• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O tokatları haketmedim

sen hak ettıgınımı dusunuyorsun arkadasım ne demek susmadım cak tokadı yok oyle .. ve ortada mesele bıle yok Allah bılır buyuk bı atısmanız olsa bu senı baya baya doverde bencede kac kurtul ...

Öncelikle ailenize,en azından annenize bu konuda bılgı vermelısınız.

İnsan her anlamda çoğalmak için evlenir,sizi azaltan bu ilişkiyi bitirin derim çünkü evlilikte kadının susması gerektıgını dusunen bır zıhnıyet (hatta dayagı haklı goren) sızı bır ömür nasıl yaşatacak bır düşünün...Bu ömrün içinde çocuklar da olacak ve eşinizin bu tutumundan nasıl etkılenecekler ki daha yeni evlisiniz...Söyleyecek bişey bulamıyorum,çok yazık :(

ya ortada kavgaya sebeb olcak konu olsa bari...

anladığım kadarı ile eşin ona boyun eğmediğin ve tartışmalarınızda susmadığını için şiddet uygulayarak acizliğini göstermiş

birkere susarsanız arkası gelir ve sizi sindirdiğini farkederse geçmiş olsun...

EŞİNİZE BU TİP DURUMLARDA YASALARIN KADINLARDAN YANA OLDUĞUNU HATIRLATIN...:20:

Bu erkek milletine ne diyeceğimi bilemiyorum...
Güçleri eşlerine yetiyor sadece, kendilerini ne sanıyorlar çok merak ediyorum...
O baş belası oyun muhtemen tahmin ettiğim oyundur ki benim de başımda var, yakında çaresine bakmayı düşünüyorum...

esiniz olacak adama soyleyecek soz bulamiyorum!!!
benden size nacizane tavsiye.
hemen bi darp raporu alin. fotokopi cektirip aslini saklayin ve kopyasini bi zarfa koyup yataginizin ustune birakin.
kesinlikle konusmayin hicbir aciklama da yapmayin.
sizden boyle bir davranis gormesi onu biraz geri cekebilir.
gecmis olsun bu arada.

henüz 1 yıllık evliymişsin, yazık değil mi sana.. kimse dayağı haketmez..
sırf susmadın diye, seni şiddetle susturmaya çalışıyorsa, ileride neler yapmaz! ailenin durumunu bilmiyoruz tabi... muhakkak anlatmalısın birilerine, ne zamana kadar susacaksın? bence yanına gidip konuşmamız lazım diyen sen olmamalıydın, o böylelikle kendi davranışını kafasına göre makul görüp, seni daha çok sindirecek, korkutmaya çalışacak..allah yardımcın olsun..

sebep her ne olursa olsun sonucu dayak olmamalı...

dayak erkeğin acizliğinin simgesidir

bende haksız yere dayak yedım esımden

erkeklerden nefret edıyorum

geçmiş olsun guzelım senı cok ıyı anlıyorum bırde bişe olmmıs gıbı yasıyorlaryaa nefret edıyorum bu yaratıklardan

[şiddete başvuran erkeklerden nefret ediyorum]

daha neler yaaaa yazık bee hiç öle bir adamı cekme derimm daha cok döver o özleri söyleyen adam

Son düzenleme:
elbette haketmedin bunu sorman bile hata canım. bir an önce aklını başına alsın eşin, bugün tokat atan yarın neler yapar yani, aklını başına almazsa da kenini kurtarmanınyollarını ara bence :)

ne biçim adam bu bee :47: peki siz tepki vermiyormsunuz yani hiçbişey yapamıyorsanızda bağırıp ortalığı ayağa kaldırın...sizde ona patlatın bitane...tabi bu dengesiz şiddetin dozunu arttırmaya kalkarsa siz tepki verinc onu bilemem ama bi şekilde tepkinizi ortaya koyun bence...

esiniz olacak adama soyleyecek soz bulamiyorum!!!benden size nacizane tavsiye.hemen bi darp raporu alin. fotokopi cektirip aslini saklayin ve kopyasini bi zarfa koyup yataginizin ustune birakin.kesinlikle konusmayin hicbir aciklama da yapmayin.sizden boyle bir davranis gormesi onu biraz geri cekebilir.gecmis olsun bu arada.
çok doğru bunu mutlaka yap ama mutlaka.. Geri adım atacaktır..

