- 6 Mart 2024
- 9.315
- 15.404
- 168
- Konu Sahibi TheIntrovert
Bende tartidan kaciyorum beslenmeme dikkat edip spor yapmaya basladigim halde aylardir.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tartidan kaciyorum beslenmeme dikkat edip spor yapmaya basladigim halde aylardir.![]()
Senin tartı hamile diyor işte :))herkes tartı bana obez diyor yazınca didim bizim tartı nie konuşmuyor
![]()
Boş verin her şerde vardır bir hayır, baştan odun gibi davranması iyi olmuş gerçek yüzünü görmüşsünüz.Evet, yapacak bir sey yok ne yazik ki. Günümüz iliskiler bu sekilde hic bir yere yürümüyor ne hikmetse. Saygi denen bir sey kalmamis.
Obez deyince herkes morbit obezi düşünüyor ama mesela annem için ben de takipteyim 164 boyuna 80 üstü kilo obez çıkıyor. Bu boylardaki kadınlar için 80li kilolar toplumda obez olarak görülmüyor. Konu sahibinin bahsettiği kilo da maalesef obez. Bu hakaret değil hastalık aslında.Merak ettim bir hastanenin sitesinde bki baktım. 188'e 120 obez diyor kızlar. Konu sahibi yermek için söylememiştir zaten de 120-130 kilo sahiden obez çıkıyor.
Tıbbi karşılığı bu, annenizi takip etmekle iyi yapıyorsunuz zira evet kilo bazı insanlarda sevimli durabiliyor ama sağlıklı değil ve önü alınmazsa morbid obez olunuyor.Obez deyince herkes morbit obezi düşünüyor ama mesela annem için ben de takipteyim 164 boyuna 80 üstü kilo obez çıkıyor. Bu boylardaki kadınlar için 80li kilolar toplumda obez olarak görülmüyor. Konu sahibinin bahsettiği kilo da maalesef obez. Bu hakaret değil hastalık aslında.
Yok, bende bunun bilincindeyim. Dedigim gibi kendim de kilolarimla ugrasiyorum. Ama zaten kilolu olup sonradan daha cok kilo almak daha tehlikeli gibi geliyor bana. Neyse zaten beyfendi beni ghostluyor suanda sebebsiz bir sekilde sanirim. :) Ben burada ince düsünürken, acaba daha mi iyimser yanassam bu konuya diye, o zaten demek ki kayib olmayi tercih ediyor gibi. Yorumunuz icin tesekkürler.Aslında evlilik içerisinde tığ gibi birinin kilo alıp alamayacağının da garantisi yok. Eşim baya zayıftı bir ameliyat yüzünden kilo aldı ve mutsuzdu çok. Her sabah diyet kahvaltıları ara öğünlere ayrana kadar paketleyip koyma seklinde hazırladım ben, bana da çok iş düştü süreçte ama verdi gitti. Hamilelikle ben aldım, hala vermeye çalışıyorum mesela. Ama size şuan bu itici geliyorsa islerde daha da gelebilir. Karşınızdaki de kilo aldığında zayıfladığında bambaşka gözle bakan bir kişiyi istemeyecektir. Cinsel çekim duymayacaksanız, zorlanacaksanız yolun basında bitirin ama incecik bambaşka biriyle de evlililik içinde bunu yaşayabilirsiniz, iyi gün kötü gün. Mesela kilo değil ama hantal biri olsa uyuşuk hareketsiz ben çok rahatsız olurum.öyle biriyle yapamazdım. Bunlar kiloyla değil kilo kısıtlayıcı belki ama genellikle Karakter ve yaşam tarzı.
Bir de şunu çok severim ‘kilo bu alınır verilir, allah karaktere zeval vermesin.’’
beyfendi beni ghostluyor suanda sebebsiz bir sekilde sanirim. :) Ben burada ince düsünürken, acaba daha mi iyimser yanassam bu konuya diye,
Ben sizi çok iyi anladım, başınız sağolsunCereser özür dilerim üzmek için yazmadım, bazı hastalıklar vardır ne yaparsanız yapın olacağı vardır olur ama obezite benim için önlenemez bir rahatsızlık değil, insanın kendisini bile isteye ölüme sürüklemesi.
Annem sebebiyle kilo benim belki de hayattaki en büyük takıntım, o yüzden kiloma hep dikkat ettim, sürekli yürüdüm, hareket ettim, ideal kilomu her daim korudum, buna rağmen kalp hastası da olabilirim, tansiyon, şeker de olabilir, Allah bilirlakin en azından derim ki ben elimden geleni yaptım.
Obezseniz siz kendinize üzülüyorsunuz ama sizin göz göre göre kendinizi öldürdüğünüze şahit olanlar da çok üzülüyor, hele hiçbir çabanız yoksa öfke de oluyor.
Kilolu olmak tamam çok şirin ama sağlıklı değil, lütfen sağlığınız için hepiniz kilonuzu kontrol altında tutun ve hareket edin.
Haydaa :))Yok, bende bunun bilincindeyim. Dedigim gibi kendim de kilolarimla ugrasiyorum. Ama zaten kilolu olup sonradan daha cok kilo almak daha tehlikeli gibi geliyor bana. Neyse zaten beyfendi beni ghostluyor suanda sebebsiz bir sekilde sanirim. :) Ben burada ince düsünürken, acaba daha mi iyimser yanassam bu konuya diye, o zaten demek ki kayib olmayi tercih ediyor gibi. Yorumunuz icin tesekkürler.
Ah su erkekler iste. Isin ironiside bu degil mi? Bosuna kafa yoruyoruz :)Haydaa :))
Gram hak etmiyorlar :)Ah su erkekler iste. Isin ironiside bu degil mi? Bosuna kafa yoruyoruz :)
Evet, kesinlikle öyle oldu gibi. Bende anlamiyorum. Gercekten her hangi bir sebep yok. Cok cok eminim. :) Sunu anladim: Hepimiz o zaman en seksi adami da sece biliriz. Sonucta hepsi ayni davraniyorsa, en azindan ugrasmaya deymis olsunÇok afedersiniz ama "Acıma sakın yetime. Döner koyar g*tüne." misali oldu mevzu gerçekten
Yok, kesinlikle etmiyorlar ne yazik ki. :)Gram hak etmiyorlar :)
Erkeklere iyilik yaramaz. :)Gram hak etmiyorlar :)
Sağ olunBen sizi çok iyi anladım, başınız sağolsunBenim de anneannem morbid obezdi ve hayatı boyunca yaşadığı tüm hastalıklar bununla bağlantılıydı. Kalp yetmezliğinden öldü ama o da damar tıkanıklığıyla bağlantılıydı. Anneannem bizimle yaşadığı için süreci çok yakından gördüm ben de bu yüzden beslenme kaynaklı hastalıklar konusunda çok hassasım ve elimden geleni yapıyorum. Annem son 2 senedir salmış durumda birkaç ay önce 100ü görünce kalbim sıkıştı resmen aynı şeyleri annem de yaşayacak diye. Kilo vermesi için günlük yediklerine kadar soruyorum çok müdahale ediyorum başta hayıflanıyordu ama şu an 93 kilo ve gidişattan memnun. İnşallah 80in altını göreceğiz
![]()