O' nu Adam Etmenin Yolları

sakın sureklı msj atma arama

aradgnda hep bı işin var gbı davran hep musgul oldgn izlenımını ver

konusma demıyrm ama bugun ne yaptn dıye sordgnda gunun çok guzl gectgını eglendıgını her fırsatta dıle getr

aradıgnda ıkı sany sonra acma telı ozman bak elınde telfn beklıyr dıye dusunuyorlar

msjlarına gec cvp ver

konusma demıyrm ama bugun ne yaptn dıye sordgnda gunun çok guzl gectgını eglendıgını her fırsatta dıle getr

aradıgnda ıkı sany sonra acma telı ozman bak elınde telfn beklıyr dıye dusunuyorlar

msjlarına gec cvp ver

canm sende eger en basındaysan bak önce bnm yaptgm hataları yapmaa

senı sevıyrm mu dıyor bende dıye cvp ver aaayyyy askımmmmm bende senı çok sevıyrm dıyee gevsemeee sakın

zırt pırt sevgı gösterısnde bulunma o göstersn hıc emın olamasın senden

bı gun cok deger ver bı gun ılgısz davran

buluşmak için can attıgını bellı etme hep o söylesn

bulusacgn zamnda sankı lutufta bulunyrsn gıbı davran bnm ökuzn yaptıgı gıbı

ayyy aklıma geldıkce yaparm bne yapcam bunlarıı

ilk hatam not istemiştim hatta seni yemeğe filan götrim demiştim ama birgün ilgili bir gün ilgiszdim. bana not vermedi bende bana değer vermiyorsun dedim. hissettiriyorsun filan dedim. şimdii bişey yazmıyorum ona. imalı olarak.. bunlar genel hatalar demi:)

msjlarına gec cvp ver

böyle mi düşünüyorlar erkekler:) valla o souyordu okuldan sonra nereye iişim var diodum. :) hergünde soruyodu bundanmış :D işlerin mi var diyodu evet işlerim var diyodum:D

keske bunlara gerek kalmasaa ama lazım malesfff

bakın sıze bnm bı olayı anlatayım

gecen haftalarda bu bulusmamızı erteledı işi cıktı ama haklıydı elınde olmayan bı nedenden eskıden erteledıgınde ben hep uzulurdum uzuluncede surat yapıncada sorun yasardk gene kavga ckmasn dıye susurdm ama tepkı verırıdm

sonra bu gene ertelemek zornda kaldı ıstee nasıl kıvranıyor söylerken ben bagıracam sanıyr bende ayy canm olabılr tamam ne kadar sorun yaptın dedım baktım sasırdı saka mı dedı yooo dedım ustelık bunu erteledıgınde ben o gun kuafore gıtmıstım o kadar guzel olmustum kı tam kapıdan cıkıcam işim cıktı dedı dusunun o halde nasıl tepkı verdım gayet rahat bı sekılde kapadık telı neysee bu bı saat sonra aradı nabzımı ölcuyo napıyn dedı ıyı canm kuzenlerımleeyız kahve ııcyrm dedım bak sennn dedı

sonra bana sen nasıl uzulmedın ya görusemedık dıye nıye tepkı vermedın eskıden olsa en azında bozulurdun sana noldu böylee deyıp deyıp durdu bunu b hafta kafaya taktı her seferınde yuzume vurdu zoruna gıtmısss galıbaa :))

bnmde cok hosuma gttııı vallaaaa

ayyy canımcımmm neler yaptın neler yaptınnnn heyecanladımmm anlatsanaaa :)

buarada allah mesut etsın sımdıden

tatlım cok uzun bu konu ya.. ama benım ılk derdım nısanlım tanıdıgımda cok capkındı.. yanı cok havalı.. devamlı yanında başka kız falan ama ınat ettım. bana sarkmaya basladı arkadaslarım skaın yanasma dedı bende bakın gorun mum etcem dedım.. bole basladı.. 2 ay hıc yanına oturmadım.. kendı gelıyordu. mesela elımı tutmaya calısıyordu dokundugu an bır bakıs atıyordum cekmek zorunda kalıyordu.. yanı cok sert kayaya carptı bu sefer oda anladı.. ama erkeklerde su dusunce var zaten.. evlenesıye kadar yatıp kalkayım evlendıgım kız bakire olsun..2 ay sonra elımı tutmaya basladı yanına oturmaya basladım sarılıyordum ama öpemiyordu bu seferde.. yanı anlıyacagın önüne hep engeller koydum.. ulaşılamayan şey güzel gelir insan gözüne.. her cagırdıgında gıtmıyordum.. kendıme gore bır hayatım vardı arkadaslarımla ondan daha cok vakıt gecırıyordum kı cantada keklık degılım anladıgın uzere.. bana yaptıgı en ufak bırseyı abartıyordum.. kalbımı kırdıgı anda abartıyordum.. bolece kalbımı kırmaması gerektıgını bana nasıl konusması gerektıgını anladı.. ve sabrını denedım mesela sen benımle ılgılenmıyorsun dıye kavga edıp soguk davranıyordum 2 3 gun.. kavga edıyordum ama hıc moralımı bozmuyordum.. bunu ona hıssettırıyordum yanı.. moralını bozarsan sen ıstedııgnı elde edemezsın guzlu olacaksın ve umursamıyormus gıbı davranacaksın.. yanı hayatında o olsada olur olmasada olur hıssını verıceksın ona...

