O Resme Bakıp Ağlamak İstiyorum...

cicili bicili hayat dolubir kızdım deliler gibi sevdiğim erkek arkadaşım la evlenmekti tek hayalim nasıl anlatılırki kelimelerle tıkandım şimdi baharda açan çiçekler içimde açardı sanki yağan karlar kadar beyazdı duygularım bitmesini istediğim yıllar size öyle hasretimki bir yarım kalmış okuduğum şehire bu yaz dayanmayıp hasretine eşimden rica ettim götürdü beni aynı kaldırımlarda gezdim aynı ağaca dokundum geride kalan yarımı aradım şehrin bütün sokaklarında ama öyle dağılmıştım ki yoktum hiç bir yerde ve en acısıda o tazecik kız değildim artık tek derdi sevdiğyle evlenmek olan ben değildim artık ve bir fotoğraf değilde yüzlerce fotoğrafının hafızamda kaldığı o şehirde artık sevdiğim insan eşimle evlenip el ele gezerken daha sıkı tutudum ellerine çünkü gün gelecek bu günleride burnumu sızlatan kokusuyla keşkelerle anmamak için..........:2:

Ben de eşime rica etmiştim, tabi o zaman daha evli değildik ama evimizi düzüyoduk, beni okulumun mahallesine götürdü, orada bi akşam yemeği yedirdi, ama aynı tadı hissedemedim, mevsim farklıydı bi kere, benim aklımda bahar mevsimiyle yer etmişti orası, hafif hafif rüzgar esmeliydi yüzüme ama hava sıcak olmalıydı, daha doğrusu bahar havası olmalıydı, kızlarla takıldığımız yere de oturamadık mesela,çok doluydu, bizim yerimizde başka gençler oturuyordu.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kıymetini bil canım, ilerde çok arayacaksın, özellikle de evlendikten, kendi evinin sorumluluklarını sırtına aldığın zaman

27 yaşındayım ikinci üni okuyorum.ama diğerini açıköğretimden okumuştum.bu örgün olduğu için arkadaşlar ile müthiş eğleniyoruz geneli benim yaşımda belkide oyüzdendir bukadar üzülmem

27 yaşındayım ikinci üni okuyorum.ama diğerini açıköğretimden okumuştum.bu örgün olduğu için arkadaşlar ile müthiş eğleniyoruz geneli benim yaşımda belkide oyüzdendir bukadar üzülmem

Aynı yaştayız
Okul bambaşka, iş yerindeki arkadan kuyu kazıcı insanlar yok orada, daha doğrusu var da kuyu kazmayı gerektiren bi durum yok.
Gerçi iş ortamını da ev hanımlığına tercih ediyorum ama:))
Aklıma tek tek geliyo ders aralarında cafelere gitmelerimiz, okey oynamalarımız,kıymetini bil canım

O göz parıltısı gelemiyor bizimle, zaman akıp giderken onu da götürüyor.
Başka şeylerle meşgul oluyor kafamız, eğlence yerine bize yük olan küçük sorumluluklar yerine çok daha ağır yükler biniyor omuzumuza
Koku...Anıların en güçlü taşıyıcısı, algıda en hızlı seçilen farklılık, eşimle ilk dönemlerimizden bir parfümüm var, arada sıkarım, özellikle arada sıkarım, aynı heyecanı duymak için, duyarım da...
Off çok efkarlandım ben bugün

Aynısını ben yapıyorum eşimle ilk dönemlerimizde sıktığım parfümü arada sıkardım bitti hala atmadım.:) Geçmiş çok özleniyor.

Aynı yaştayız
Okul bambaşka, iş yerindeki arkadan kuyu kazıcı insanlar yok orada, daha doğrusu var da kuyu kazmayı gerektiren bi durum yok.
Gerçi iş ortamını da ev hanımlığına tercih ediyorum ama:))
Aklıma tek tek geliyo ders aralarında cafelere gitmelerimiz, okey oynamalarımız,kıymetini bil canım

tabu yu unutmayalım lütfen :) şimdi hatırladım bak, bir gün tabu oynuyorduk arkadaşlarla cafede, ders saati de yakındı. bir arkadaş geldi dışardan, hoca gelemiyomuş bugün haberiniz olsun dedi. offf ne mutluluktu o bee :) iş hayatına başladığımda en çok koyan mesai saatiydi. derslerde imza en başta alınırdı bizde. sonra isteyen çıkar giderdi. sevgilimin (şimdi eşim) ders zorunluluğu yoktu. ben sıkılırsam bi msj atardım, 10 dk sonra dışarda hobaaa gez bakalım :) ahhhh ahhh

tabu yu unutmayalım lütfen :) şimdi hatırladım bak, bir gün tabu oynuyorduk arkadaşlarla cafede, ders saati de yakındı. bir arkadaş geldi dışardan, hoca gelemiyomuş bugün haberiniz olsun dedi. offf ne mutluluktu o bee :) iş hayatına başladığımda en çok koyan mesai saatiydi. derslerde imza en başta alınırdı bizde. sonra isteyen çıkar giderdi. sevgilimin (şimdi eşim) ders zorunluluğu yoktu. ben sıkılırsam bi msj atardım, 10 dk sonra dışarda hobaaa gez bakalım :) ahhhh ahhh

Eşinle aynı okulda olmak da ayrı bi güzelliktir be ;)
Bizim zorunluluğumuz vardı, derslerde baya bi kasardık ama kaytarmalarımız da az olmazdı, arkadaşlardan biri asistanın birini baya kafaya almıştı, kopya düzenekleri kurardık sınıfa, 3-5 kişi tabi:)

Üniversite hayatı,anıları gibisi var mı...

O günlerimi,o yaşantımı,öğrencisi olduğum ülkeyi,kaldığım evleri,takıldığım yerleri çok özlüyorum...

Eşinle aynı okulda olmak da ayrı bi güzelliktir be ;)
Bizim zorunluluğumuz vardı, derslerde baya bi kasardık ama kaytarmalarımız da az olmazdı, arkadaşlardan biri asistanın birini baya kafaya almıştı, kopya düzenekleri kurardık sınıfa, 3-5 kişi tabi:)

biz örgündük ama bölüm nedeniyle bazı hocalarımız akşam gelebiliyordu ikinci öğretimlerle ortak ders alırdık. o zaman çıktığımızda hava kararmış olurdu. o saatte amaann bi mutluluk bi mutluluk. gündüzden daha güzel olurdu. kantinde yediğimiz ekmek arası patates kızartmasını mümkün değil şu anda kimsenin yapması. o tat yok yani :)

Back
X