O' nu Adam Etmenin Yolları

hiç ugrasma derim sonra emeklerinde boşa gidebilier harcadığın vakite yazık olabiliyosan o halinle ol cünkü bu adamlar anlamaz hiçbişeyi

vallaa bilmıyrm kendıme zaman ayrcam bundan sonraa keyfıme bakıcam onsuz da mutlu olma yolları arıcam kendımee bakalım neler beklıyr bızı ona da hak veryrm bazen işi cok streslı hep dıken ustunde ve bız bndende yanı aılemden de kaynaklanan nedenlerden dolayı gorusemedık pek yanyana gelınce sorun yok hattaa bız bırlıkteyken hersey guzl ama aaraya ıkı hafta falan iş guc yogunluk gırınce ıkımzde uzaklasıyrz soguk sıcak oluyrz artık nısandan sonra ıns degısecek hersey ınanıyrm ben bunaa

Canım hayırlı olsun inş mutlu olursun.Bilmiyorum ya bazen onlarda mı bize karşı taktik uyguluyor diye düşünmüyor değilim:31:

Ya üzmek istemem ama 5 aylık bir ilişkide işiniz taktiklere kaldıysa bence durup bir düşünün derim. Çünkü 5 ayda hani derler ya cicim ayıdır. Hani bilmiyorum ilk günlerde de böyleyse huyudur gerçi:26: Biz 9 aydır birlikteyiz çok şükür mutluyuz, ben taktik yaptığını düşünüyorum çünkü başlarda romantiklikten ölecek adam şimdi bir öyle bir böyle yapıyor yani bugün ayy romantik sevgilim derken ertesi gün odun musun acaba:20: derken buluyorum. Ve anlıyorum da adamın hoşuna gidiyor resmen ben üstüne düştükçe. Şimdi ben yapıyorum mesela bayadır özledim demiyorum ki çok sık derdim, özlemedin mi sen beni ya derdim birde ben demeden demiyor diye üzülürdüm. Şimdi demiyorum ya kaç gündür seni özledim, heh sen hiç söyleme zaten, şuna bak hiç özlemiyor da...:9:

Birde hep ben derdim ne zaman buluşuyoruz diye hiç demiyorum pazar buluşalım mı ben demesem buluşalım demiyorsun demeye başladı. Dün de mesajlaşırken uyyakalmışım bozulmuş bir sürü mesaj, çağrı, kıyamam ya:)

Geçende ben uyumuştum telin şarjı bitmiş aramış aramış kapalı dedim şarjı bitmiş, sana ulaşamayınca çok huzursuz oluyorum kapatma nolur, çok seviyorum seni yazmış. Ve çok kısa bir süre önce ben şikayet ediyordum adam paso arada bukadar mesajlaşmak yerine kitap okumak istiyodu, kendi haline kalmak istiyodu birden bire ama, ilgisi azalmış gibiydi yani. Ama sanırım cidden bizde de olduğu gibi çok üstüne düşünce onlar çekiyor kendini. Çünkü biz iki kişilik sevgi göstermiş oluyoruz ve onların birşey yapmasına fırsat vermeden biz zaten tüm aşkımızı tepsiyle sunuyoruz.

Düşünün en çok ne zaman kudurup, özlemin doruklarına çıkıyoruz az mesaj attığında, geç cevap verdiğinde, özledim, seviyorumu az söylediğinde:40:... Yani bu taktikte değil aslında bu ikili ilişkilerin düzeni böyle. Ulaşılamayan tatlı gelir, gözünde büyür, daha tutkuyla bağlanılır.

size sadece bir taktik vericem. en çok işe yarayan ve erkeği deli gibi aşık yapan. erkeğe iyi davranmayacaksın. tek çözüm. iyi davranmıycaksın. nokta.

burası tam benlikmiş yaaaa niye farkedemedim önceden :26:
ilgisizliği yüzünden hep ağlıyorum ben sinir hastası olucam yakında :(

bende taktik uygulamaya çalışıyorum her sinirlendiğimde karar alıyorum ama kıyamıyorum ben ona çok çok çok seviyorum ama uygulamadanda ben üzülüyorum nasıl yapıcammm ???

