bence çok şanslısın aptal olduğunu düşünme.
O çocuk hayatını birleştirmek istediği kızı sana ilgi göstererek aldatmışsa kimbilir daha sonra neler yapar.
Ya o kızın yerinde sen olsaydın??? yani aldatılan
kızlar bir şeyler söyleyin de içim ferahlasın..
bu yaşımda kendimi 15 lik ergenler gibi safdirik hissediyorum..
İnsanlar birkaç çeşittir canım. Bazıları herkesi mavi boncuk dağıtmaktan zevk alır bazıları ego olayından dolayı göz çapkınıdır iki seçenek var ya bakışlarını sen yanlış anladın o insanın.. tanıyor musun belki de herkese karşı öyledir yaradılış şeklidir yani. İkincisi de bakışma tarzı oyunlar hoşuna gidiyor olabilir. Eğer ikinci seçenek doğruysa yani herkese öyle değil belirgin şekilde sana farklı bakıyorsa .bence bundan sonra belli bir mesafe koy ortaya..hatta göz göze gelme o şahışla..
işte olay bu. o herkese mavi boncuk dağıtmayı seven biriydi. ben de daha önce bu tür insanlarla karşılaşmadığım için acemiydim.
şu anda kendimi kaptırmadığım için o kadar dua ediyorum ki.. rabbim esirgedi.
onun davranışlarının yanlış mı anlıyorum diye inan kendime binlerce kez sordum. bu çocuğun bana her bakışında kendime kendime şöyle derdim: bu çocuk ya bana deli gibi aşık ya da uyuşturucu falan kullanıyor.. düşünün artık hal ve hareketlerini.
ama tam tersi olduğunu anladım. itiraf ediyorum çok feci keklenmişim.
lütfen herkes ibret alsın. insanlara güvenmeyin.
şimdi bu çocuk bir senedir benim iş arkadaşım. her gün yüzyüze görüştük. masanın aynı tarafında oturduk. beraber yedk içtik.Kötü olmuş ama yara almamışsın en azından sana açılarak oyunu daha uzatmamış. Biraz eğlenmiş arkadaş kendi çapında her yaşadığımız olay bizi olgunlaştırıyor işte. Nişanlı olduğunu bilmediğine göre samimi değilsin, takma bence o kadar..
bu da bir şey mi?
2 senelik erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. Aradan geçen 2 sene boyunca hiç konuşmadık. Sonra bir gün telefonum çaldı, arayan eski erkek arkadaşımdı. Beni çok özlediğini görüşmek istediğini söyledi. Bu zamanda bir kız arkadaşı olduğunu biliyordum ama ayrıldığını söyledi. Hiç aklımda yokken, istemiyorken, okuduğum üniversiteye geldi, orada görüştük. Ağladı, beni sevdiğini, başka kimseyle yapamayacağını, bir daha denemek istediğini, evlenmek istediği kişinin ben olduğumu söyledi. Bir iki gün sadece telefonda konuştuk, ona güvenemiyordum, iyi ki de güvenmemişim. Telefonlarını açmamaya başladım, mesajlarına da cevap vermedim. İki sene boyunca başaramadığımız bir ilişki vardı ortada, 2 sene sonra ne değişecekti? Sadece bir hafta sonra facebook ta eski kız arkadaşıyla nişanlandığını gördüm. Meğer hiç ayrılmamışlar ki... :) Ben neden salak olayım? Ya da sen? Asıl onlar kendini akıllı sanıyorlar. Yalan söylemenin, karaktersizce davranmanın nesi akıllılık? Çok şükür ki nişanlandığı kız sen değilsin. Ya o sen olsaydın?
ya o kızın yerinde sen olsaydın senide başkasıyla aldatcaktı bende otur şükret haline
off bende sözlüyüm benimkinin öle şeylerde bezi yoktur ama konuyu okuyunca mahfedesim geldi erkekleri
bence tehlikesini önceden sezdiklerimizden kendimizi koruyoruz ama sinsi olanlarından kaçmak gerçekten zorbasımıza ne gelırse hep masum gorunenlerden yok bu yapmaz dedıklerımızden gelmıyormu kızlar
tahmin edeyim muhtemelen senin ki seninle şansını son kez denemiş. olmayınca da kız arkadaşı ile nişanlanmış.
ama emin ol seni aklından çıkaramayacak.
çünkü erkeklerin elde edemedikleri kadın içlerine oturuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?