Merhabalar cnm,
gidip- gitmeme konusunda cok celiskiler yasadim. Sonuna kadar haklisin. Dediklerinin cok cok daha fazlasini ben düsünmedim mi saniyorsun? Aklimi oynatacaktim. Cok hasret kaldim ona coook... Ama dayanamiyorum artik. Simdi gitmeszem üstüne +1 YIL daha eklenecek. Onsuz gecirdigim su 1 yil o kadar zor geldi ki bana... Bi 1 yila daha dayanabilir miyim? Senin de söyledigin gibi "biribirimizi gördügümüzde, birbirimizi buldugumuzda ayrilik cok zor gelecek" belki de. Bunlari da düsündük. Ama dayanamiyorum artik! Dayanamiyorum...

Allah hep dua ediyorum ona olan sevgim mantigimi gecmesin Ya Rabbim diye. Biliyorum o benim imtihanim... Imtihanin yarisini kaybettim bu karari vermekle, Ailemden gizlemekle belki de ama diger yarisini kaybetmem Allah´in izniyle. Konustuk uzun uzun. Benim niyetim onunla güzel zaman gecirip hasret gidermek. Allah sasirtmaz insallah. Mümkün oldugunca yalniz kalmamaya calirim onunla. Gezeriz tozariz. Toplum icinde oluruz insallah
Cevabin icin cok tesekkür ederim cnm. Ne demek istedigini cok iyi anladim kisacasi: Atesle barut yan yana olmaz diyorsun. Haklisin. Atesle barut yan yana olmaz insallah biz araya bol bol oksijen ekleriz disariya cikip gezerek