bırakmazdı bende. En kibar şekliyle " aç biri" olarak görürdüm onu. Kimin ilk isteği attığının hiç önemi yok.

Back
X