• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

obezite cerrahisi hakkında bilgisi olanlar yaptıranlar bi bakar mısınız ? :)

Gzntp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
227
22
318
Gaziantep
kızlar obezite cerrahisi hakkında bilgisi olan var mı?:24:
boyum 170 kilom 92
95 ten 92 ye zorla düştüm 1.5 ayda:15:
bu süreci hızlandıracak bişeyler istiyorum mide balonu gibi:16:
işin kötü kısmı mı desem iyi kısmımı desem görenler en fazla 75 diyor ama ben hep 20 kilo fazlasıyım dile kolay!:43:
24 yaşındayım bekarım bu gidişle hep bekar kalacagım :27:

Merhaba ben tüp miğde oldum 2 ayda 30 kilo verdim tabi Dr um ciddi sıkı takipleri sayesinde

Yakın bir arkadaşım taktırmıştı midesine balon.Ve bir fayda görememişti.Üstüne 2 kez liposuction oldu, birinde 6kg diğerinde ya 5.5 ya 6.5 kilo yağ aldılar, malesef bu da çözüm olmadı.kilosunu söylemezdi ama 100 ü aşmıştır sanırım.Ameliyattan sonra ödemi inecek de zayıflayacak diye bekledik ama öyle bişey olmadı.

Şu an bu arkadaşım en son 65 kiloydu, belki görmeyeli daha da zayıflamıştır.Eskiden de öyle çok yemek fln yemezdi ama aburcuburu severdi ve çok hareketsizdi.uzuuun zamandır 1-2 yıldır falan diyet yapıyor ve hergün yürüyor.Onun için çözüm diyet ve spor oldu yani.

Bu arada geçmişte kullanmadığı zayıflama hapı kalmadığını da belirteyim.

Demem o ki, yavaş da olsa doğal ve sağlıklı yolu deneyin.

Gaziosmanpaşa MedicalPark hastanesinde Obezite ve Metabolik Cerrahi Tuğrul Demirel var, aşırı tavsiye ediyorum. Facebookuna ve sitesinde bu zamana kadarki çalışmaları var ve inanılmaz.

Back
X