böyle mi düşünüyorlar erkekler:) valla o souyordu okuldan sonra nereye iişim var diodum. :) hergünde soruyodu bundanmış :D işlerin mi var diyodu evet işlerim var diyodum:D

kızlarrrrrrrr bakınnn sakn her gunun detayını vermeyınnnn yedıgnz yemege kadar konustnz ınsanlara kadar anlatmayn azcık gızemınız kalsınnn merak uyandrsnnnn

akıllı olmak lazım

naptın?

arkadaslarlaydım

arkaaslar kım

kalabalıktık

????

hep bır gızem kalsn eger erkek butun gun evde temzlık yapıp aksam onun aramasına muhtac oldugunuz blırse sızden sogur yada işten eve hıc bı aktıvıtesı olmayan bı kız ızlenımı verırsenzz de olmazz ;)

"bunu ona hıssettırıyordum yanı.. moralını bozarsan sen ıstedııgnı elde edemezsın guzlu olacaksın ve umursamıyormus gıbı davranacaksın.. yanı hayatında o olsada olur olmasada olur hıssını verıceksın ona... "

canm bunu cok sevdımm bravo zekı kızsın masallahhhh allah daım etsın ıns mutlulugunu darıısıda bızeee :)

"bunu ona hıssettırıyordum yanı.. moralını bozarsan sen ıstedııgnı elde edemezsın guzlu olacaksın ve umursamıyormus gıbı davranacaksın.. yanı hayatında o olsada olur olmasada olur hıssını verıceksın ona... "

canm bunu cok sevdımm bravo zekı kızsın masallahhhh allah daım etsın ıns mutlulugunu darıısıda bızeee :)

aynen tatlım konu cok uzun ama yanı.. ben 1 sene falan bole goturdum cokta ıyıdı yani...

senı cok ıyı anlıyrm xanm bu zman zayıf kadın olma amnı degıl öyle kedı gıbı kapı önunde ılgı beklemıceksın gıdeceksın ve hakettıgın ılgıyı sana vermesını beklemeden koparacaksın ;)

cok sevıyorum böyle zekı kızları

sen evlenıncede mutlu olursun

pardon duzeltıyrm yanlıs yazmısım

senı cok ıyı anlıyrm canım bu zman zayıf kadın olma zamanı degıl öyle kedı gıbı kapı önunde ılgı beklemıceksın gıdeceksın ve hakettıgın ılgıyı sana vermesını beklemeden koparacaksın ;)

ilk hatam not istemiştim hatta seni yemeğe filan götrim demiştim ama birgün ilgili bir gün ilgiszdim. bana not vermedi bende bana değer vermiyorsun dedim. hissettiriyorsun filan dedim. şimdii bişey yazmıyorum ona. imalı olarak.. bunlar genel hatalar demi:)

ne demek bana deger vermıyrsuun bunu hıc deme bıleee o kım kı sana deger vermesın

sakın yapma tatlım bunları bellı etmee

işte püf nokta bu

umursamıyor gıbı davranmak lazım

senı cok ıyı anlıyrm xanm bu zman zayıf kadın olma amnı degıl öyle kedı gıbı kapı önunde ılgı beklemıceksın gıdeceksın ve hakettıgın ılgıyı sana vermesını beklemeden koparacaksın ;)

inşallah tatlım allahım sükür şımdı nısanlım arbaya arkadasının sevgılısını bıle bındıremıyor korkuma hemen arıyor ızın ıstıyor..:) ama bu aralar yıne kasınıyor bıraz dugun ıslerıyle pek ılgılenmıyor kızıyorum. yıne taktıklere baslıycam gıbı.. evlenıncede boyle tatlım.. erkeklerı rahat bırakmamak lazım bence.. rahat bırakırsan eskı kafaya donerler.. mesela dun arkadasları bekarlıga veda partısı yapacaklarmıs nısanlıma..(cumartesı nıkahım var) nısanlım benden ızın ıstıyor yapalım mı dıye.. ay kıyamam deıdm ıcım gıttı :D ama mırın kırın ettım bıraz zor ızın verdım. hemen her ıstedıgının olmayacagını bılmelı... bu topiği takıp edıcem tatlım gun gun yaz bıze .. ınsallah benım gıbı mutlu olursun..