mrb kızlar ben de şimdi gördüm bu topiği..2 yıl önce görseydim yaptığım hataları yapmaz terkedilmezdim...ama şuan konuştuğum biri var.nette ilk tanıştık daha çok yeni.ama onun korkuları var ben sevemiyorum dedi zamanında çok acı şeyler yaşamış.ağustostada askere gidicek.konumaları çok hoş yani o da benim gibi öğretmen.benden elektrik aldığı belli. yüzyüze görüşücez kısmetse.ama bu süre zarfında iki gündür bişe yazmıyorum tutuyorum kendimi.bu insanı hayata kazandırmak gerek ama nasıl? kendisi de söledi "bekliyorumki biri beni kazansın hayata dahil etsin diye"...sizce ne yapamam gerekiyo..kendimi geri çektim üstüne düşmek istemiyorum.ama sanki o da odun:(

mrb kızlar ben de şimdi gördüm bu topiği..2 yıl önce görseydim yaptığım hataları yapmaz terkedilmezdim...ama şuan konuştuğum biri var.nette ilk tanıştık daha çok yeni.ama onun korkuları var ben sevemiyorum dedi zamanında çok acı şeyler yaşamış.ağustostada askere gidicek.konumaları çok hoş yani o da benim gibi öğretmen.benden elektrik aldığı belli. yüzyüze görüşücez kısmetse.ama bu süre zarfında iki gündür bişe yazmıyorum tutuyorum kendimi.bu insanı hayata kazandırmak gerek ama nasıl? kendisi de söledi "bekliyorumki biri beni kazansın hayata dahil etsin diye"...sizce ne yapamam gerekiyo..kendimi geri çektim üstüne düşmek istemiyorum.ama sanki o da odun:(

2 yıl önceki neden terketti canım özel değilseee öğrenebilirmiyimm

tabiki...4 yıl beraberdik.sıkılmıştı sadece sorumluluk almyı sevmiyodu.günlük yaşıyodu.kendi çevresine uydu sinemacıydı çünkü.çok acı çektim.ama bitti çok şükür.ilk defa da bu insna kanım ısındı.arkadaşımın arkadaşı kendisi anı zamanda.ilkine yaptığım gibi tepeme çıkarıp şımartmak istemiyorum artık kimseyi.bilmiyorum nasıl davranıcam.ben yapmassam onun zaten korkuları var...

o mesaj atana kadar mesaj atma derim.. yüz yüze gelecekmişsiniz zaten. baktın çok çekti kendini o zaman bir hamle daha yaparsın. benim erkek arkadaşım da öyleydi.baktım onun adım atacağı yok ben biraz çaba gösterdim..:D o zaman ben de çok düşünmüştüm ben niye yem atmak zorunda kalıyorum diye ama onun gibi odunun adım atmasını beklersem daha çok bekleyecekmişim, kendisi bile söyledi

çok acı şeyler yaşaması anlayışlı ve sevecen birini aradığını gösterir..birinin onu kazanması ve hayata dahil etmesi güçlü birini aradığını gösteriyor.. yüz yüze geldiğinizde olduğun gibi davran tabii ama bu özelliklerinin olduğunu da belli et derim..

o mesaj atana kadar mesaj atma derim.. yüz yüze gelecekmişsiniz zaten. baktın çok çekti kendini o zaman bir hamle daha yaparsın. benim erkek arkadaşım da öyleydi.baktım onun adım atacağı yok ben biraz çaba gösterdim..:D o zaman ben de çok düşünmüştüm ben niye yem atmak zorunda kalıyorum diye ama onun gibi odunun adım atmasını beklersem daha çok bekleyecekmişim, kendisi bile söyledi

çok acı şeyler yaşaması anlayışlı ve sevecen birini aradığını gösterir..birinin onu kazanması ve hayata dahil etmesi güçlü birini aradığını gösteriyor.. yüz yüze geldiğinizde olduğun gibi davran tabii ama bu özelliklerinin olduğunu da belli et derim..

