- 22 Eylül 2012
- 1.483
- 2.011
- 333
- Konu Sahibi burcakkxoxo
sen dukan yapmamalısın .Ya dukan cok sagliksiz zaten kolesterolum var daha da kotu yapmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen dukan yapmamalısın .Ya dukan cok sagliksiz zaten kolesterolum var daha da kotu yapmasin
insülin direncinin ne demek olduğunu biliyorum canım . sen duyma bu tip yorumları . sana tavsiyem başlangıçta bolca yürü . 1 saatle başlayıp 2 saate çıkar . sonrasında kilo verdikçe ip atlamayı ekle . inanamayacağın kadar hızlı sonuç ceren bir şey ip atlamak . biraz araştırsan denersin :) çok yakın arkadaşım bu yola girmişti ben de destek olucam diye ona uymuştum . ikimizdeki sonucu da çok hızlıydı . saatte 500-600 kalori yakmak demek . pes etme . biraz zorla sınırı geçince çok rahatlarsın devamındaİnsülün direnci çok kötü birşey maalesef mesela sen diyet yaparsın yarım yamalak spor yapmazsın ayda 5 10 kilo verirsin ben tam kaçamaksız diyet yaparım spor yaparım ayda en fazla 3 4 kilo veririm buda insanın hevesini kırıyor bilmeden yorum yapıyorsun![]()
Teşekkürler canım bilgi içininsülin direncinin ne demek olduğunu biliyorum canım . sen duyma bu tip yorumları . sana tavsiyem başlangıçta bolca yürü . 1 saatle başlayıp 2 saate çıkar . sonrasında kilo verdikçe ip atlamayı ekle . inanamayacağın kadar hızlı sonuç ceren bir şey ip atlamak . biraz araştırsan denersin :) çok yakın arkadaşım bu yola girmişti ben de destek olucam diye ona uymuştum . ikimizdeki sonucu da çok hızlıydı . saatte 500-600 kalori yakmak demek . pes etme . biraz zorla sınırı geçince çok rahatlarsın devamında
doktor değil diyetisyen yazmış .Eminin doktorun verdigi kadar yemiyosundur tabi tabi. Gidip hamburgerleri yiyosundur. Doktorun verdigi 6dilim ekmek mi cok geldi?
Herkese merhaba. Bu konu hakkında konusabilmek icin uye oldum siteye ama yillardir hep takip ediyorum. Neyse gelelim konuya
21 yasindayim ve obezim. Tam 40 küsur kilo vermem lazim. Daha once birkac diyetisyene gittim ama oyle listeler veriyolar ki daha ilk haftadan 1 kilo aldigimi hatirliyorum durum boyle oluncada hep geri biraktim diyeti. Yani gunde 6 dilim ekmek, her ogun en az 2 cesit yemek vs ben kilolu halimle bile bu kadar yemiyorum ki. Zaten obez bi insani ayda 3 kilo vereceksin diye asla motive edemezsiniz o diyetin sonu gelmez(belki kizacaksiniz ama obezler beni anlar) Bu arada ben bu kilolarin buyuk kismini hatta bi 30 kilosunu falan 8 ay gibi bi surede aldim onceden boyle degildim. Tum testlerini yaptirdim tek rahatsizligim insulin direnci o da baslangic seviyesinde ve ilac kullanmaya basladim. Bir de kolesterol baslangici cikti. 2 adim yuruyeyim kalbim yerinden firlicak gibi atiyo kesinlikle soluksuz, dinlenmeden yuruyemiyorum. Bu isin birde psikolojik tarafi var kisa surede kilo alinca kendimi eve kapattim. Mesela arkadaslarimla(ki hepsi dal gibi) yolda yururken baskalari bana laf atiyo o an gururum yerle bir oluyo. Sadece dertlesmek istedim ve eger onerileriniz olursa coook mutlu olurum.
