• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Objektif olamıyorum bir el atsanız:)

Temizliğe eşek gibi gitme durumunda bırakılıyorum.Evde huzursuzluk çıkıyor böylece noluyor kendimden ödün vere vere, vere vere
Bi yerde patlama noktası oluşacak ve bu evliliğim için hiç hayırlı olmayacak.:(((((Bende bundan sonra seninde dediğin gibi mesafemi koyarım .Yanıtın için Teşekkurler

Eşek gibi gitme ne demek ya :47:o nasıl şey???? Bizim hatamız ne biliyormusun aman sorun çıkmasın diye ses çıkarmayıp kendimize eziyet etmek sonra iyilik olarak yaptığın görevin oluyor çünkü eşine söyleyeceksin kusura bakma ben gidemeyeceğim sorun çıkarsa da çıksın ya çok meraklıysa gitsin kendi yapsın öf valla ben çatladım sinirden:47:

Neden açık açık konuşmuyorsunuz? Biz bu krediyi ödüyoruz ama zorlanıyoruz şu sıkıntılarımız var.Siz konuşamayabilirsiniz, ben olsam bende bu konularda eşimin ailesiyle bu konuları konuşamam belki ama eşiniz neden konuşmuyor? belki onlarda bu kadar zor durumda oldugunuzu bilmiyorlardır.sonuçta bir şekilde ön ayak olmuşlar ev sahibi olmuşsunuz çogu aile bunu da yapmıyor, kredi ödenip bitince aile sizin üzerinize verecektir tapuyu herhalde?

Neden açık açık konuşmuyorsunuz? Biz bu krediyi ödüyoruz ama zorlanıyoruz şu sıkıntılarımız var.Siz konuşamayabilirsiniz, ben olsam bende bu konularda eşimin ailesiyle bu konuları konuşamam belki ama eşiniz neden konuşmuyor? belki onlarda bu kadar zor durumda oldugunuzu bilmiyorlardır.sonuçta bir şekilde ön ayak olmuşlar ev sahibi olmuşsunuz çogu aile bunu da yapmıyor, kredi ödenip bitince aile sizin üzerinize verecektir tapuyu herhalde?

Yoo vermicekler bi yerden para gelcekmiş işte güya ödediğimiz kısmı vercekler o parayla.Yanımda telefonla konuşuyo k.p diyoki bi yerden para beklioz (Bize vercekleri para)o zaman yazlık almayı düşünüyoruz diyo .Bana inat yapar gibi.Ya eşim konuşmuyor ki ben söyledim bu doğalgaz muabbetinden önce eşim ordan alıyo oraya veriyo nakit avans çekiyo vs dedim hiç sallamadılar.İstiyolarki bana düğünde takılan altınlar bozulsun kredi kapatılsın ya çatlıcam ortamdan cok sinir oldum ya dünden beri gerginlik evde.

Eşek gibi gitme ne demek ya :47:o nasıl şey???? Bizim hatamız ne biliyormusun aman sorun çıkmasın diye ses çıkarmayıp kendimize eziyet etmek sonra iyilik olarak yaptığın görevin oluyor çünkü eşine söyleyeceksin kusura bakma ben gidemeyeceğim sorun çıkarsa da çıksın ya çok meraklıysa gitsin kendi yapsın öf valla ben çatladım sinirden:47:

Vala biizi bugun bekliyorlar bu saat oldu gtmedim:)Dersahaneye gittikten sonra gtsemde akşam 6dan sonra göstermelik gitcem.Eşimde rahatsız belinden bu haliyle gitmeye çalışıyo çok saf ya .Dün bu mevzular konusuldu da ben vicdansızmışım nasıl yaoarmışım her çağardığımızda koşuyolarmış.Öyle bir konustuki eşim ülen acaba benmi kötüyüm durumuna düştüm:)

Yoo vermicekler bi yerden para gelcekmiş işte güya ödediğimiz kısmı vercekler o parayla.Yanımda telefonla konuşuyo k.p diyoki bi yerden para beklioz (Bize vercekleri para)o zaman yazlık almayı düşünüyoruz diyo .Bana inat yapar gibi.Ya eşim konuşmuyor ki ben söyledim bu doğalgaz muabbetinden önce eşim ordan alıyo oraya veriyo nakit avans çekiyo vs dedim hiç sallamadılar.İstiyolarki bana düğünde takılan altınlar bozulsun kredi kapatılsın ya çatlıcam ortamdan cok sinir oldum ya dünden beri gerginlik evde.
eeee? Tapuyu vermeyeceklerse siz neyin parasını ödüyorsunuz şu anda ? sizin olmayan evin mi? bu çok saçma? iyi o zaman çık kiraya ilerde kendi kredini çekersin kendi evini alırsın, onlarla da yüz göz olmazsın.ben de kredi ödüyorsunuz ama sonunda evde tamamen sizin olacak sandım ne güzel destek olmuşlar ev sahibi olmuşsunuz yazdım.. altınlarına dokundurtma onlar kadının hakkı,temizliğe falanda gitme şu durumda hakediyorlarmı ki ? kullandırtmayın kendinizi kısacası

