• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

objektif olalim ,neler uzulmeye deger neler degmez...

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
Ne hayallerle umutlarla evleniyoruz,asla olmaz dediklerimiz oluyor ,beklediklerimiz olmuyor,dost düşman ,düşman dost oluyor,eşimizle degil ailesiyle hatta akrabalarıyla evleniyoruz.kimimiz hassas kimimiz umursamaz.benim kafam karşılık.maddi manevi düşünürsek evlilikte kafaya takip uzulunecek şeyler nelerdir.biliyorum hem genel hem kişisel bir sey ama belki ışık olur ,okur ,gereksiz üzüntülerden vazgec:51:eriz...

Sağlık sorunu olmadığı sürece kafaya takılan herşey boş, bomboş... Ama ne yazık ki bunu hiçbir zaman anlayamıyoruz.

Sağlık sorunu olmadığı sürece kafaya takılan herşey boş, bomboş... Ama ne yazık ki bunu hiçbir zaman anlayamıyoruz.

Mükemmel bir cevap ben ölümlerden döndüm sanki,o zaman bir Iyi olayım hiçbir şeye Uzulmicem derdim.ama ben bile unutuyorum bunu.tokat gibi yüzüme çarpıp hatirlattiniz,teşekkür ederim....

madde madde yazacak olsak çok şey var ama aslında biraz mantıklı düşünsek çoğu şeyin gelip geçici olduğunu birçok sorunu gözümüzde büyüttüğümüzü fazla taktığımızı anlarız.arkadaşta yazmış sağlık en önemlisi gerisi teferruat:31:Allah sevdiklerime can sağlığı versin yeter diğer sıkıntıları bir şekilde aşarız:31:

erkek arkadaşıma bu konuda hayranım. ölüm, hastalık gibi konular dışında neye üzülüp neye üzülmeyeceğini seçebiliyor. o kadar çok duydum ki "üzülünce elime bir şey geçmeyecek, ya da bunu düşünerek sorunu halledemeyeceğim. o zaman niye düşüneyim?" diyor ve gerçekten üzülmüyor. böyle olmayı çok isterdim ama olamadım ve olabileceğimi de sanmıyorum:)

Konunun özüne inersek tabii ki en önemlisi sağlık, sağlık dışındaki herşey gelip geçici.

Ama insan o an ne yaşıyorsa, neyi kafasına taktıysa o ona en önemli şeymiş gibi görünüyor. Ben kayınpederimin bende kalmasına takmış durumdayım mesela. Ömür boyu sürmeyecek bişey eminim. Ama "benim" için önemli ve üzülmeye değer bişey. Bu "benim" için üzünülcek bişey. En azından eşim için öyle değil -ki buradaki diğer üyeler için çok farklı cevaplar sözkonusudur-. o yüzden herkese göre değişkendir.

ewet sağlık çooook önemli arkadaşlar allah kimseye çağresiz dert vermesin....ama insanız işte takıyoruz kafaya bazı şeyleri binbir umut hayalle evleniyoruz herşey hayaimizdeki gibi olsun diyoruz olmuyor olmuyor....başbaşa bi hayat kendi kararlarımız olsun derken ailesi burnumun dibinde oluyor hoşlanmıorum ama tabiki bunlar boşanma sebebi deil evlilikte ihanet varsa,erkek çalışmıyorsa,evinin ihtiyacını karşılamıyorsa,ailemizle görüşmüyorsa,şiddet uyguluyosa,bağımlılığı varsa kafaya takılabilir bunlar sorunddur gerçekten

Back
X