• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o son 5 kilo

mmmmme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
60
7
13
İstanbul
Merhaba kizlar aslinda burayi kendim için açtım yıllardır veremedigim o son 5 kilo için artik gurur meselesi oldu 172 boyum ve 62 kiloyum hedefim 57 kilo olmak açıkçası biraz hızlı vermek istiyorum çünkü artık bıktım yarin sabah başlıyorum hedefim her sabah 100 mekik gunde 1 saat pilates ve akşamları yürüyüş umarim başarırım

Merhaba kizlar aslinda burayi kendim için açtım yıllardır veremedigim o son 5 kilo için artik gurur meselesi oldu 172 boyum ve 62 kiloyum hedefim 57 kilo olmak açıkçası biraz hızlı vermek istiyorum çünkü artık bıktım yarin sabah başlıyorum hedefim her sabah 100 mekik gunde 1 saat pilates ve akşamları yürüyüş umarim başarırım
sporun dışında diyet pogramı belirledinmi kendine?

Net olarak sabah şunu öğle şunu seklinde degil ama akşam yemeyi kesmek abur cubur yememek her gun bir kase yagsiz yogurt vb kurallarla ilerlemek istedim harfiyen diyetlere uyamiyorum ancak yedikten sonra direk buraya yazarak kendimi firenlemeyi hedefledim

başarılar cnm...
bn de sölediiin gibi dikkatli beslenmeye çalışıyorum, hedefim 2kg zaten
süt ve yeşil çay içmeni, leslie sansone ile de yürümeni tavsiye ederim
bnm boy 1.68 ... kilo 60
başladıımda 63.7 idi

Cok teşekkür ederim ne güzel 3 kilo gitmiş bile sanki hedef az olunca daha bir zor oluyor zayiflamak ben önceden 80 kiloydum şu kiloya gelmek cok zor degildi ama 3 yıldır 5 kilo gitmiyor yanii

haklısın...;)
okullar kapanınca başladım bn de ...yani ortalama 1.5 ayda gitti 3kg
inşallah kurtuluruz kalanından da..

Bugün ne yaptim pekii
Güne 100 mekikle başladım
Kepek ekmegine yagsiz tost yedim
1 fincan şekersiz kahve
Öğlen diyet domates çorbası ictim bir kase
1 saat pilatesimi yaptim
Aksam ise haslanmis karnabahar yedim
Ilk günüm cok güzel geçti umarim digerleri de böyle geçer

Bugün ne yaptim pekii
Güne 100 mekikle başladım
Kepek ekmegine yagsiz tost yedim
1 fincan şekersiz kahve
Öğlen diyet domates çorbası ictim bir kase
1 saat pilatesimi yaptim
Aksam ise haslanmis karnabahar yedim
Ilk günüm cok güzel geçti umarim digerleri de böyle geçer

Selamlar,
ben de kilo sorunu olan ve başarılı diyetlerle kalıcı kilo vermeyi son 6 yıl içinde 2 kez başarmış biriyim. 2. keresi hamilelik kilolarımdı. Konuya gelmek gerekirse şunu söylemek isterim. Bu yazdığın şekilde beslenip bu şekilde spora devam edersen kısa vadede kilo verirsin ama normal dengeli beslenmeye başlasan bile hemen kilo alırsın. çünkü bu yediklerin çok az. bunu yaşam boyu sürdüremeyeceğine göre bu yediklerinden biraz fazlasını yediğin anda vücudun depo etmeye başlar ve kilo alırsın. her öğünde her besin grubundan dengeli bir şekilde yiyip sporuna da devam edersen bu yeme şeklini hem ömür boyu sürdürebilir hem de çok sağlıklı ve kalıcı kilo verebilirsin. bu arada ben de son 6 ayda 12 kilo verdim. hamilelik öncesi kiloma döndüm. 5 kilo daha vermek istiyorum. son 5 kilo :)

Son düzenleme:
Selamlar,
ben de kilo sorunu olan ve başarılı diyetlerle kalıcı kilo vermeyi son 6 yıl içinde 2 kez başarmış biriyim. 2. keresi hamilelik kilolarımdı. Konuya gelmek gerekirse şunu söylemek isterim. Bu yazdığın şekilde beslenip bu şekilde spora devam edersen kısa vadede kilo verirsin ama normal dengeli beslenmeye başlasan bile hemen kilo alırsın. çünkü bu yediklerin çok az. bunu yaşam boyu sürdüremeyeceğine göre bu yediklerinden biraz fazlasını yediğin anda vücudun depo etmeye başlar ve kilo alırsın. her öğünde her besin grubundan dengeli bir şekilde yiyip sporuna da devam edersen bu yeme şeklini hem ömür boyu sürdürebilir hem de çok sağlıklı ve kalıcı kilo verebilirsin. bu arada ben de son 6 ayda 12 kilo verdim. hamilelik öncesi kiloma döndüm. 5 kilo daha vermek istiyorum. son 5 kilo :)
Tebrik ederim ancak o kadar uzun zamandır veremedim ki su an hirs yaptim ve istediğim kiloyu tam olarak görmek istiyorum daha sonrasinda da sporuma devam ederek korumaya çalışacağım umarım basadili olurum size de kolay gelsiin tavsiyeniz için teşekkür ederim

Uzun zamandir yazamadim ancak her gun sporuma devam ettim ve aksamlari meyve yiyerek abur cuburdan uzak durarak devam ediyorum her sabah tarçınlı yagsiz süt içiyorum pazartesi tartilacagim sonucu bildiririm

Back
X