Obez biriyle tanismak

Eşim evlendikten sonra 30 kilo aldı :) Yani evlenmeden önce fit olup sonra obez de olunabilir.

Siz onu beğenmediniz.eger beğendiyseniz sormazdınız.bosverin

Siz onu beğenmediniz.eger beğendiyseniz sormazdınız.bosverin

Eşim evlendikten sonra 30 kilo aldı :) Yani evlenmeden önce fit olup sonra obez de olunabilir.
Ya mesele bence tanisip asik olduktan sonraki degisim degil. Direkt ilk izlenim.

Benim neredeyse 15 yillik bir partnerim var mesela. Tanistigimizda 58 kiloydum, zaman icinde asiri kilo alip 107ye ciktim, tekrar 55lere indim, simdi 60ta sabitledim. 15 yilda kilom neredeyse ikiye katlandigi halde adamin isteginde bir sey degismedi cunku beni taniyor biliyor, aramizda o bag olustu coktan.
Direkt 107yken tanissak muhtemelen olmazdı.

Kesinlikle erkegin nazlisi hic cekilmiyor. Sonunda mesaj atti ama gercekten baglanti kurmak isteyen, tanismayi ilerletmek isteyen adam gibi hareket etmiyor ve o tür bir sey de yazmiyor. Onun icin bende zaten irtibati kesecegim sanirim. Kilosundan degil hareketlerinden dolayi bitmis olacak yani. Baya ironik oldu. :)

Aslinda konu sadece kilo alinmasi degil: Cok kilolu olup, ileriyi düsünürsek (ve herkes ileride daha cok kilo aliniyor diyor), o zaman cok zor. Olmaz. Cok sagliksiz bir durum ve benim o tür bir insanla ugrasmaya sanirim enerjim yok. Fiziksel uyumda önemli (sadece özel hayatta degil, genel olarak güncel hayatta, aktivite yapa bilmek vesaire).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…