teşekkğr ederim yorumunuz için.haklısınız ayın birinde gelicek zaten o zamana kadar ilk adımı ben atmicam.o kadar tutuk ki aynı şeyleri ben de düşünüyorum. niye ben?ama görünen o ki ben bir şey yapmazsam o hiçbir şey yapmicak.yazarsanm beni farklı biri gibi görücek geliyo çok üstüne gitmek istemiyorum o yüzden.nasıl bi mesaj yazmalıyım nasılsından öte? sen nasıl onun değişmesini sağladın?

teşekkğr ederim yorumunuz için.haklısınız ayın birinde gelicek zaten o zamana kadar ilk adımı ben atmicam.o kadar tutuk ki aynı şeyleri ben de düşünüyorum. niye ben?ama görünen o ki ben bir şey yapmazsam o hiçbir şey yapmicak.yazarsanm beni farklı biri gibi görücek geliyo çok üstüne gitmek istemiyorum o yüzden.nasıl bi mesaj yazmalıyım nasılsından öte? sen nasıl onun değişmesini sağladın?

değişmesinde pek başarılı olamadım canım ikimiz de sınava hazırlandığımız için daha fazla stres yapmasın diye çok taviz veriyorum ne yazık ki.

ondan hoşlanmaya başladım iki ay boyunca bir şeyler olmasını bekledim ama ben de çok çekingenim o da öyle.

sonra baktım sınava hazırlanmamı etkiliyor bu durum ( ikimiz de kpss ye hazırlanıyoruz hala..:D ) dedim olmazsa en fazla egosunu tatmin etmiş olurum. sürekli acaba hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu, olacak mı olmayacak mı diye kendi kendimi bitirmekten fallara baktırmaktan kurtulurum bir an önce yoluma bakarım diye düşündüm. soy ismini bile bilmiyordum bir şekilde bulup facebooktan ekledim. bir kere selam yazdı azıcık konuşup kaçtı.konuşamadık da zaten ben daha fazla bir şey yapmaktan çekindim o hepten çekingen.. pişman oldum eklediğime. iki gün bir şey yazmadım ama iki gün sonra gece dayanamadı o yazdı. sustuğu zaman sınavdan girdim konuya ortak noktamız oydu. önce sınavdan sonra havadan sudan konuştuk..

yani ilk önce arkadaşım olmasını sağladım. arkadaşım gibi mesajlaştım.tutuk kaldığı zaman ben konuşmasını sağladım. böylece çekingenliği ortadan kalktı. benden önce reddedilmiş . ben böyle davranınca o reddedilme korkusunu yendi.

yani demem o ki ilk adımı ben atmayayım, diğeri gibi şımartıp her dediğini yapmasın diye hepten kendinizi geri çekmeyin.bu sefer reddedilmekten korkar. yazarsam beni farklı biri görecek demişsiniz tamam buluşana kadar siz yazmayın ama yüz yüze geldiğinizde beni kolay biri gibi görmesin diye çok havalı davranmayın...bazı erkeklere ilk adımı atmak da gerekebilir.

ortak noktanız öğretmenlikmiş zaten nasılsından sonra okulla ilgili falan bir şeyler sorabilirsiniz, konuşabilirsiniz..eminim sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.. köprüyü geçtikten sonra adam etmenin yollarına bakarsınız..:D

azıcık bilirkişi gibi yazdım ama kendi ilişkime çok benzettim durumunuzu...

değişmesinde pek başarılı olamadım canım ikimiz de sınava hazırlandığımız için daha fazla stres yapmasın diye çok taviz veriyorum ne yazık ki.

ondan hoşlanmaya başladım iki ay boyunca bir şeyler olmasını bekledim ama ben de çok çekingenim o da öyle.

