amin canım dua et Rabbim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını isteyenlerin yanında bana da hayırlı zamanda tez zamanda nasip eder inş bu ay adetime 5 gün kaldı bakalım ne olacak 21. ay bebek isteyişimizinAllah hayırlı bir evlat versin. Hayırlı anne baba olmayı nasip etsin.
amin canım dua et Rabbim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını isteyenlerin yanında bana da hayırlı zamanda tez zamanda nasip eder inş bu ay adetime 5 gün kaldı bakalım ne olacak 21. ay bebek isteyişimizin
Boşaltamıyorum canım ya ama bu ay biraz umutluyum kuzum bilemedim bakalım ne olacak dua et bana canımSayma canım. Allah ne derse o olur. Ne kadar kafanı boşaltırsan o kadar erken gelir bebeğin.
bu ay da hamilelik olmazsa ALLAH NASİP ETMEZSE yapacağım inş ALLAH'IN İZNİYLE
Kadının hamile kalabilmek için tıbbi bir sorunu bulunmuyorsa ve çocuk sahibi olamıyorsa, adet döneminin bitiminden 3 gün sonra öğle saatlerine yakın bir dönemde temiz bir kağıdın üzerine 110 kez "Bismillahirrahmanirrahim" yazarak, bu kağıdı üzerinde taşıyıp, eşiyle birlikte olursa, Allah'ın izniyle hamile kalacaktır. Bu kağıdı hamile kalıncaya kadar üzerinizde taşıyın.
Merhaba arkadaşlar yukarıda yazdığım bilgiyi nette araştırırken buldum benim de 21 aydır bebeğimiz olmuyor bu ay da olmazsa deneyeceğim VEREN RABBİM inş hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve sağlıklı evlatlardan nasip eder isteyen herkesin yanında bana da....
Bana da dua edersiniz inş Rabbim sonsuz hikmet sahibidir KAİNAT DA O'NUNDUR MAL DA O'NUNDUR MÜLK DE O'NUNDUR...
bu ay inşallah yapacağım bugün adetimin ikinci günü zaten
Kadının hamile kalabilmek için tıbbi bir sorunu bulunmuyorsa ve çocuk sahibi olamıyorsa, adet döneminin bitiminden 3 gün sonra öğle saatlerine yakın bir dönemde temiz bir kağıdın üzerine 110 kez "Bismillahirrahmanirrahim" yazarak, bu kağıdı üzerinde taşıyıp, eşiyle birlikte olursa, Allah'ın izniyle hamile kalacaktır. Bu kağıdı hamile kalıncaya kadar üzerinizde taşıyın.
Merhaba arkadaşlar yukarıda yazdığım bilgiyi nette araştırırken buldum benim de 21 aydır bebeğimiz olmuyor bu ay da olmazsa deneyeceğim VEREN RABBİM inş hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve sağlıklı evlatlardan nasip eder isteyen herkesin yanında bana da....
Bana da dua edersiniz inş Rabbim sonsuz hikmet sahibidir KAİNAT DA O'NUNDUR MAL DA O'NUNDUR MÜLK DE O'NUNDUR...
iyi olur canım bana da bir kısmet olmadı ama yapmak lazımTamam canım yapicam inşallah
Sen de yap canım adet bitinceiyi olur canım bana da bir kısmet olmadı ama yapmak lazım
inş yapacağım canım bir yandan da ev toparlayacağım gülüm evden taşınacağım sen de kesin yap canım düşünüp düşünüp duruyorum arkadaşlarımla birbirimize sürekli dua ediyoruz..Sen de yap canım adet bitince
Evet canım kesinlikle. Bi dahaki aya yapicam inşallah. Allahın izniyleinş yapacağım canım bir yandan da ev toparlayacağım gülüm evden taşınacağım sen de kesin yap canım düşünüp düşünüp duruyorum arkadaşlarımla birbirimize sürekli dua ediyoruz..
burada dostlarım var benim kadar onlar da bana dua ediyorlar ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN..
dualarla anca olur başka yapacak bir şey yok gülüm
tamam canım inş sen de sevinirsin canım burada bebek hasretinde çok arkadaşım var listemiz var hatta 78 kişilik 28 arkadaşımız hamile şu 5 ayda kaldılar mutlu hberi aldılar:)Evet canım kesinlikle. Bi dahaki aya yapicam inşallah. Allahın izniyle
Tamm canm ismim Tuğçe allah razı olsuntamam canım inş sen de sevinirsin canım burada bebek hasretinde çok arkadaşım var listemiz var hatta 78 kişilik 28 arkadaşımız hamile şu 5 ayda kaldılar mutlu hberi aldılar:)
ismini söylersen canım isminle dua ederim arkadaşlarıma kendime ederken istersen özelden de yazabilirsin ismini canım
Tamam canım benim temizlendikten snra inş dualarımda seni de anarım gülüm bol bol dua ve iyi beslenmemiz lazım otlar kürler falan şart soğan kürünü yapacağım ben deTamm canm ismim Tuğçe allah razı olsun
Evet canım inşaAllah hakkımızda hayırlısıTamam canım benim temizlendikten snra inş dualarımda seni de anarım gülüm bol bol dua ve iyi beslenmemiz lazım otlar kürler falan şart soğan kürünü yapacağım ben de
amin canım benim inşEvet canım inşaAllah hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?