O yapmaz diye bişey yokmuş

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun

Insallah..Sakin uzulmeyin.hazmetmek cok zor.ama daha fazla sizi kAndirmasina musade etmediginiz icin sevinin.Sevgiliyken;sutluyorsun gidiyor.aci tecrube oluyor.Ama evlilikte;helede cocuk varsa sineye cekmek zorunda kaliyorsun.ama o an evliligin sadece kagit uzerinde devam ediyor.

Bu konuda güvenmiceksin asla, ben de çok güvenirdim aşırı derecede hemde bi takım durumlar oldu o gün bıraktım güvenmeyi, yıllardır da güvenmem. Erkek değil mi, yapar! Hele bide demez mi boşandıktan sonra da asla yapmam, tek seni sevdim, sevicem.. He he oldu canım :))
Evli değilsin galiba onun için şükret ya evlendikten sonra aldatsaydı. Ve aldatanı affetme, yine yapar.

Hersey bir tarafa da bittikten sonra insan kendi kendine muhakeme yaparken ya ben bu adama mı inanmışım diyor.Allah Alaaahh o kadar da birbirimizi sevdigimizi dusunuyordum.tamam ben seviyordum da. Peki ben severken o ne dusunuyordu.her insan hata yapabiliyor.bu normal önemli olan bu hataların ileride tekrar etmesine engel olabilmek.bu durumda insanın aklına şu geliyor. Ne kadar severek sevelim. Attığımız her adımda sonuçta bu erkek yapar mı yapar o yüzden buna ortam oluşturacak şeylere engel olmalıyım. Deməliyik sanırım.Ha bunu daha az düsündürten veya daha çok dikkat etmem gerekiyo şeklinde düşündürten erkeğin kendisidir. Bence.

1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
Bu konunuzu yuzlerce lira verip buyuk buyuk puntolarla yurdun dort bir yanindaki bilboardlara yapistirtmak istiyorum musadenizle. Erkek kisitliyorsa nefes alacak alan birakmiyorsa her dakika kiskaniyorsa sevdigi icin yapmiyor iste. Buyuk ask degil o buyuk boynuz. ama sanaldan ama gozuyle ama cinsel anlamda mutlaka kendi aldatiyor ki sizi de fanusa tikmaya calisiyor. Ah su kadinlarimiz bir uyansa da yettin ama sen diyebilse sevgililerine kocalarina. sizin adiniza cok uzuldum ama bu da bir hayat dersidir ve umarim bu dersi almissinizdir. Bir daha asla boyle seylere itibar etmeyin. ben karismiyorsam sen de karisma deyin. ve karismayin karistirtmayin. Bazen esim bana telefondaki kimdi diyor ben kapar kapamaz. Bilmen gereken biri olsa ben anlatiyorum sana diyorum. Kedi gibi kaliyor oyle. Ben ona sormuyorsam o da bana sormayacak. Baskalarina ibret olsun konunuz.

Ben genellemeyi sevmiyorum ama söyle bir tanıya vardım artık, erkek ne kadar baskı altına alıyorsa kadını kendisi bi b.k yediği içindir.
Artık geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor.

Birkaç zaman sonra hoplar zıplar dönmeye çalışır. Bende de vardı aynı tipten aman diyim affetmeyin bu ahlaksızı

ben varım canım hiç sorgulamazdım.kimsede ummazdı.kv bile sen yapıyosun demekki fikrin zikrin bozuk oğlumdan şüphe ediyosun demişliği var.yakaladım ve dediği şu senin yüzünden sen sölesin sen bölesin kafam karışıktı naptımı bilmiyodum dedi.tabii haklıydı ben borşlarını ödedim destek oldum baş tacı yaptım suçlu benim ederinden fazla değerin sonu hüsran.

o yüzden canım hatayı kendinde ara muhtemelen tepene mıçacak kadar çıkarmışssındır muhakkak.

Allah iyilerle karşılaştırsın.
Bi de neden senin yüzündenmiş? Terbiyesiz ya. Uydurduğu kılıfa bak. Ucuz herif.
Nasıl anladın kendisi mi itiraf etti?

Back
X