- 31 Ekim 2015
- 14
- 1
- 1
- Konu Sahibi handan84blu
-
Haklısın ama nasıl takmayayim benimle evlilik hayali kuran adam başkasıyla sözlendi yada nisanlandiYerinde olsam çüküme bile takmam yoluma bakarım....
Teşekkür ederim canım dua et benim icinKonuş kız Susma. Içinden ne geçiyorsa tek tek yaz bence. Ağzının payını ver. Bilsin ki karşıdaki herseyin farkında tek uyanık kendisi değil. Aptal yerine koymak neymiş görsün. Sonra da sen onu engellersin. Sonra da yola devam. hayata devam:)
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hepinize dua edin bana lutfenYazma şuanda yazmak istiyor olabilirsin ama ileride bundan pişmanlık duyarsın yaşadığının üzerinden zaman geçmesini ve aklı selim bir şekilde düşünebileceğin zamanı bekle ondan sonra ne yapman veya yapmaman gerektiğine kendin karar verirsin
O benden saklıyor zaten bildiğimi bilmiyor. Allaha havale etmek en doğrusu sanırım.
Bana açıkça soyleyebilirdi sozlenecegini yada nisanlanacagini? Dalga geçer gibi halen daha sevdiğini soyluyordu ayrılırken. Beni suçluyordu. İyi eğlence malzemesi olmus benden Oynadı benimle hazmedemedim. ikilemdeyim halayerinde olsam beni maddi konuda zorlayan birine güvenmezdim niyeti ne diye. şüphe duyduğun birine ne yazabilrsin ki ? bnlerce yazacak cümleniz var biliyorum ama içinizde kalsın. sonra pişman olursunuz. mantıklı düşünün. başka şeylerle meşgul olun aklınıza geldikçe ne bileyim tv izleyin telefondan oyun açın emin olun ona yazmaktan daha mantıklı bunlar.
Bana açıkça soyleyebilirdi sozlenecegini yada nisanlanacagini? Dalga geçer gibi halen daha sevdiğini soyluyordu ayrılırken. Beni suçluyordu. İyi eğlence malzemesi olmus benden Oynadı benimle hazmedemedim. ikilemdeyim hala
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Benimde 2 buçuk aylk bi ilişkim oldu beni cok seviyor ve deger veriyor bundan eminm hatta evlilik hayalleri kuruyor du ama ben hastyken beni aramadi ve bu cok üzdü beni çünkü normalde başım ağırsa bile dert ederdi defalarca sorardi ama o sekilde davranmasi üzdü beni ve bende ayrılık mesaji attim fakat ne mesaja cevp verdi nede aradi 3 hafta oldu hala ses yok neden böyle yapti sizce ararmi aramazmi akıl verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?