cicili bicili hayat dolubir kızdım deliler gibi sevdiğim erkek arkadaşım la evlenmekti tek hayalim nasıl anlatılırki kelimelerle tıkandım şimdi baharda açan çiçekler içimde açardı sanki yağan karlar kadar beyazdı duygularım bitmesini istediğim yıllar size öyle hasretimki bir yarım kalmış okuduğum şehire bu yaz dayanmayıp hasretine eşimden rica ettim götürdü beni aynı kaldırımlarda gezdim aynı ağaca dokundum geride kalan yarımı aradım şehrin bütün sokaklarında ama öyle dağılmıştım ki yoktum hiç bir yerde ve en acısıda o tazecik kız değildim artık tek derdi sevdiğyle evlenmek olan ben değildim artık ve bir fotoğraf değilde yüzlerce fotoğrafının hafızamda kaldığı o şehirde artık sevdiğim insan eşimle evlenip el ele gezerken daha sıkı tutudum ellerine çünkü gün gelecek bu günleride burnumu sızlatan kokusuyla keşkelerle anmamak için..........:2:
Ben de eşime rica etmiştim, tabi o zaman daha evli değildik ama evimizi düzüyoduk, beni okulumun mahallesine götürdü, orada bi akşam yemeği yedirdi, ama aynı tadı hissedemedim, mevsim farklıydı bi kere, benim aklımda bahar mevsimiyle yer etmişti orası, hafif hafif rüzgar esmeliydi yüzüme ama hava sıcak olmalıydı, daha doğrusu bahar havası olmalıydı, kızlarla takıldığımız yere de oturamadık mesela,çok doluydu, bizim yerimizde başka gençler oturuyordu.