merhaba kızlar.nasıl başlasam bilmiyorum ama birileriyle paylaşmam lazım. dün akşam ben müzik kanallarını geziyodum. eylem die bi kadın dans ediyo fln birinde eşim geri gelsene bi dedi durdum kadının izliyo eylem değil mi bu dedi. bende gülerek eylemi fln biliyosun yani ben bilmiyorum bak bunu dedim. bana verdiği cevap şu;şimdi bi çıkartıcam tokadı sana sen herekesi biliyosun ya kadın erkek ben susuyorum bişi demiyorum elime iyi bi alcam seni dedi.bende konuşmalarına dikkat et külhanbeylik etme dedim.bağırmaya başladı sus dedi.hep böyle yapar kendi sözü bitince sus der beni konuştturtmaz çoğu zaman susarım ama benimde bi sabrım sınırım var. bu konuşmaların çok arttı senin yok çarparım yok tokadı yapıştırcam hoşlanmıyorum ben bu sözlerden dedim sus dedim sana die sana die üzerime yürüdü.şiddeti az olsada ilk tokadı yedim orda ve ağlamaya başladım neyse iki saat geçti ben hala ağlıyorum o baş belası bi oyun var her zamanki gibi onu oynuyo hiç umrunda değilim yani. biraz sakinleştim yanına gittim vicdanın sızlamıyo mu hiç vurdum die o kadar basit bi konu ki dedim haketmesen vurmazdım aslında daha fazlasını hhakediyosun dedi ben çıldırdım pişman olacağı yere böyle söylüyo. napcaksın ağzımı burnumumu kırcaksın dedim sen bu kafayla gidersen o da olcak dedi bana kötüye gidiyoruz bak adam gibi oturup konuşalım dedim ben sakinim o bağırıyo habire.ikinci ve en şiddtelli tokadı da yedim dudağım şişti. orda bende sustum arık tamam dedim ve yattım olan biten bu. tokadın acısı hala içimde ve ağlıyorum şu an siz söyleyin benim suçum ne burda o sus dediğinde susmamı istiyo ama benim de sabrım sınırım var yoksa hakettim mi gerçekten o tokatları. napmalıyım şu saatten sonra sizleri tanımasam da sözlerininz bana moral oluyo

senin sucun ilk tokattan sonra hala o adamın yanına gitmek..iyimisin arkadasım sen?bu kadar basit bir konuda sana tokat atan adama yaklaşma bile.ama kusura bakmada eşinde suc yok.suc sende.tokat yedim oturdum ağladım diyorsun.sanki 5 yasında çocuk gibi davranıyorsun.şaşırdım kaldım :53:

Son düzenleme:
sen hemen gidip darp raporu al ilerleyen zamanlarda işine yaraya bilir insan 1 kere kaldırıyosa bunun 2.si 3.sü ve devamı geliyo ama sakın ihmal etme sonra çok pişman olursun ondan gizli al

bazen erkekler sinirlerine hakim olamaz, eşinizin de öyle bir anına denk gelmiştir ,
keşke ilk vurduktan sonra birdaha yanına gitmeseydiniz ikinizde sakinleştikten sonra konuşsaydınız ,
eşlerden biri sinirliyse diğeri ya susmalı yada susmalı
ikisi birden sinirliyse uzak durmalı birbirinden ki sinirler yatışana kadar,ama asla sinirliyken tartışmaya girmemeli
ne kadarlık evlisiniz,ve sinirlenmeleri nezaman başladı?

dün internet gittiği için giremedim şimdi okuyabildim yalnız bazı arkadaşların yorumları çok acımasız olmuş.nie ağlıyosun çocuk gibi fln dienler olmuş.o tokadı yiyen bilir. nasıl canım yandı. neyse öncelikle ben ezik biri pasif biri asla diilim tam aksine güçlü dirayetli biriyim. tokadı yiyince elbette susmadım bnede bağırdım çağırdım.dün eşim geldi dokunmaya çalıştı yüzümü okşamaya fln çalıştı.geriçektim kendimi.ben ağladıkça yüzümdeki izleri gördükçe gözleri dolu dolu oldu. ama ben yine de yanaşmadım yanaşamam da. açık ve net konuştum tavrımı koydum. ben babamdn görmedim sen kimsin de vuruyosun bana beni kaybetmekten hiç korkmuyosan eğer bi daha bana vurmayı bırak o elini kaldırırsan bababma anlatırım herşeyi çeker giderim bi dahada asla geri gelmem bilirsin yaparım bunu artık ayrılır mıyız boşanır mıyız kendin düşün ben çok ciddiyim ne zorluklarla evlendik şu yaptığına sen böyle bi adammısın dedim. hiç bişey diyemedi kaldı öyle. ben de gerçekten bida öle şiddet eğilimi gösterirse dediğimi de yapıcam ztn.mesafelli davranıyorum şu anda da. bu arada da kendime bi iş bulcam.