sonra baktım sınava hazırlanmamı etkiliyor bu durum ( ikimiz de kpss ye hazırlanıyoruz hala..:D ) dedim olmazsa en fazla egosunu tatmin etmiş olurum. sürekli acaba hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu, olacak mı olmayacak mı diye kendi kendimi bitirmekten fallara baktırmaktan kurtulurum bir an önce yoluma bakarım diye düşündüm. soy ismini bile bilmiyordum bir şekilde bulup facebooktan ekledim. bir kere selam yazdı azıcık konuşup kaçtı.konuşamadık da zaten ben daha fazla bir şey yapmaktan çekindim o hepten çekingen.. pişman oldum eklediğime. iki gün bir şey yazmadım ama iki gün sonra gece dayanamadı o yazdı. sustuğu zaman sınavdan girdim konuya ortak noktamız oydu. önce sınavdan sonra havadan sudan konuştuk..

yani ilk önce arkadaşım olmasını sağladım. arkadaşım gibi mesajlaştım.tutuk kaldığı zaman ben konuşmasını sağladım. böylece çekingenliği ortadan kalktı. benden önce reddedilmiş . ben böyle davranınca o reddedilme korkusunu yendi.

yani demem o ki ilk adımı ben atmayayım, diğeri gibi şımartıp her dediğini yapmasın diye hepten kendinizi geri çekmeyin.bu sefer reddedilmekten korkar. yazarsam beni farklı biri görecek demişsiniz tamam buluşana kadar siz yazmayın ama yüz yüze geldiğinizde beni kolay biri gibi görmesin diye çok havalı davranmayın...bazı erkeklere ilk adımı atmak da gerekebilir.

ortak noktanız öğretmenlikmiş zaten nasılsından sonra okulla ilgili falan bir şeyler sorabilirsiniz, konuşabilirsiniz..eminim sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.. köprüyü geçtikten sonra adam etmenin yollarına bakarsınız..:D

azıcık bilirkişi gibi yazdım ama kendi ilişkime çok benzettim durumunuzu...

gerçekten benziyo durumumuz:) ilk konuştuğumuzda çok hoştu sürekli o sorular sordu devamını getirdi.nerdeyse 4 saat boyunca konuştuk.ama ben açıksözlü davranınca hoşuna gitti o da ne düşündüğünü söyledi.bu uzun konuşmadan sonra bir kere daha konuştuk ama sonra sesi çıkmadı.o kadar korkuyo ki insanlardan sevilmekten hiçbişey yapmıyo.okulla ilgili çok konuştıuk işte görüşücez dedik ama nasıl olucak ben mi sorucam yine orası kafamı karıştırıyo. ayın birini bekliyorum istanbula gelsin diye.in.dediğiniz gibi olur zor olacağı kesin de:)şimdi tek korkum gelir de görüşelim demezse oluyo...

gerçekten benziyo durumumuz:) ilk konuştuğumuzda çok hoştu sürekli o sorular sordu devamını getirdi.nerdeyse 4 saat boyunca konuştuk.ama ben açıksözlü davranınca hoşuna gitti o da ne düşündüğünü söyledi.bu uzun konuşmadan sonra bir kere daha konuştuk ama sonra sesi çıkmadı.o kadar korkuyo ki insanlardan sevilmekten hiçbişey yapmıyo.okulla ilgili çok konuştıuk işte görüşücez dedik ama nasıl olucak ben mi sorucam yine orası kafamı karıştırıyo. ayın birini bekliyorum istanbula gelsin diye.in.dediğiniz gibi olur zor olacağı kesin de:)şimdi tek korkum gelir de görüşelim demezse oluyo...