eeee? Tapuyu vermeyeceklerse siz neyin parasını ödüyorsunuz şu anda ? sizin olmayan evin mi? bu çok saçma? iyi o zaman çık kiraya ilerde kendi kredini çekersin kendi evini alırsın, onlarla da yüz göz olmazsın.ben de kredi ödüyorsunuz ama sonunda evde tamamen sizin olacak sandım ne güzel destek olmuşlar ev sahibi olmuşsunuz yazdım.. altınlarına dokundurtma onlar kadının hakkı,temizliğe falanda gitme şu durumda hakediyorlarmı ki ? kullandırtmayın kendinizi kısacası

tatlım biz evi ikimiz ortak aldık ama baba kendi üstüne yaptı bizede dedilerki sizin ödediğniz kısmı vericez bi yerden para bekliyoz o zaman sadece tapu babasının olacak haliyle şimdi o para geldi doğalgaz döşetiyolar devremülk bakıyolar yazlık bakıolar bi yerden daha gelecek onu vercez diye yan çizmeye başladılar ben bunun mücadelesini veriyorum evin yarısını öde ama tapu babada kalsın olcak seymi bugune kadar parayı vercekler diye sustum baktım vercekleri yok ondan bende doğal gazına temizliğe gitmem diye diretiyiyorum abisinede ev alınmmış 5 kuruş ödetmemişler neyin çifte standartı bu böyle ben şimdi cıkıyorum tatlım dersahaneye gidicem aksam gelişmeleri yazarım öpüyorum :)))

çok haklısın çok ince bir sınır var orayı geçmemek lazım.Bazen muabbeti geçiyor o arsa satılınca vermicekmiydiniz baba diyorum ohhho ona daha 4 yıl var diyo kendisi devremülk bakmaya başladı ama telefonda bi yerden para gelcek onu bekliyoruz diyo benim yanımda .Verceği yok anlıcağın dün burda yazısırken aklıma benimde işe girdiğim zaman onun ödediği kısmı ona verip tapuyu eşimin üstüne yapmak geldi öyle de yapıcam .Peki doğal gaz olayına ne diyosun gitmelimiyim toparlamaya evi?????

Yok canım gitme tabii.Önce rica etmeyi öğrensin hanımefendi bir zahmet,perşembe temizliğe gel ne demek, işi bu olan kişiye bile böyle emir kipiyle cümle kuramazken sana nasıl söyler.Bir de sefasını başkası sürecek,sen temizliğini yapacaksın yok daha neler..Senin dershanen varmış o gün sanırım sen okumana bak, bırak kıymetlileri temizlesin evini..

Yok canım gitme tabii.Önce rica etmeyi öğrensin hanımefendi bir zahmet,perşembe temizliğe gel ne demek, işi bu olan kişiye bile böyle emir kipiyle cümle kuramazken sana nasıl söyler.Bir de sefasını başkası sürecek,sen temizliğini yapacaksın yok daha neler..Senin dershanen varmış o gün sanırım sen okumana bak, bırak kıymetlileri temizlesin evini..

Cevabın için teşekkurler:)

Merak eden arkadaşlara dün ne yaptığımı anlatayım 7 gibi onların evine adı gitmedi olmasın diye gittim zaten işin yüzde 85 i bitmişti bana bir suratlar bir tripler yaptılar bende mutfağın yeriyle salonun yerini sildim yaptığım iş bu :)sonrada (2 saat sonra)kalktım.O eve uğramasaydım varya yanmıştım çeneden hiç olmazsa şimdi eşim bile söyledi politik olsana bak gittinde taş attın da kolunmu yoruldu adı gitmedi olmadı işte dedi. Olaylar bu şekilde ilerledi.Perşembe değil çarşambaya alınmış dün o yüzden gittim.

Mesajları ile destek olan arkadaşlara teşekkurler.

Back
X