- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
- Konu Sahibi abiyekuzu26
bu nasil psikolog butun tedavi bosa gitti isin sonunda gene psikolojini bozmus.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paranı istemekte haklısın. Oncekı konularında bılıyorum senin arkadas ihtiyacın var aslında keske aynı sehırlerde olsaydık.
Toplu seans psikolog çalışma prensibine göre saçma değil mi düşününce... diyetisyeni ve spor salonunu anlarım da psikologla ritim tutturmak öyle topluca ödenecek tarzda bir mevzu değil. Bunu tercih etmem ben olsam. Sizi kafeslediği bir müşteri olarak görüp tedaviyi yavaşlatabilir bile
Sözleşmeniz var mi ?yazılı mi sözlü mu ?
Sizin para iadesi almak istediğinizi söylediğiniz konuşma mesajla mi oldu ? Bilgilendirirseniz hukuki haklariniz konusunda yardımcı olayım
Toplu ödemeyi tek seans ücreti üzerinden anlaşıp hesaplayarak mı yaptınız, yoksa toplu ödediğiniz için indirim yaptı mı?
İndirim yaptıysa adamı mağdur ediyorsunuz gitmediğiniz seansı ödeyerek, çünkü size indirimli bir paket yapmış oluyor.
Insiyatifine kalmış bir durum. Anlaşmanız ona gore, siz toplu ödeme yaptığınızda, ona gore seans ücreti belirleniyor.
Ben de benzer sistemde çalışıyorum.
Corona dolayısı ile iptaller oldu, ücretlerini tek seans ücreti üzerinden belirleyip, kalanları iade edeceğimi soyledim. Dondurmak isteyen 7 kisiden 1 kisi ücreti geri aldi. Gerisi ortalık durulunca devam edecegini soyledi
Ben bulundugum yerde sürekliligi saglamak adina memnuniyeti önemsiyorum, dışarı kapali bir semt. Kimse ile aramizda bu şekilde bir anlaşmazlık kalsın istemem.
Ama bu tercihtir.
Ücreti iade etmeyebilir. Ben de etmeyecek olsam, karsimdaki insana soylerim aramizda bir anlasma oldugunu
Baslangıçta kabul etmissiniz sonucta. Sartlari biliyorsunuz. 'Paket' satislarin mantigi budur.
Açıklaması da budur.
Toplu ödenen seans ücretleri geri verilmez profesyonel yerlerde bu hep böyledir . Psikolog diyetisyen hepsi icin geçerli. Tabi inisiyatife bağlıdır ama böyledir genelde
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz . Yazışmaları meslek odaları birliğine gösterebilirsiniz . Bunlar çözüm olur gibiSözleşme yok maalesef yazışma şeklinde oldu para istemem onun da göndermeyeceğim demesi
Sizin durum için geçerli mi bilmiyorum cünkü psikolog üslubunu bozmuşBiz herhangi bir şekilde paket yada sözleşme yapmadık elimde para vardı toplu göndermiştim harcamayayım diye
cayma hakkı konu başladığında, ilk dönemlerde olabiliyor bildiğim kadarıyla.
toplu ödemelerde geri ödeme olmadığını sanıyorum. zira bildiğim toplu ödemede bir miktar indirimli oluyor ücretler.
sözleşmeniz var mıydı ? yada ödeme ve sizin haklarınıza yönelik en azından gönderilmiş bir metin ?
bu nasil psikolog butun tedavi bosa gitti isin sonunda gene psikolojini bozmus.
Bazı psikologların özel kuralları var, gitmediğiniz seansın parasını da ödemek gibi. Benim de başıma geldi. şehir dışında kongreye gidecktim psikoloğama bir hafta öncesinden bildirdim. Seans gününü değiştirmek istedim olmaz dedi o günün de parasını vereceksin dedi. Hani gelmeyim de demiyorum sadece gününü değiştirmek istedim kabul etmedi. Ben de çok sinirlendim. seans bitimine 5 dakika kala gittim, hiç konuşmadım. hemen parasını verdim; çıkıyorum dedim. Kadın "çıkmayın daha 5 dakikanız var, konuşalım, niye gelmediniz seansa?" dedi; yaktım bir sigara, kadın zaten şaşırdı ne oluyor diye ben de "şey yapıldıktan sonra sigara içmek zevkli oluyor" dedim çıktım. Bir daha gitmedim. Şimdi benim yaptığıma çirkin denebilir. Sizin durumunuzda önceden bir anlaşma yapılmış ve seans ücretleri bir aylık peşin ödenmiş, seans hakkınız istediğiniz zaman kullanılmak üzere baki kalır ama seans ücretini geri ödemek zorunda değil. Ne var ki size ya da davranışınıza "çirkin" demeye hiç hakkı yok psikoloğun; bir psikolog bunu yapmaz; bu bakımdan haklısınız.