ben daha çok seviyorum açıkçası çekingen erkekleri. rahat yaklaştıkları zaman bu sefer acaba çok mu ilişkisi oldu, bana ne amaçla yaklaşıyor diye düşünüyor insan. bir kadını nasıl elde edeceğini bilmeyen bir erkek daha güvenilir geliyor hep bana... isterseniz biraz daha bekleyiz , ist. gelsin eminim arayacaktır ama geldikten sonra aramazsa çok istiyorsan bir kere daha adım atın derim , ne kaybedersiniz ki. 4 senelik ilişkiden biirnden hoşlanmak zor olur sanırım..:)

ben daha çok seviyorum açıkçası çekingen erkekleri. rahat yaklaştıkları zaman bu sefer acaba çok mu ilişkisi oldu, bana ne amaçla yaklaşıyor diye düşünüyor insan. bir kadını nasıl elde edeceğini bilmeyen bir erkek daha güvenilir geliyor hep bana... isterseniz biraz daha bekleyiz , ist. gelsin eminim arayacaktır ama geldikten sonra aramazsa çok istiyorsan bir kere daha adım atın derim , ne kaybedersiniz ki. 4 senelik ilişkiden biirnden hoşlanmak zor olur sanırım..:)

aslında ben de seviyorum böyle erkekleri.ama ben çok romantik duygusal bir insasnımdır.ne bileyim sanırım devir değişti artık kızlar ilk adımı atıyo ve bu garip karşılanmıyo.evet haber vermezse son bir hamle ben yapıcam:( işin kötüsü tel nosunu bile bilmiyorum.4 senelik bir ilişkiden sonra zor oldu gerçekten ilk defa kalbim atmaya başladı.hayal edip de hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum.çok üzüldüm zamanında.artık mutlu olmak istiyorum ben de...

aslında ben de seviyorum böyle erkekleri.ama ben çok romantik duygusal bir insasnımdır.ne bileyim sanırım devir değişti artık kızlar ilk adımı atıyo ve bu garip karşılanmıyo.evet haber vermezse son bir hamle ben yapıcam:( işin kötüsü tel nosunu bile bilmiyorum.4 senelik bir ilişkiden sonra zor oldu gerçekten ilk defa kalbim atmaya başladı.hayal edip de hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum.çok üzüldüm zamanında.artık mutlu olmak istiyorum ben de...

çok şey yaşamışsın, artık mutlu olmak da hakkın.. umarım hakkında hayırlısı olur. gelişmeleri merakla bekliyorum ben de..:)