dün internet gittiği için giremedim şimdi okuyabildim yalnız bazı arkadaşların yorumları çok acımasız olmuş.nie ağlıyosun çocuk gibi fln dienler olmuş.o tokadı yiyen bilir. nasıl canım yandı. neyse öncelikle ben ezik biri pasif biri asla diilim tam aksine güçlü dirayetli biriyim. tokadı yiyince elbette susmadım bnede bağırdım çağırdım.dün eşim geldi dokunmaya çalıştı yüzümü okşamaya fln çalıştı.geriçektim kendimi.ben ağladıkça yüzümdeki izleri gördükçe gözleri dolu dolu oldu. ama ben yine de yanaşmadım yanaşamam da. açık ve net konuştum tavrımı koydum. ben babamdn görmedim sen kimsin de vuruyosun bana beni kaybetmekten hiç korkmuyosan eğer bi daha bana vurmayı bırak o elini kaldırırsan bababma anlatırım herşeyi çeker giderim bi dahada asla geri gelmem bilirsin yaparım bunu artık ayrılır mıyız boşanır mıyız kendin düşün ben çok ciddiyim ne zorluklarla evlendik şu yaptığına sen böyle bi adammısın dedim. hiç bişey diyemedi kaldı öyle. ben de gerçekten bida öle şiddet eğilimi gösterirse dediğimi de yapıcam ztn.mesafelli davranıyorum şu anda da. bu arada da kendime bi iş bulcam.

iş bulma kararın çok doğru. çalışan kadın kendine daha çok güveniyor. umarım tez zamanda bulursun..

önce çalışıyodum zaten bazı sağlık problemlerim oldu ayrıldım. bi de eşim sinirlidir genelde ama bu aralar psikoloji bozuk işinde mutlu diil en başında. ben tavrımı koydum ztn beni bağlamıyo artık bişi bidaha yaparsa da bütün o sözlere rağmen zaten bitmiştir

Merhaba,
yaşadıklarıız çok zor Allahım kimse şiddete maruz kalmasın
ama tepkilerinizi eğer dille devamlı söylerseniz inandrıcılığını yitirebilir.
Diyelim ki (umarım bir daha olmaz) böyle bir şiddete maruz kaldınız
gerçekten o zaman gelince gidecek misiniz
bunu yapacağınıza inanıyorsanız ne ala
ama burada da o kadar konulara şahit oluyoruz ki
insan eşini kaybetmemek için her yediği tokat ardından eşimdir gözleri doldu
üzüldü, pişman oldu gibi sözlerle geri çekiliyorlar.
İşte o zaman erkekler de beni bırakmaz ama bir ağlarım hemen a
yumuşar diye düşünüyorlar aslında haklılarda.

Tabi ki karar sizin, hayatınıza kimse müdahale edemez
ayrıca pasif olduğunuzu da düşünmüyorum
eşiniz ne kadar da acizmiş üstünlüğünü sizin üzerinizde bastırarak kurmaya çalışıyor
bu ilkde değil sanırım.:50:
Umarım bir daha yaşamazsınız

üzücü hikaye daha bir yıllık evliyken, ben bu konuda çok netim kesinlikle annenlerle konuşmalı ve o evden ayrılmalı darp raporu almalı ve iş bulmalısın eşini de ille de seviyorum diyosan( dayak yediğin adam nasıl sevilirse) psikoloğa gidip tedavi olduktan sonra psikologla birlikte sen de şiddet eğiliminin düzeldiğine ikna olursan barışmalısın. ama iş bulman dışında hiçbirini yapmayacaksın muhtemelen umarım düzelir, ha bence hiç bir şey yapmayacaksan da sadece sus belki dövmez.

Iş bulucam zaten. Bi de ben giderim derken blöf yapmadım kendisi herşeyden ii bilir bunu.tokat yiyince dayak yiyince susup oturmak diil bu. Gitmemem hala şu an burda olmam ancak evli olanlar anlayabilir.mesafeli olucam hep önceki davrandığım gibi davranmıcam ki hatasının iice farkına varsın.psikolğa fln da gitmez. Biliyorum bunu. Bi daha yapmaya kalkarsa o zamn annemlere anlatıcam hatta kendi ailesine de böyle böyle dicem

Back
X