- 5 Ekim 2023
- 418
- 589
- 23
- Konu Sahibi TheIntrovert
Tesekkürler yorumunuz icin. Kesinlikle kendim de bu konuda muzdarip oldugum icin (ondan cok daha az olsada) ve gercekten caba sarf ettigim icin, acaba karsimda ki insan da benim gibi düsünüyor mu, düsünür mü diye ikilemde kaldim. Fotograf konusunda evet, birazcik haksizliga ugradim gibi. Cünkü bu sekilde bana sürpriz oldu biraz ama hos görülü oldum dün. O yüzden sohbetimiz iyi gecti diyebilirim.ben açıkçası kabul etmezdim. ilk randevularda dahi aslında bireyler arasında bir anlaşma vardır. karşılıklı olarak öğrenilen şartların taraflara uygun, kabul edilebilir ya da olumsuz yanları gözmeden gelinebilir olması ile bir anlaşmaya varılır. ama size gönderilen fotoğraflar şu anki gerçeği yansıtmıyor. yani siz böyle anlaşmamıştınız.
bir de bunu görmezden gelsem dahi kilo sorunlarım yüzünden hayatımın bu evresinde diyet, spor gibi ciddi şekilde zaman, bütçe ve daha da fenası mental kapasite olarak yatırım yaptığım bir dönemde isem adam da benden bağımsız şekilde bu sürecin içerisinde değilse asla kabul etmem. çünkü flörtün ilk döneminde senkronize olamamak maalesef sizin içinden geçmekte olduğunuz sürecinde aksamasına ya da sekteye uğramasına sebep oluyor. sırf bu yüzden de kaçınırdım.
siz ne kadar bu adam için risk alabilirsiniz? bunu tayin etmek lazım.
Bir de risk konusu evet aklima takiliyor. Haklisiniz, düsünmem lazim.