Ben tabiatın en büyük mucizesiyim.
Zamanın akmaya başlamasından bu yana aklımın, kalbimin, gözlerimin, kulaklarımın, ellerimin, saçlarımın, ağzımın bir başka eşi yoktur. Daha önce benim gibi bir kimse doğmadı, bugün benim gibi bir kimse yok, yarın da benim gibi yürüyen ve konuşan ve tıpkı benim gibi düşünen bir kimse olmayacak. Bütün insanlar kardeşlerimdir, ama ben hepsinden farklıyım. Ben eşsiz bir yaratığım.
Hayvanlar aleminden geliyorum, ama hayvani ödüller beni hiçbir zaman tatmin edemez. İçimde kuşaktan kuşağa taşınmış bir meşale yanıyor. Sıcaklığı ruhumu daha iyi olmaya tahrik ediyor, daha da iyi olacağım. Bu tatminsizlik alevini körükleyecek ve dünyaya eşsizliğimi ilan edeceğim.
Fırça darbelerimi hiç kimse tekrarlayamaz, yontularımın aynısını kimse yapamaz, hiç kimse yazımı taklit edemez, hiç kimse benim çocuğumu yapamaz ve gerçekten de; hiç kimse tıpkı benim gibi başarılı olamaz.. Bundan böyle bu farklılıktan yararlanacağım; bu benim için her yönden desteklenmesi gereken bir servettir.
Artık, başkalarını taklit etmek için boş çabalarda bulunmayacağım. Tersine, eşsizliğimi ortaya koyacağım, eşsizliğimi ilan edecek, evet, onu satacağım. Artık farklılıklarımı vurgulamaya başlayacağım, benzerliklerimi saklayacağım. Bütün ötekilerden farklı olan ve bu farklılıktan gurur duyan bir insan.
Ben tabiatın eşsiz bir yaratığıyım.
Ben nadirim ve nadir olan her şey değerlidir. Onun için ben de değerliyim. Binlerce yıllık evrimin ürünüyüm ben. O nedenle, benden önce gelen bütün imparatorlardan ve bilgelerden hem maddi hem de manevi olarak daha iyi donatılmış durumdayım.
Ama eğer iyi yönde kullanmazsam, becerilerim, aklım, kalbim ve vücudum durgunlaşacak, çürüyecek ve sonunda yok olacaktır. Sınırsız potansiyele sahibim. Beynimin yalnızca küçük bir bölümünü kullanıyorum, kaslarımın yalnızca önemsiz bir kısmını geriyorum. Dünkü başarılarımı yüzlerce kat ve daha da fazla artırabilirim; bugünden başlamak üzere, bunu yapacağım.
Artık hiçbir zaman dünün başarılarıyla tatmin olmayacağım, gerçekte sözünü etmeye değmeyecek kadar küçük eylemlerle övünmeye bundan böyle izin vermeyeceğim. Sahip olduğumdan daha fazlasına sahip olabilirim, sahip olacağım! Beni yaratan mucize doğumumdan sonra niçin sona ersin ki?
Ben tabiatın eşsiz bir mucizesiyim.
Bu dünyaya tesadüfen gelmedim. Bir amaç için buradayım ve bu amaç, bir kum tanesi kadar küçülmek değil, bir dağ kadar büyümektir. Bundan böyle bütün kuvvetimi hepsinden daha büyük bir dağ olmaya yöneltecek, potansiyelimi, o merhamet çığlıkları atıncaya kadar zorlayacağım.
İnsanlık ve kendim hakkındaki bilgilerimi artıracağım. Üslubumu ve nezaketimi sürekli iyileştireceğim, çünkü bunlar herkesi cezbeden şekerlerdir.
Gücümü zamanın meydan okumalarında yoğunlaştıracağım, eylemlerim başka her şeyi unutmama yardım edecektir. Evdeki sorunlarım evde kalacaktır. İşimdeyken ailemi düşünmeyeceğim, yoksa bu zihnimi karartır. Aynı şekilde, işimdeki problemler iş yerinde kalacaktır. Evimdeyken mesleğimi düşünmeyeceğim, yoksa bu sevgimi azaltır.
İşyerinde aileme yer yoktur, evimde de işyerine. Her ikisini de birbirinden ayıracak ve böylelikle her ikisiyle de evli olacağım. Her ikisi ayrı olmalıdır, yoksa mesleğim ölür. Bu, yılların çelişkisidir.
Bana, görmem için gözler, düşünmem için akıl verilmiş. Ve hayatın artık idrak etmek istediğim büyük sırrı eninde sonunda odur ki, bütün sorunların, cesaretsizliklerim ve ıstıraplarım, gerçekte tebdili kıyafet etmiş olanaklarımdır. Bundan böyle onların kuşandığı kıyafetle aptallaşmayacağım, çünkü gözlerim açıldı. Giysinin ötesine bakacak ve kanmayacağım.
Hiçbir yabani hayvan, hiçbir bitki, hiçbir rüzgar, hiçbir yağmur, hiçbir kaya, hiçbir göl benimle aynı geçmişe sahip değildir, çünkü ben sevgiyle yaratıldım ve bir amaç için doğuruldum. Eskiden bu gerçeği dikkate almazdım, ancak bundan böyle bu, hayatımı biçimlendirecek ve yönlendirecektir.
Tabiat yenilgi bilmez. Sonunda galip gelir, ben de öyle. Her zaferle bir sonraki mücadele daha kolaylaşır.
Kazanacağım, başaracağım, çünkü ben eşsizim.

hıncal Uluç

kızlar o yazıyı okumanızı istiyorum sadece sonrası size kalmış siz birtanesiniz vekimse sizi yormamalı.. mesaj atmıyosa atmayın merak edip dönecek zaten siz kendi deeğerinizi bilin azcık gizem yaratın 2kişilik sevmeyi bırakın ki o da elini taşınaltına koysun :) sonrası düzeliyo zaten gerçekten seven için söyliyorum sevmeyen içiinde hiç uğraşmaya gerek yok

Back
X