- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi Marianihal
- #101
Yahu tabii ki değil. Ben evlenilmeyen kızlar takilmaliktir demedim. Kaldı ki ben 30 yaşındayım hiç evlenmedim o zaman ben de kendime böyle bir yakıştırma yapayım. Ben belki bazı ayrıntıları tam vermediğimden yanlış anlaşılıyorum. Bakın o ortamda rahat yaşayan kızlar var ve bu kızlar sevgililerinden ayrıldığında özellikle diğer kadınlar " zaten onunla kim evlenir yani kızın ne olduğu belli" diye dedikodu yapıyorlar. Üstüne üstlük bu kızları görünce de yüzüne gülüyorlar. Dedim ya çok dedikoducular. ben şahsen aynı şeyler benim için de konuşulur diye söyledim bunu.
İnsanların ağzına kapak olamazsınız ama Ağzı olan konuşuyor işte. Sürekli insanlar ne konuşur, aman konuşmasın diye de yaşanmaz ki. 30 yaşındasınız hayatınızı insanlara göre yaşamayı bırakın bence.
Kaldı ki bana seni çok seviyorum sensiz olamam diyen ne zaman ilişkiyi bitirmeye kalksam kapıda yatıp ağlayan yalvaran benimle mutlu olduğunu kimsenin ben gibi olmadığını iddia eden bir erkek evlenmeye gelince neden nazlaniyor. Maddi sorunu olan biri değil. Ben ondan yatlar katlar pırlantalar istemedim. kaldı ki gelirim de onla esit. Yaşı küçük desem o da değil. Evli çocuklu bazı arkadaşlarının evliliklerine özenip şu yaşa geldim çocuğum yok diye hayiflanan biri demek evlenmek istiyor ama benle evlenmek istemiyor diye düşünürüm.
Evlenmek ve sevgili olmak aynı şey değil çünkü. Evlilik çok büyük bir sorumluluk. İşin içine aile giriyor, bazı toplumsal normlar giriyor. Birbirimizi çok seviyoruz o zaman evlenip bir ömür aynı yastığa baş koyalım düşüncesi fazla romantik ve realizmden uzak. Kimi insanlarda evlilik korkusu da olabilir bu karşındaki insandan bağımsız bir durum. Valla ben de iki üç çocuğu olan insanlara özeniyorum, hayıflanıyorum bir tane daha doğursaydım keşke bak nasıl tatlılar diye ama iş ciddiye bindiğinde ikinci çocuğu kendimce sebeplerim var asla düşünmüyorum. Evlenmek istemiyor değil de sizinle evlenmek istemiyor olduğunu düşündüğünüz bir insanla neden hala ilişkinize devam ediyorsunuz? Adam evlenmek istemiyor sizin de evlenmek istemediğinizi düşünüyor. Bu şekilde yaşayıp gidiyor işte. Şahsen ben erkek arkadaşınızda suç bulmadım. Bir kere siz ona olduğunuzdan başka biri gibi davranıyorsunuz, açık değilsiniz, kendinizi olduğunuz gibi ifade etmiyorsunuz ki. O en azından net siz rol yapıyorsunuz.