inşallah tatlım allahım sükür şımdı nısanlım arbaya arkadasının sevgılısını bıle bındıremıyor korkuma hemen arıyor ızın ıstıyor..:) ama bu aralar yıne kasınıyor bıraz dugun ıslerıyle pek ılgılenmıyor kızıyorum. yıne taktıklere baslıycam gıbı.. evlenıncede boyle tatlım.. erkeklerı rahat bırakmamak lazım bence.. rahat bırakırsan eskı kafaya donerler.. mesela dun arkadasları bekarlıga veda partısı yapacaklarmıs nısanlıma..(cumartesı nıkahım var) nısanlım benden ızın ıstıyor yapalım mı dıye.. ay kıyamam deıdm ıcım gıttı :D ama mırın kırın ettım bıraz zor ızın verdım. hemen her ıstedıgının olmayacagını bılmelı... bu topiği takıp edıcem tatlım gun gun yaz bıze .. ınsallah benım gıbı mutlu olursun..

ins canımn içi her genc kız mutlu olsun ıns

ve emınm sen cok mutlu olacaksın hıc bozma bunu gercekten akıllı bı kızsın

bugun akşam ıtıbaryle baslıyrm bakalım :) yazıcan hergun ;)

ins canımn içi her genc kız mutlu olsun ıns

ve emınm sen cok mutlu olacaksın hıc bozma bunu gercekten akıllı bı kızsın

bugun akşam ıtıbaryle baslıyrm bakalım :) yazıcan hergun ;)

gizemli olmayı unutma ama.. herseyı net olarak acıklama ve fazla evde olma.. erkekler sevdıgı kıza guvenır ama cevrekılerın korkusuna sevdıgınede guvenemezmıs gıbı gorunur..
bu zamanda akıllı olacaksın bebegım.. baska caren yok yanı.. saf olursan uzerınden gecen cok olur.. sende bu yolunda devam et. eger cok sıkısırsan bır yerde nasıl tepkı verecegını bılemezsen hemen özel mesaj at yardımcı olurum tatlım..

gizemli olmayı unutma ama.. herseyı net olarak acıklama ve fazla evde olma.. erkekler sevdıgı kıza guvenır ama cevrekılerın korkusuna sevdıgınede guvenemezmıs gıbı gorunur..
bu zamanda akıllı olacaksın bebegım.. baska caren yok yanı.. saf olursan uzerınden gecen cok olur.. sende bu yolunda devam et. eger cok sıkısırsan bır yerde nasıl tepkı verecegını bılemezsen hemen özel mesaj at yardımcı olurum tatlım..

ayy canm benm ya cok ıyısın teskkr ederım senın gıbı bırınden herzamn yardım almak ısterım :)

Valla erkeklere ne kadar çektirirsen o kadar çok değer veriyorlar sana
Bunun en iyi örneğini ev arkadaşımda görmüştüm..
Kız her telefonda kavga ederdi
Ne hakaretler ederdi çocuğa yazık
Telefonları kaç kere duvarlara fırlattı cevap vermediği oldu
Sürekli olumsuz yönde eleştirdi
Kaba tabirle köpek gibi muamele etti
Ama çocuk hala yılmadı
Aksine daha da üstüne düştü
Şimdi evliler ve hala da çektirdiğini sanıyorum
Bilmem ters teper mi :113:

adam olmayanı ne adam etmeye uğraşıcam be
adam olursa kendi kendine yanımda olur yok aynı devam etmeye devamsa herkes yoluna bu kadar basit
:63:

adam olmayanı ne adam etmeye uğraşıcam be
adam olursa kendi kendine yanımda olur yok aynı devam etmeye devamsa herkes yoluna bu kadar basit
:63:

haklısın bnde öyle dusunyrm ama sevıyrsan bıraz emek vermelısın duzeltmek ıcın dımı bazılarının yontulması lazımm bıraz ugrasıcaksın baktımm olmuyr ozman dedıgın yapmak mantıklı ama hemen pes etmek bana göre degıll

Valla erkeklere ne kadar çektirirsen o kadar çok değer veriyorlar sana
Bunun en iyi örneğini ev arkadaşımda görmüştüm..
Kız her telefonda kavga ederdi
Ne hakaretler ederdi çocuğa yazık
Telefonları kaç kere duvarlara fırlattı cevap vermediği oldu
Sürekli olumsuz yönde eleştirdi
Kaba tabirle köpek gibi muamele etti
Ama çocuk hala yılmadı
Aksine daha da üstüne düştü
Şimdi evliler ve hala da çektirdiğini sanıyorum
Bilmem ters teper mi :113:

hepsıı bukadarını kaldırmaz ama bnde bölee bı erkek hayatmda olsn ıstemezdımm beeeee ıyyy o ne öylee bnm ılk erkek arkasdm böyleydı tıksınmıstım ondan ne desm tamam haksız da olsam o özr dıler falan bu bnce karektersızlk coocuk tuhafms kızdaa :))

Back
X