• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o

Arkadaşlar ben derdimi anlatamadım galiba eskiden boyle degildi birden oldu boyle ben hic boyle bisey yasamamistm o dortsene icinde. Ve ben onu gerçekten cok seviyorum

evet biraz bulanık kaldı o kısım
sen ilk defa bu çocukla mı birlikte oldun
yoksa önceden mi biriyle olmuştun
her iki koşulda da sana eziyet etmeyi kendine hak görüyor onu söyleyeyim

Yapmissin zamanında bir cahillik simdi cinsellikmis bekaretmis bunları düşünme...
Adam gibi bir erkek olaydi seni gerçekten seveydi birakmazdi seni. O ser....sizlik yapmaya tercih etmiş sende onun gerçek yüzünü gordun kaç kardeşim kaç bir omur çile çekeceğine simdi otur ağla uzul... Yasin çok küçük daha okulunu bitir is sahibi ol. Önüne ne adamlar cikacak. O da yaptigi ser...sizligin bir omur cezasini ceksin inşallah.

Sen simdi neden safsalak oldun? Yani nickin demek istedim.

Arkadaş oyun oynuyor sanırsam.Ya bir gidin işinize.İlk konu,yaş 19,yaşanan cinsellik , kaybedilen bekaret ve ayrılık.Bugüün burası amma troll doldu....

Son düzenleme:
ben de 5 yıl böyle bi dingille çekmiştim, yani senin yaşında ben de aynı dertten muzdariptim, o dönüp dolaşıp bana yalvarıyordu yine ben de kısasa kısas boş durmuyordum valla en son öyle bi koydum ki tekmeyi allahını şaşırdı ergen yaşta kızı kandırmak kolay da o kız hep aynı kız olarak kalmıyor aslanım :KK53: ay senin kafanda saç ağzında diş kalmadı be çok çirkinsin sıkıldım senden deyip postaladım geberesiceyi, şimdi okulu bitirdim işimi gücümü elime aldım, 1 yıllık sevgilim var diyorum ki ben kendimi boşa harcamışım çünkü allah bana acımış ve benim için yarattığını başka bi yerde saklıyomuş :KK53::KK53:

konu başlığının yanında profil resmimi gördüm Allah Allah ben böyle bir başlığa yorum yapmadım dedim..

meğersem konu sahibi değiştirivermiş başlığı..

brava :KK9:

Kib.

:KK59:

Arkana bile bakma sen gerçekten sevmişsin elinden geleni yapmışsın birlikte olur olmaz elde 1 olmuşsun kaç git

kişiliği oturmamış. erkekte 24 çok erken bir yaş BENCE.

Malesef herseyi cok acele yasamissin..

Cinselik konusundada cok aceleci davranmissin, ve bunlari yasadigin icinde belki seni kendisine mecbur goruyor..

Seni istemeyeni kufur edeni sen hic isteme..
Salla gitsin.
Bide utanmadan anneni ariyor , kizini benden uzak tut diyor dengesiz..

Asla taviz verme.
Cunku evlensen bile , seni babanin kapisina atar bu adam.

Iliskin zaten sorunluymus. Ne evlenmesi. Evlenecek instagram actin diye kufur edip ayrilir mi sence? Pehhh.

meraba ben 19 yaşında bi genç kızım 4 yıllık bi ilişkim vardı ve sanırım bitti.... elimi ilk tutan ilk aşık oldugum insandı annem babam amcam herkes biliyodu ve 1 sene sonra evlenecektik... Aramızda cinsel yönden de çoğu şey oldu (bakire değilim) bundan 5 gün önce instagram açtığım için bana küfürler etti ve benden ayrıldı (şimdiye kadar hiç küfür etmemişti (instagramda foto da erkekte kesinlikle yok)) ve annemi arayıp kızınızı benden uzak tutundedi 2 gün öncede bana kanayan yaramsın.. diye mesaj attı ben ? koyunca yanlış attım dedi.. sevgilim 24 yasında annem de ben kızımı senden uzak tuttum şimdi sıra sende rahatsız etme deyınce ben onu cok seviyorum vs vs dedi . ben hiç mesaj atmadım ne yapayım ne olur yardım edin bana arayımmı? aramayımmı? beni aldatıyomu ? bide kardeşi bana mesajlar attı sen abime yakışmıyorsun vs diye.
canım sen arama onu kesinlikle kufur etmiş saygısızlık etmiş bırak hatasını anlayıp geri donsun. Anladığım kadarıyla baya kıskanç bir tip. Ama aldattığını sanmıyorum. Aklı sıra seni deniyor ama geri adım da atmıyor. Senin oltaya gelip aranızı duzelteceğini duşunuyor. İşin ucunda evlilik duşunmuşseniz bu kadar kolay aldatma olmaz diye düşünüyorum. Sakin ol gelirse eğer gerçekten seviyorsan diyeceğim bir şey yok affedeceğe benziyorsun ama biraz çeki düzen vermeli kendine çunku bu denli kıskanç erkekler ilerde baya sorunlu olabiliyor. Allah yardımcın olsun

Bu bölüm yüzünden nefesim daralıyo.
kardeşini mardeşini boşver de Sen ne istiyosun ona karar ver. Ama sevgilinde de dengesizlik var.

Back
X