- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi burcakkxoxo
merhaba,ben senin yaşıtnım 20 yaşındym.benimde kilomla ılglı problemım var 20 kıloya yakın wrmem lazım.her basladıgımda bellı sure devam edıyor sonra pes edıyorum.irade malasef yok.tekrardan yine başlıcam her seferınde aynı cumlelerı kendıme soylemekten sıkıldım ama kıloları vermek zorundayım ıstedıgım hobılerı yapablmek ıcın zayıflamam lazım .ben karatay diyeti yaptım gecmıs zamanda 75 kıloya kdr dustum sonra tekrar yemeye baslıyınca kılo almaya başladım.karatay usulune göre tekrardan başlıcam saglıklı beslenmeye.bence saglıklı beslenme dıye bakmak lazım ınsan dıyet dıyınce sonra dıyet bıtınce tekrardan başlıyor yemeye canın ıstemıyor ama keyfın yok mutlulugu tatlıda arıyorsun ona un ve seker gıbı turevlerı yemeye basladınmı devamı gelıyor bırakımıyor.karatay usulunü kısaca anlatım.kesınlıkle un ve şeker hayatında olmucak.fabrıkadan cıkan urunlerın turevlerı yasak bunları yemıceksın.meyve dahı eger cok sevıyorsan sabahları her gun olmamk sartıyla yıceksın.eger facebook varsa sende gruplar var karatay ıle saglıklı beslenme karatayla zayıfla dıye ben o grupta varım sende katıl oraya nasıl bırsey oldugunu ogrenırsın karatayın.umarım saglıklı bır bedene kavusuruz