Obez biriyle tanismak

Eşim evlendikten sonra 30 kilo aldı :) Yani evlenmeden önce fit olup sonra obez de olunabilir.

Siz onu beğenmediniz.eger beğendiyseniz sormazdınız.bosverin

Siz onu beğenmediniz.eger beğendiyseniz sormazdınız.bosverin

Eşim evlendikten sonra 30 kilo aldı :) Yani evlenmeden önce fit olup sonra obez de olunabilir.
Ya mesele bence tanisip asik olduktan sonraki degisim degil. Direkt ilk izlenim.

Benim neredeyse 15 yillik bir partnerim var mesela. Tanistigimizda 58 kiloydum, zaman icinde asiri kilo alip 107ye ciktim, tekrar 55lere indim, simdi 60ta sabitledim. 15 yilda kilom neredeyse ikiye katlandigi halde adamin isteginde bir sey degismedi cunku beni taniyor biliyor, aramizda o bag olustu coktan.
Direkt 107yken tanissak muhtemelen olmazdı.

Kesinlikle erkegin nazlisi hic cekilmiyor. Sonunda mesaj atti ama gercekten baglanti kurmak isteyen, tanismayi ilerletmek isteyen adam gibi hareket etmiyor ve o tür bir sey de yazmiyor. Onun icin bende zaten irtibati kesecegim sanirim. Kilosundan degil hareketlerinden dolayi bitmis olacak yani. Baya ironik oldu. :)

Aslinda konu sadece kilo alinmasi degil: Cok kilolu olup, ileriyi düsünürsek (ve herkes ileride daha cok kilo aliniyor diyor), o zaman cok zor. Olmaz. Cok sagliksiz bir durum ve benim o tür bir insanla ugrasmaya sanirim enerjim yok. Fiziksel uyumda önemli (sadece özel hayatta degil, genel olarak güncel hayatta, aktivite yapa bilmek vesaire).

Offff amaaannn kendisini erişilmez mi sanıyor nedir Salın gitsin, he belki sizi görünce kilosu yüzünden kompleks de yapmış olabilir, öylesi de yorucu çünkü kompleksli insan da çekilmiyor, bu seferde kendisinde rahatsız olduğu şeyden kurtulmak yerine karşı tarafı baskılayıp aşağılayarak tatmin olmaya çalışıyorlar.

Dünyadaki tek erkek değil ya, illa ki size hak ettiğiniz gibi davranacak biri çıkacaktır, salın bu nazlıyı :))

Tesekkürler güzel yorumunuz icin. :) Evet ya, erkeklerin bir cogu nedense ya komplekse yada garip bir havaya giriyor birazcik ilgi gördükleri zaman. Nedenini bende bilmiyorum. Biraz iyimser bir yapim var. Ondan kaynaklandigini düsünüyorum ama neyse. Umarim daha iyi birileriyle karsilasiriz hepimiz (isteyenler yani). :)

Karşılaşırsınız müsterih olun, her görüşme bir tecrübe, doğru zamanda doğru insan gelip bulacaktır siziama bu adam bay yanlış
Insallah ya, güzel olur. Bazen "yorgunum artik dostlaarrr" diyesim geliyor yanlis kisilerle karsilasmaktan ama yapacak bir sey yok. Pozitif bir sekilde devam etmek gerekiyor. :)

Size daha zayıf fotoğraflarını göndermesi kendisinin de bu durumdan hoşnut olmadığını gösteriyor. Ayrıca bana yapılsa yanıltıcı bilgi verildiği için hoşuma gitmezdi. Ten uyumunuz önemli. Arkadaşların da dediği gibi ileride kendisini daha çok salacak.

1.88 cm boya 120 kilo ile obez olmaz. Benim erkek arkadaşimda bu boyda ve 98 kılo zayıf duruyor. Bilemedim bana mı zayıf görünüyor acaba?

Eşim 188, 95-98 arası gidiyor. Çok göbekli. Evlenirken 87 kg idi gayet fit bir adamdı zayıf da değildi.
Vücut tipi bel çevresi yağ oranı da etkili tabi ama genel olarak vücut kitle indeksi 30 üstü obez sınıfına girer.
Yani 120kg obezdir.

Güncelleme getireyim: Bugün bana "sen cok güzelsin, ama zamanini harcamayim, ben aceleye gelemiyorum" gibi bir sey yazdi (bu arada kendisi 36 yasinda kos koca adam). Yani bende numarasini sildim. 5 hafta boyunca mesajlasip, telefonlasip üstelik bulustuktan sonra "hangi yöne dogru tanismamizi ilerletecegiz" diye sordugum icin bu sekil davrandi (yani bildiginiz sacmaladi). Neyse, bende bu sorundan kurtulmus oldum. Kizlar size tavsiye (kendimede): Gercekten sizi rahatsiz eden bir sey varsa, iyimser olayim diye bakmayin. Erkekler olmuyor cünkü gördügünüz gibi. :) Bu adamla beni yan yana görseydiniz, gercekten "bu herif neden bu kadar sansli acaba" derdiniz (yani kibirden söylemiyorum, bariz bir sekilde belliydi cünkü ). Karakterine baktim, beni yanilti. Onun icin hem karakter hem görünüs ikiside önemli. :)
Hepinize yorumlariniz ve fikirleriniz icin tesekkür ediyorum.

ben aceleye gelemiyorum" gibi bir sey yazdi (bu arada kendisi 36 yasinda kos koca adam).

Yeni nesil erkekler berbatttttttttttt
Berbat yani. Gelmissin 36 yasina, ne zaman olgunlasacaksin, tek ayagin mezardayken mi evleneceksin ... bu cumleyi 40lik adamdan duymuslugum da var, sacma sapan tipler, silin kizceler silin gitsin.

Yeni nesil erkekler berbatttttttttttt
Berbat yani. Gelmissin 36 yasina, ne zaman olgunlasacaksin, tek ayagin mezardayken mi evleneceksin ... bu cumleyi 40lik adamdan duymuslugum da var, sacma sapan tipler, silin kizceler silin gitsin.
Aynen, ne zaman bilecekler ne istediklerini? 60 yasinda mi? Neyse, ömür törpülerine hayir diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…