sen dukanı yapamazsın. dukanın bende kitabı var netten bakıp bakıp millet yapıyor ama saçma sapan şeyler yazıyor.Ya dukan cok sagliksiz zaten kolesterolum var daha da kotu yapmasin
Oncelile diyet olayını birçok insan gibi yanlış anlamışsınız. Bende15 kilo verdim ve önceden yedigimin kat ve katını yiyerek. İlk kontrolde ben bu yemeyle kesin daha kilo aldım diye gittim2 haftada2400 kg yağdan verdim. Az yiyerek kilo verilmez verilse bile daha sonra2 katı geri alınırHerkese merhaba. Bu konu hakkında konusabilmek icin uye oldum siteye ama yillardir hep takip ediyorum. Neyse gelelim konuya
21 yasindayim ve obezim. Tam 40 küsur kilo vermem lazim. Daha once birkac diyetisyene gittim ama oyle listeler veriyolar ki daha ilk haftadan 1 kilo aldigimi hatirliyorum durum boyle oluncada hep geri biraktim diyeti. Yani gunde 6 dilim ekmek, her ogun en az 2 cesit yemek vs ben kilolu halimle bile bu kadar yemiyorum ki. Zaten obez bi insani ayda 3 kilo vereceksin diye asla motive edemezsiniz o diyetin sonu gelmez(belki kizacaksiniz ama obezler beni anlar) Bu arada ben bu kilolarin buyuk kismini hatta bi 30 kilosunu falan 8 ay gibi bi surede aldim onceden boyle degildim. Tum testlerini yaptirdim tek rahatsizligim insulin direnci o da baslangic seviyesinde ve ilac kullanmaya basladim. Bir de kolesterol baslangici cikti. 2 adim yuruyeyim kalbim yerinden firlicak gibi atiyo kesinlikle soluksuz, dinlenmeden yuruyemiyorum. Bu isin birde psikolojik tarafi var kisa surede kilo alinca kendimi eve kapattim. Mesela arkadaslarimla(ki hepsi dal gibi) yolda yururken baskalari bana laf atiyo o an gururum yerle bir oluyo. Sadece dertlesmek istedim ve eger onerileriniz olursa coook mutlu olurum.
Dukan yaparak 20 den fazla kilo verdim.Birkaç kişinin böbreklerine zarar verdiğini duymuş ama önemsememiştim.Malesef ki böbreklerim fonksiyonlarını kaybetmeye başlamış.Dukan yapmayın arkadaslarHiçbir diyet tek haftada kilo verdirmez ki
Düzene koyacak vücudu öncelikle
Madem diyet size çok yiyecek içeriyor gibi geliyor dukan yapın
Süt peynir yoğurt et protein ağırlıklı beslenin
Dukan sayesinde bobreklerim fonksiyonlarını yitirmeye basladı ve kötü huylu kolestrolüm cok yüksekYa dukan cok sagliksiz zaten kolesterolum var daha da kotu yapmasin
Benim de insulin direcim var.
Sifir seker, sifir unlu mamul, patates, princ, bulgur, muz, seftali, kayisi bunlarin hepsini unut, veriyorsun kilo.
Bol su ve harekette katarsan daha da cok verirsin.
HaklısınızDukan yaparak 20 den fazla kilo verdim.Birkaç kişinin böbreklerine zarar verdiğini duymuş ama önemsememiştim.Malesef ki böbreklerim fonksiyonlarını kaybetmeye başlamış.Dukan yapmayın arkadaslar![]()
Yediğin besinler parçalanarak glikoz oluyor ya, bu glikozu enerji olarak kullanman için hücrelerin içine alması lazım. Pankreas insulin salgılıyor ki, hücreler açılsın, glikozu alsın. Ama diabet hastaları gibi bazı insanlar bu insuline karşı dirençli oluyor. Yani pankreas gereğinden fazla insulin salgıladığı halde, glikoz hücrelere girmiyor, kanda artıyor.Ya bu insülin direnci nedir. Ben de cok kisa sürede 15-20kilo aldim. Acikinda titriyorum cok fena. Bende de olmasin bu melet
Yediğin besinler parçalanarak glikoz oluyor ya, bu glikozu enerji olarak kullanman için hücrelerin içine alması lazım. Pankreas insulin salgılıyor ki, hücreler açılsın, glikozu alsın. Ama diabet hastaları gibi bazı insanlar bu insuline karşı dirençli oluyor. Yani pankreas gereğinden fazla insulin salgıladığı halde, glikoz hücrelere girmiyor, kanda artıyor.
Kanda ki hem fazla glikoz, hem insulin ciddi sorun. Bir de üstüne üstelik enerjisiz ama habire kilo almaya meğilli bir insan oluyorsun.
Bir dahiliyeye git bence, gerekli testler için yönlendirir seni. İhmal etme.