obez hamile kalan var mı???

leptospira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
105
0
96
42
Ankara
merhaba kızlar,
5+4 hamileyim. boyum 182, 117 kiloyla hamile kaldım. :49: aranızda benim gibi obez hamile kalanlar varsa bilgilerimizi paylaşalım lutfen...

merhaba cnm
en basında Allah bebısını saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
BEnde 165 boy 87 kg ıdım gecen ay
suan 77 kg yım sukurler olsun
dıetısyen kontrolunde kg verıyorum.
Yanı bende tıp lıteraturunde obez sınıfındaydım suan kılolu :)
Bence doktor kontrolune gıttıgınde doktoruna sormalısın dıetısyene gıdıp gıtmemen gerektıgını
Ayrıca dıyetısyen derseıyı bır ozel dıyetısyene gıtmelısın
ole sabah bır dılım fln fısman dıyetler yerıne cok ıyı kalorılı dıyetler var kı benım dıyetısyenım oyle
Hem benımn bıldıgım kadarıyla kg lıler daha az kg alırmıs cnm hamılelıgınde
ayrıca bende hamıslık ısteyıop 2 aydır bekleyen bırıyım :1: :1:

merhaba cnm
en basında Allah bebısını saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
BEnde 165 boy 87 kg ıdım gecen ay
suan 77 kg yım sukurler olsun
dıetısyen kontrolunde kg verıyorum.
Yanı bende tıp lıteraturunde obez sınıfındaydım suan kılolu :)
Bence doktor kontrolune gıttıgınde doktoruna sormalısın dıetısyene gıdıp gıtmemen gerektıgını
Ayrıca dıyetısyen derseıyı bır ozel dıyetısyene gıtmelısın
ole sabah bır dılım fln fısman dıyetler yerıne cok ıyı kalorılı dıyetler var kı benım dıyetısyenım oyle
Hem benımn bıldıgım kadarıyla kg lıler daha az kg alırmıs cnm hamılelıgınde
ayrıca bende hamıslık ısteyıop 2 aydır bekleyen bırıyım :1: :1:

tesekkur ederim. inşallah sende hayrlısıyla bu duyguyu tadar, bebegını saglıkla kucagına alırsın. inşallah bende az kılo alanlardan olurum...

Canım çok çok zorr bende 112 kg ıle hamıle kaldım şuan 20 haftalık hamıleyım doğru duzgun yemedığım halde şuan 117 kg oldum ne olcak halım doğru duzgun hareket edemıyorum kuyruk sokumum otururken ve gece yatakda dönerken ınanılmaz acıyo rabbım bıze yardım etsın doğumumuz kolay olur ınş. ıstersen bırbırımıze destek olur bu gunlerı sağlıkla atlatırız ınş.

Canım çok çok zorr bende 112 kg ıle hamıle kaldım şuan 20 haftalık hamıleyım doğru duzgun yemedığım halde şuan 117 kg oldum ne olcak halım doğru duzgun hareket edemıyorum kuyruk sokumum otururken ve gece yatakda dönerken ınanılmaz acıyo rabbım bıze yardım etsın doğumumuz kolay olur ınş. ıstersen bırbırımıze destek olur bu gunlerı sağlıkla atlatırız ınş.

allah yardımcımız olsun. bebişlerimizi sağlıkla bi kucağımıza alalım inşallah! lutfen benımle yasadıklarını paylasır mısın? hafta olarak olarak benden buyuk oldugun ıcın yardımlarını beklıyorum...

merhaba kızlar,
5+4 hamileyim. boyum 182, 117 kiloyla hamile kaldım. :49: aranızda benim gibi obez hamile kalanlar varsa bilgilerimizi paylaşalım lutfen...

slm canım bende 117 ile hamile kaldım 23 haftalık hamileyim çok lükür ben 5 kilo verdim aşermeden. halen -5 deyimm ..hareket zorluğu çekiyorum çabuk yoruluyorum bazen de zor nefes alıyorum.. yürüyüş yaparsam düzeleceğini düşünüyorum inş...

slm canım bende 117 ile hamile kaldım 23 haftalık hamileyim çok lükür ben 5 kilo verdim aşermeden. halen -5 deyimm ..hareket zorluğu çekiyorum çabuk yoruluyorum bazen de zor nefes alıyorum.. yürüyüş yaparsam düzeleceğini düşünüyorum inş...

allah yardımcımız olsun. bende 3 kilo verdim. hergun yuruyus yapıyorum. bence sende yuruyuse hemen basla canım cok ıyı gelıyor...

Merhaba arkadaşlar bende 106 kiloyum ve hamile kalmak istiyorum ancak çok tedirginim.. doktorlar görür görmez sakın kilo vermeden hamile kalma diyolar.. sanki hemen öyle verilebilen bişey.. verebilsem neden vermiyim. troid hastasıyım aynı zamanda.. buda kilo vermeyi zorlaştırıyor.. tamam hergün ilacımı içiyorum ama kilo verebilmek için troid sonucunun tam tutması gereken bir değer varmış onu denk getirmek ne mümkün.. Neyse uzun lafın kısası inşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz..

Merhaba arkadaşlar bende 106 kiloyum ve hamile kalmak istiyorum ancak çok tedirginim.. doktorlar görür görmez sakın kilo vermeden hamile kalma diyolar.. sanki hemen öyle verilebilen bişey.. verebilsem neden vermiyim. troid hastasıyım aynı zamanda.. buda kilo vermeyi zorlaştırıyor.. tamam hergün ilacımı içiyorum ama kilo verebilmek için troid sonucunun tam tutması gereken bir değer varmış onu denk getirmek ne mümkün.. Neyse uzun lafın kısası inşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz..

allah gonlunuze gore versın. kısmetınızde varsa oyle de boyle de hamıle kalacaksınızdır. allah herseyın hayırlısını versın...

Back
X