O' nu Adam Etmenin Yolları

kızlar o yazıyı okumanızı istiyorum sadece sonrası size kalmış siz birtanesiniz vekimse sizi yormamalı.. mesaj atmıyosa atmayın merak edip dönecek zaten siz kendi deeğerinizi bilin azcık gizem yaratın 2kişilik sevmeyi bırakın ki o da elini taşınaltına koysun :) sonrası düzeliyo zaten gerçekten seven için söyliyorum sevmeyen içiinde hiç uğraşmaya gerek yok

çok güzelmiş:)paylaştığın için teşekkürler..çok haklısın hayatta yaptığımız en büyük hata başkalarına kendimizden çok değer vermek değil, kendimize olduğumuzdan daha az değer vermek..bu yazdığın bana biraz daha güç verdi.yazmazsa yazmasın kendi kaybeder değil mi?:):14:

kızlar o yazıyı okumanızı istiyorum sadece sonrası size kalmış siz birtanesiniz vekimse sizi yormamalı.. mesaj atmıyosa atmayın merak edip dönecek zaten siz kendi deeğerinizi bilin azcık gizem yaratın 2kişilik sevmeyi bırakın ki o da elini taşınaltına koysun :) sonrası düzeliyo zaten gerçekten seven için söyliyorum sevmeyen içiinde hiç uğraşmaya gerek yok

çok güzelmiş:)paylaştığın için teşekkürler..çok haklısın hayatta yaptığımız en büyük hata başkalarına kendimizden çok değer vermek değil, kendimize olduğumuzdan daha az değer vermek..bu yazdığın bana biraz daha güç verdi.yazmazsa yazmasın kendi kaybeder değil mi?:):14:

aynen öyle sirkelenip kendimize gelmemizlazım bizdeki özgüveni onlar görünce zaten farkı anlıyıcaklar :) ozaman kaybetmemek için ellerinden geleni onlar yapıcaklar.

Son düzenleme:
Bende başlıyorum bugünden itibaren.
Mecbur kaldım.
Çünkü hep üzülüyorum.
Telefonu açmamakla işe başlıycam.
yarın da aramıycam.
ararsa açar bişeyler uydururum bakalım artık.

konuyu açan zeki arkadasmızı tebrik ediyorum:42::42: :46::46::46::46::46::46::46:
baya fayadalandım...
benmde taktge ihtycam var bnde sürekli arar sorarm bnmkni,kıskançlklarım falan:30:
kıskanlck bi tarafda olsa ama neyse istee:1:
askerde erkek arakdsm 4 yldr çkyrz...askerden snra nişan inş.Allahın iznyle:nazar:
bnde askerdyken nasl tatktkler yapablrm??
aradgnda falan gec acyım msla teli,arkaslarlaydm faln çıktm filan dyim...bnlar aklma glen baska neler olablr??
ama bzm essek dha gcen hafta sna coook güwenyrm demek bnde o güweni saglamşssın dedi..
cidden cok gwen wermşm bazen hç kıskanmaz merak etmez :25: krze grerm o zmn aptal seyyy:51:

Back
X